93/94-95 sezonu Rijkaard, Gullit ve Basten'in vedası ile zirvede bırakacaklardı.
Yapmayin arkadaslar yahu. En sevdigim ligdir italya ligi. Gotur koy oraya reali yahut barcayi bakalim oyle ispanya ligi gibi 5-6 atabilecekler mi?
Futbol biraz farklidir tabii. Total futbol denmez ama real futbol denir. Sadece kazanmak icin oynanir. Kazamiyorsan da kaybetmemek icin oynarsin. Italyan arkadaslarini ile toplanin hali saha yahut basket maci yapin adamlar ayni sekilde oynarlar. Bizim hali saha maclari gibi allahini seven defansa gelsin durumu yoktur.
Iyi ligdir severim yahu. Kirmayin kalbimi.
Milani cok severim klasik kluptur. Ama van bastenli zamanlarini sevmem ben milanin. Intervari bir takimdi o. Ben milanin baresili zamanlarini severim.
Milanda her zaman 4-5 yasli futbolcu bulunur. Biri kesin kalecidir, ikisi defAns. Bunlar hep milan kulturunu asilar yeni gelenlere. Keske bizdede olsa ayni sey. Biz hemen silip gonderiyoruz. Mesela sifo mehmet 40 yasina kalsaydi takimda. Maclar 2-0 3-0 olunca 15-20 dakika oynasaydi. Yahut sergen. Aghhh milan.
Hatirlayan vardir belki baresi oynarken catur cutur ofsayte dusururlerdi rakiplerini. Rakipler kafayi yer hucum edemezdi.
Ama renklerinden dolayi juveyi daha cok severim.
LaZio sempatim de vardir.
Lutfen yahu kalbimi kirdiniz aksam aksam.
Hem juve bitti demeden bitmezzzz.