Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743849 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

uefa bugün açıklar cezayı haftaya da başakşehire yener onları 6.cılığa düşerler :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

dikkat ettimde sen feneri ne çok seviyon :)

feneri sevmem, buyuklugunu kabul ederim. Fener ne kadar buyurse Besiktas o kadar buyur besiktas buyudukce trabzonspor yetisir. gs baska bir alemdir.

Ben kucukken gsli yoktu ki. biz fbliler ile kapisirdik. yahu ortaokul lise hayatim boyunca tas catlasa 10 sefer maglup olmustur takim. gsli falan yoktu 2000lerde basladi bunlar. UEFA kupasini aldiklarinda kutlayacak yerleri yoktu, kutlamalarina biz yardim ettik, hepimiz sokaga ciktik. taraftari yoktu adamlarin.

Siz siz olun rakibinize saygi duyun. Rakibinizi yuceltin. eskiden 4 buyuk takim sayiliyordu. Trabzon unutuluyor simdilerde. sizin kafa yapinizdaki taraftarlar yuzunden trabzonsporun buyuklugu tartisilir hale geldi.

Trabzonsporu da sevmem ama buyklugunu kabul ederim.

kim bunlari kabul etmiyor ise cikip konusmasin `renkliler bize tinerci diyor, bize ucuncu buyuk diyor, bize ezik diyor`

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

denizli oyuncularla vedalaşmış  :by2: :by2:
Bizsiz yuruyemezler arkalarina baktiklarinda bizi görecekler , Onlarin karabulut dedikleri benim icin SİS :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

feneri sevmem, buyuklugunu kabul ederim. Fener ne kadar buyurse Besiktas o kadar buyur besiktas buyudukce trabzonspor yetisir. gs baska bir alemdir.

Ben kucukken gsli yoktu ki. biz fbliler ile kapisirdik. yahu ortaokul lise hayatim boyunca tas catlasa 10 sefer maglup olmustur takim. gsli falan yoktu 2000lerde basladi bunlar. UEFA kupasini aldiklarinda kutlayacak yerleri yoktu, kutlamalarina biz yardim ettik, hepimiz sokaga ciktik. taraftari yoktu adamlarin.

Siz siz olun rakibinize saygi duyun. Rakibinizi yuceltin. eskiden 4 buyuk takim sayiliyordu. Trabzon unutuluyor simdilerde. sizin kafa yapinizdaki taraftarlar yuzunden trabzonsporun buyuklugu tartisilir hale geldi.

Trabzonsporu da sevmem ama buyklugunu kabul ederim.

kim bunlari kabul etmiyor ise cikip konusmasin `renkliler bize tinerci diyor, bize ucuncu buyuk diyor, bize ezik diyor`
:claps: :claps: :claps:

Cok doğru tespitler abi sonuna kadar katılıyorum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Yureyedur aslanim, yururken de yaslarim, bizim pankart miydi bu?  :icool:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kisa gunun kari, aldi sakalini bakti dalgasina :)

yok ondan değil sir denizli diyordu ya herkes dönüp arkasın baksın diye sir denizli baksın işte bol bol küfür var :D  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

M.Denizli kendi etti kendi buldu.

FEDA sezonunda o kadromuzun başına geçme cesareti göstermeyip bu sıradanlaşmış Gs kadrosunun başına geçerse işte sonu böyle olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ogün

M.Denizli kendi etti kendi buldu.

FEDA sezonunda o kadromuzun başına geçme cesareti göstermeyip bu sıradanlaşmış Gs kadrosunun başına geçerse işte sonu böyle olur :)

iyi ki geçmemiş tolga boşver bu gözler toramanı ön liberoda gördü serdarı ön liberoda göremezdi :D  :evillol:

Adam sırf defans.

Çevrimdışı Tolga

iyi ki geçmemiş tolga boşver bu gözler toramanı ön liberoda gördü serdarı ön liberoda göremezdi :D  :evillol:

Adam sırf defans.
Gs'de savunma da yaptıramadı :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı firewater

iki derbiden de fark yemekten korktuğu için apar topar istifa etmediyse bende bir şey bilmiyorum.

Ne diyordu bizim maçtan sonra kıtır kıtır. Ne oldu kim kimi doğradı kıtır kıtır ?

8. lik büyük başarıdır bunlara. Beterin beteri olsunlar İnşallah.

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Onu bunu bilmemde bu senenin en önemli maçı benim için Gs maçı. Bi 20 yıl susacakları bir skor alınmalı o maçta.
Futbolcular ve teknik ekip bu bilinçle çıkmalı maça.

Çevrimdışı Tolga

23.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Başakşehir 1-0 Kayserispor

Çaykur Rizespor 2-0 Kasımpaşa

Mersin İdmanyurdu 0-2 Torku Konyaspor

Eskişehirspor 0-1 Bursaspor

Trabzonspor 1-2 Osmanlıspor

Sivasspor 0-0 Antalyaspor

Gençlerbirliği 3-1 Akhisar Belediyespor

Gaziantepspor 2-0 Galatasaray

Fenerbahçe 2-0 BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                        16 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            14 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     13 Gol

Tomas Necid (Bursaspor)                       11 Gol

Leonard Kweuke (Çaykur Rizespor)            10 Gol

Badou Ndiaye (Osmanlıspor)                       10 Gol

Fernandao (Fenerbahçe)                       10 Gol

Lucas Podolski (Galatasaray)                       10 Gol

Eren Derdiyok (Kasımpaşa)                       10 Gol

Çevrimdışı Tolga

24. Hafta'nın Maçları

4 Mart Cuma

20.00  Mersin İdmanyurdu - Sivasspor

5 Mart Cumartesi

13.30  Kayserispor - Gençlerbirliği

16.00  Bursaspor - Çaykur Rizespor

19.00  Osmanlıspor - Gaziantepspor

6 Mart Pazar

13.30  Kasımpaşa - Antalyaspor

16.00  Galatasaray - Başakşehir

19.00  Torku Konyaspor - Trabzonspor

19.00  Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe

7 Mart Pazartesi

20.00  BEŞİKTAŞ - Eskişehirspor
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 14:49:59 Tolga ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

24. Hafta'nın Maçları

19.00  Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe

7 Mart Pazartesi

20.00  BEŞİKTAŞ - Eskişehirspor

akhisar seriyi bozmaz inşallah beraberlik çok iyi sonuç olur :D bizimde 3 4 gollü bi galibiyet alıp tekrar çıkışa geçmemiz lazım  :icool:

Çevrimdışı EMİR EMRE

akhisar seriyi bozmaz inşallah beraberlik çok iyi sonuç olur :D bizimde 3 4 gollü bi galibiyet alıp tekrar çıkışa geçmemiz lazım  :icool:

Akhisar cimbom maçlarında yattığı gibi yatarsa yalan olur ama sağlıklı bir Akhisar minimum 1 puan alır  :ok:

Akhisar cimbom maçlarında yattığı gibi yatarsa yalan olur ama sağlıklı bir Akhisar minimum 1 puan alır  :ok:

akhisarda kötü oynuyor son haftalarda ama evinde iyiydi galiba yanılmıyorsam en kötü bir beraberlik bekliyorum.

Etiketler: