Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743830 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 23:31:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Okan Buruk ile Bülent Korkmaz'ın adı geçiyor ve büyük ihtimalle Okan Buruk'u getirirler.

Ersun Yanal sezon sonu gelir diye düşünüyorum.

Transfer yapamayacaklar o bile zor bence gelmez.

En doğru tercih Abdullah Avcı olur sene sonu bizim Bilic benzeri hamle olur hiç olmazsa savunmya yaptırıp 20-24 hafta ilk 3'te tutar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En doğru tercih Abdullah Avcı olur sene sonu bizim Bilic benzeri hamle olur hiç olmazsa savunmya yaptırıp 20-24 hafta ilk 3'te tutar.
senin öngörüne göre bunlar tam olarak ne zaman şampiyonluğa oynarlar ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Iyi Gun taraftarliginda son nokta..

Bunlar tartismasiz Dunyanin en kotu taraftari bunlar en yakinlarini bile satarlar en ufak biseyde..
geçen sene sağa sola yalvarıp şampiyonluk alırken her şey ne güzeldi. beter olsunlar  :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Tolga

Sırf Gs hocası olmak için transfer yapamayacak bile olsa Ersun teklif gelirse kabul eder diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Galatasaray camiası kendisine hoca değil şamaroğlanı arıyor, kim gelirse gelsin ömrü 6 ay olur mali durumları düzelene kadar. Ersun Yanal, Abdullah Avcı kabul etmez bu durumu.

Eski topçularından birini getirirler, sene sonunda da onu kovarlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 23:41:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Türkiye'de çok zor değerlendirmek bunları.

Ama mevcut şartlarda Uefa sattığın kadar alacaksın derse ve 1+1'i yapıştırırsa 5 sene mümkün değil.

Çünkü kadro yapılanmasına başladıktan sonra 3. sene en erken hedef olur. Hatta 4. Kadroyu zaten anca 2018'de yenilemeye başlayacaklar.

Ama dediğim gibi bunlar gerçekler. Burası Türkiye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 23:42:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Sırf Gs hocası olmak için transfer yapamayacak bile olsa Ersun teklif gelirse kabul eder diye düşünüyorum.

Ben de aynısını AVcı için düşünüyorum.

3-4 yıllık sözleşme şartıyla tabi. Kimse 1.5 yıl için gelmez. Gelenin hali ortada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şöyle bir şey var yarışmacı takım hürriyetini kaybetti gs seneye de yarışamaz yanalın gelmez o yüzden eski oyuncularından birini getirirler. :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 23:53:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bjkferhat

Bakalım birkaç yıl esameleri okunmayınca Gs taraftarı nasıl bir psikolojiye girecek.Bu sene şampiyon olursak Fb'liler de soğur futboldan:D

Çevrimdışı Ogün

Yaktın beni PSG. :steamed:

Galatasaray bitmiş diyordum da o bile az, gömmek lazım, yazık... Gaziantep güzel oynadı, özellikle Larsson çok iyiydi.
Heleki bir Umut var, evlere şenlik. :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Şubat 2016, 00:40:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Volkan Demirel'e çok pis laf soktular Kadıköy Ayısı diye  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Anlamiyorum, bunlar nasil bu hale geldi? Senelerce SL'e git, gruplardan cik, sampiyonluk primleri. Ibretlik.

Yapacaklari tek sey var. Abdullah Avci'yi getirip eskiden oynadiklari anti futbola donmek. Fizik guclu defans, uzun boylu santrofor, ve pas yapabilecek iki uc adam.

Ha, daha da ibretlik olan bir konu var. Adamlarda hala Hamit Altintop denen futbolcu var sozlesmeli :kop:

Çevrimdışı Ogün

Anlamiyorum, bunlar nasil bu hale geldi? Senelerce SL'e git, gruplardan cik, sampiyonluk primleri. Ibretlik.

Yapacaklari tek sey var. Abdullah Avci'yi getirip eskiden oynadiklari anti futbola donmek. Fizik guclu defans, uzun boylu santrofor, ve pas yapabilecek iki uc adam.

Ha, daha da ibretlik olan bir konu var. Adamlarda hala Hamit Altintop denen futbolcu var sozlesmeli :kop:
Hamit yaşıyor mu yahu. :kop: :kop:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı mylife1903

Gsnin serbest dususune izin vermezler. Toplumu uyutmak icin futbol lazim. Ya gsliler futbolu birakip politika ile ilgilenmeye baslarsa

Bizi 20 yildir surundurdukleri gibi gsyi surundururlerse ikinci kume hayal degil.

Adamlar itile itile sampiyon yapiliyor.
Al gecen sene sampiyon olan kadrolari bu sene ne hallerde.
Insallah hesap zamani gelmistir. Cok havalanmislardi

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar bu gaziantepsporda orkan diye bir cocuk oynadi dun, kendisi nedir, necidir, kac yasindadir, Bilen var mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaslar bu gaziantepsporda orkan diye bir cocuk oynadi dun, kendisi nedir, necidir, kac yasindadir, Bilen var mi?
Abi yeni degil , Yasini bilmiyorum ama Cok genc Sezon basindan beri takip ediyorum Gerci herkesin dikkatini çekiyor , cok yetenekli bir çocuk cok iyi yerlere gelebilir ayrica Sol ayakli

Yatirim transferi olarak alsak cok iyi olur bence..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslan Komada :kop:
akşama uefada cezayı geçirince sabah namazına müteakip cenazesini kaldırırız :evillol: :evillol:

akşama uefada cezayı geçirince sabah namazına müteakip cenazesini kaldırırız :evillol: :evillol:

:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

fb olsa uzulurum. fb buyuk takimdir, buyuk camiadir ama allah bu gs nin belasini versin, karaktersiz, hirsiz camia. taraftari bile iyi gun dostu, basari odakli, felsefesiz kucuk bir camia. basarili bir camiadir gs allah buyuk. ama buyuk camia midir tartisma konusudur. cok havalandilar. yahu biz demiroren ile dibe vurduk batmadik, en kotu ucuncu olduk bu (Hakaret Yasak)₅ alay konusu bile yapti, bizden daha cok ucunculukleri olmasina ragmen simdi ilk 5 haram sana haremyedioglu gs camiasi. bu daha iyi gunleriniz.

gebersinler turk futbolu temizlenir.

Çevrimdışı cursedofdragon

fb olsa uzulurum. fb buyuk takimdir, buyuk camiadir ama allah bu gs nin belasini versin, karaktersiz, hirsiz camia. taraftari bile iyi gun dostu, basari odakli, felsefesiz kucuk bir camia. basarili bir camiadir gs allah buyuk. ama buyuk camia midir tartisma konusudur. cok havalandilar. yahu biz demiroren ile dibe vurduk batmadik, en kotu ucuncu olduk bu (Hakaret Yasak)₅ alay konusu bile yapti, bizden daha cok ucunculukleri olmasina ragmen simdi ilk 5 haram sana haremyedioglu gs camiasi. bu daha iyi gunleriniz.

gebersinler turk futbolu temizlenir.

dikkat ettimde sen feneri ne çok seviyon :)

Etiketler: