Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1750645 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı atalay

Seri A milan bittikten sonra bitmisti...

93/94-95 sezonu Rijkaard, Gullit ve Basten'in vedası ile zirvede bırakacaklardı.

Çevrimdışı mylife1903

Gs kume duser mi?

Yahu en sevmedigim camia. Okuldan cikma, dar oligarklarin takimi. Turk insani basari asagi, populer kultur manyagi olmasaydi turkiye geneli yayilamaZdi.

Son 20 senede cok basarili oldu. 90 larin ortasinda degisen dinamikleri iyi kullandilar. Mehmet agarli sampiyonluk posteri var adamlarin. Neyse baska yaZi konusu.

Insallah allah gani gani belalarini verir ve kume duserler.

Bu sarilar zaten birbirine asiktir. Dusman gibi yaparlar ki rating artsin.

Bu sene sampiyon olursak turk futbolunun bagirsaklarini temizleyecegiz.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı mylife1903

93/94-95 sezonu Rijkaard, Gullit ve Basten'in vedası ile zirvede bırakacaklardı.

Yapmayin arkadaslar yahu. En sevdigim ligdir italya ligi. Gotur koy oraya reali yahut barcayi bakalim oyle ispanya ligi gibi 5-6 atabilecekler mi?

Futbol biraz farklidir tabii. Total futbol denmez ama real futbol denir. Sadece kazanmak icin oynanir. Kazamiyorsan da kaybetmemek icin oynarsin. Italyan arkadaslarini ile toplanin hali saha yahut basket maci yapin adamlar ayni sekilde oynarlar. Bizim hali saha maclari gibi allahini seven defansa gelsin durumu yoktur.

Iyi ligdir severim yahu. Kirmayin kalbimi.

Milani cok severim klasik kluptur. Ama van bastenli zamanlarini sevmem ben milanin. Intervari bir takimdi o. Ben milanin baresili zamanlarini severim.
Milanda her zaman 4-5 yasli futbolcu bulunur. Biri kesin kalecidir, ikisi defAns. Bunlar hep milan kulturunu asilar yeni gelenlere. Keske bizdede olsa ayni sey.  Biz hemen silip gonderiyoruz. Mesela sifo mehmet 40 yasina kalsaydi takimda. Maclar 2-0 3-0 olunca 15-20 dakika oynasaydi. Yahut sergen. Aghhh milan.

Hatirlayan vardir belki baresi oynarken catur cutur ofsayte dusururlerdi rakiplerini. Rakipler kafayi yer hucum edemezdi.

Ama renklerinden dolayi juveyi daha cok severim.
LaZio sempatim de vardir.

Lutfen yahu kalbimi kirdiniz aksam aksam.

Hem juve bitti demeden bitmezzzz.     

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sivas bu sene düşecek gibi, kadro yapısına bakılınca düşmemesi gereken bir takım en azından çok daha kötü kadrolar var.

Çevrimdışı atalay

Serdar Taşçı, 50 dakikada yarım düzine hata yaptı. Üstelik önemli bir tehdit yok.

Çevrimdışı Karabay

Sivas bu sene düşecek gibi, kadro yapısına bakılınca düşmemesi gereken bir takım en azından çok daha kötü kadrolar var.
tarihinde fenerbahçeden puan almamış takım. düşsün tabi

Çevrimdışı enderersoy15

Yapmayin arkadaslar yahu. En sevdigim ligdir italya ligi. Gotur koy oraya reali yahut barcayi bakalim oyle ispanya ligi gibi 5-6 atabilecekler mi?

Futbol biraz farklidir tabii. Total futbol denmez ama real futbol denir. Sadece kazanmak icin oynanir. Kazamiyorsan da kaybetmemek icin oynarsin. Italyan arkadaslarini ile toplanin hali saha yahut basket maci yapin adamlar ayni sekilde oynarlar. Bizim hali saha maclari gibi allahini seven defansa gelsin durumu yoktur.

Iyi ligdir severim yahu. Kirmayin kalbimi.

Milani cok severim klasik kluptur. Ama van bastenli zamanlarini sevmem ben milanin. Intervari bir takimdi o. Ben milanin baresili zamanlarini severim.
Milanda her zaman 4-5 yasli futbolcu bulunur. Biri kesin kalecidir, ikisi defAns. Bunlar hep milan kulturunu asilar yeni gelenlere. Keske bizdede olsa ayni sey.  Biz hemen silip gonderiyoruz. Mesela sifo mehmet 40 yasina kalsaydi takimda. Maclar 2-0 3-0 olunca 15-20 dakika oynasaydi. Yahut sergen. Aghhh milan.

Hatirlayan vardir belki baresi oynarken catur cutur ofsayte dusururlerdi rakiplerini. Rakipler kafayi yer hucum edemezdi.

Ama renklerinden dolayi juveyi daha cok severim.
LaZio sempatim de vardir.

Lutfen yahu kalbimi kirdiniz aksam aksam.

Hem juve bitti demeden bitmezzzz.   
Italya ligi < Türkiye
Bizde en azindan 3 buyuk vardi gs batmadan once. (Bu yil sampiyon oldugumuzda 2 yil icinde tek buyuk kalacagiz gibi gozukuyor) orada 1 tane
Ama marka olarak oyuncu kalitesi olarak ekonomi olarak tabiki italya.
Onemli olan yaris diyorum ben
Ingiltere de 7-8 takim ilk 2 icin yarisiyor italya da lig baslamadan birinci belli
Almanyada belli
Ispanya ve  fransada da son iki yildir  belli
Bizde ve ing belli degil.( bu seneden sonrada bizde de belli 3-4 yil en az)
Ben ligte kalite gormek istiyorum. Bizim maclar disinda hangi macta 7-8 pozisyon oluyor. Bizim ligte. Italyada juventus 1 tane denk getirip atiyor yemiyor. Ha birde baktilar adam oynuyor kirin bacaklarini.uzun ve karisik bir yazi oldu kusura bakmayin.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Oynanan 3 karşılaşmada 2-1 bitti.

Acaba 4. maçta 2-1 biter mi :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 18:16:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Serie A 2000'lerin başında inanılmazdı.

Parma, Milan, Inter, Juventus, Roma ve Lazio hatta Fiorentina ve Bologna.

Bütün ünlü futbolcular İtalya'daydı ki futbolun en çok yakıştığı ülkelerden biri bence. Ama bitti ki tam bitti. Artık Nedved'in takımının bileği uzun yıllar bükülmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Şamil sivok stoperler kapatın tv yi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı canU

Çevrimdışı Kalyoncu

Stoch niye yok stoch
Sözleşmesi gereği bide oynamaması daha hayırlı boş adam

Çevrimdışı canU

Sözleşmesi gereği bide oynamaması daha hayırlı boş adam

Sözleşme gereği olamaz işte oyüzden soruyorum kiraladığına ek maddeyi yasakladı tff sene başında.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sözleşme gereği olamaz işte oyüzden soruyorum kiraladığına ek maddeyi yasakladı tff sene başında.

hayır var fener koyduruyor öyle madde ne hikmetse kalecilere koydurmuyor.

fenerliler isyan bayrağını çekmiş rvp nasıl oynamaz diye peirara'ya saydırıyorlar :D  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı GÖRKEM

Bursa bu Ligin en iyi Hücum Oyununu oynayabilen bir Takim oldu gördügüm kadariyla. Hamza Hoca'nin hakkini vermek lazim Hücum Futbolunu cok iyi oynatan bir TD.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şu maçta seyirci olsa hiç şansı yoktu fenerin ama hadi bakalım umutluyum yine de.

En azından beraberlik bekliyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener Bursa'yı rahat yener  :uyucam: Kasmaya gerek yok  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Fener Bursa'yı rahat yener  :uyucam: Kasmaya gerek yok  :money:

2-1 bursa yenicek rez al  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjkferhat

Çevrimiçi 38life

Etiketler: