Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1751157 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 23:04:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fabiano'nun yerine Volkan, Caner'in yerine Hasan Ali, Ozan'ın yerine Diego, Volkan Şen yerine Alper ve RVP'nin yerine de Fernandao oynar gibi.

Bana zorlanır ama alır gibi geliyor. Bursa'nın kazanma ihtimalini çok düşük buluyorum.

%10 Bursa %40 Beraberlik %50 Fener'in tek farklı galibiyeti
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Bana zorlanır ama alır gibi geliyor. Bursa'nın kazanma ihtimalini çok düşük buluyorum.

Başakşehir maçında 90 dakika izlediğim bursa feneri yener çok iyilerdi o maç serdarıda yetiştirmeye çalışıyorlarmış batalla iyice uyum sagladı sercan necid döndü ben ümitliyim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Hem seyirci olmayacak hem de Bursa'nın formu düştü.

Ben de Fb'nin zor da olsa 1-2 0-1 gibi bir skorla kazanacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hem seyirci olmayacak hem de Bursa'nın formu düştü.

Ben de Fb'nin zor da olsa 1-2 0-1 gibi bir skorla kazanacağını düşünüyorum.
düşündüğün gerçekleşmeyecek bu sefer

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı can1903

Bursa kazanmak zorunda alt karıştı, es-es kayseri mersin maç kazanırsa bursa tehlikeye girer
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Bursa şu anda çok moralli bir fener ile oynayacak kendi form durumlari da yerlerde.
Sadece puan kaybederlerse dibe daha da cok yaklasacaklari kafalarina dank ederse oynayabilirler onun dışında seyircisiz bir maçta hemde puan almalari çok zor.
En iyi ihtimalle berabere bitebilir o da hakem eyyami olmazsa. Çünkü seyircisiz macta eyyam daha kolay yapilir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 01:31:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener'i izlemeden önce yazdım ben sebebi Fener'in futbolu değil bu futbol çok farazi. Fener böyle 3-4 maç oynar  en fazla o da ligde.

3 ay top oynamamış takımla oynamak da kolay itmek de. İyi oynadı mı? Oynadı. Bu bitik takımı bile itince kas gerginlikleri başladı mı sahada? Başladı. Kimse Fener'in kondisyonu iyi filan demesin.

20 haftadır izliyoruz 25 dakika tempo yapıyorlar maksimum. Çekinecek bir şey yok. Bursa birazcık moralli olsa alırdı puanı ama her şeyini aldılar elinden 3 haftada. Ciğerini söküp almamız lazım Kadıköy'de bunların.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener'i izlemeden önce yazdım ben sebebi Fener'in futbolu değil bu futbol çok farazi. Fener böyle 3-4 maç oynar  en fazla o da ligde.

3 ay top oynamamış takımla oynamak da kolay itmek de. İyi oynadı mı? Oynadı. Bu bitik takımı bile itince kas gerginlikleri başladı mı sahada? Başladı. Kimse Fener'in kondisyonu iyi filan demesin.

20 haftadır izliyoruz 25 dakika tempo yapıyorlar maksimum. Çekinecek bir şey yok. Bursa birazcık moralli olsa alırdı puanı ama her şeyini aldılar elinden 3 haftada. Ciğerini söküp almamız lazım Kadıköy'de bunların.

Bize karşı o oyunu oynayamayacaklarından adım gibi eminim :ok:

Ha oynamaya çabaladılar, cezasını keseriz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 02:18:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Celtic Krisotffer Ajer'i almış. 2 yıl içinde 10+ Milyon Pound'a Premier Lig'e Southanmpton, Everton ayarında bir takıma paket.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 02:37:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Winston Reid ile Kjaer Midtjland'in altyapı ve atılımlarının 10 yıl önceki ürünleri. Devamlı fışkırıyor oradan, fışkıracak da.

Fener Kjaer'i West Ham'dan Reid ile tamamlasın aklı varsa parayı basıp. Gerçi Avustralya pasaportu var Çin takımlarından biri her an servet yıkabilir önüne. Midtjland'de harika ikililerdi, ikisi de beklenenin altında kaldı Dünya çapında olmaları bekleniyordu.

Midtjland Nijerya'ya yatırım yaptı oradan kulüp satın alındı Mohamed Zidan, Baba Colins, Ibrahim Sunday, Pione Sisto gibi oyuncularla onun da keyfini sürüyorlar. Özetle bu işler oluyor çok da büyük paralara değil.

Yeter ki başladamn önce planı iyi yapmak ancak devamında mutlaka disiplinle devam etmek ve en önemlisi şans vermek. Tüm Dünya uyanıyor çok geç kalırsak çok geriye düşeceğiz artık hazır oyuncu bulmak zor herkes yetiştirmeye çalışıyor!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Celtic Krisotffer Ajer'i almış. 2 yıl içinde 10+ Milyon Pound'a Premier Lig'e Southanmpton, Everton ayarında bir takıma paket.

Celtic, Danimarka'dan iyi oyuncular transfer etti. Mikael Lustig, Erik Sviatchenko, Stefan Johansen.

Ajer'i, Liverpool izliyordu. Biraz kalınlaşması ve çatıyı güçlendirmesi lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 12:25:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Celtic, Danimarka'dan iyi oyuncular transfer etti. Mikael Lustig, Erik Sviatchenko, Stefan Johansen.

Ajer'i, Liverpool izliyordu. Biraz kalınlaşması ve çatıyı güçlendirmesi lazım.

Potansiyelliydi ikisi de Fossum ile beraber. Fossum Bundesliga'yı seçti. Ajer ve Odeegard ile Norveç'i eski günlerine taşıyabilecekler mi bakalım.

İskoç futbolu endüstriyel futbola ayak uyduramadığı için -ki potansiyeli yok- baya düşüşe geçti. Dünya'nın en iyi 6. ligiydi 15 yıl önce Larsson zamanında Hollanda ile beraber.

Şimdi yine gençlere yöneldiler, Rangers da seneye lige çıkacak gibi. Onlar da Aek'nın bu seneki çıkışı gibi muhtemelen lige hızlı girecekler yeni transferler ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Medyada FB güzellemeleri başlamış. :D

Çevrimdışı Tolga

Emre Bol denen zat yine uçmaya başlamış :D

"Fb dünkü gibi oynarsa Beşiktaş'a fark atar" diyor :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Medyada FB güzellemeleri başlamış. :D

Gece gece kan beynime sicradi. Ilker yagcioglu mudur nedir, ouuuv Besiktaslilar seyrettilerse cok korkmustur falan dedi. Uleeeen ates olsaniz yanmazsiniz bea neyinizden korkacaz. Biz hakkimizin gasp edilmesinden korkuyoruz sadece, oynadiginiz futbolumsu ortada.

yukaridakilerden ayri. fb dun iyi oynadi. en kotu oyunculari nani ve van persie idi ayrica caner`i de begenmedim. Adamlarin gene de hakem sansi var. cok iyi bir hakem yonetti maci. Mehmet Topal 6-7 faul yapmasina ragmen kart gormedi. Butun turkleri bir birine benzeten kuzeyli bir hakem olunca sari karttan yirtti Topal.

Dunku hakem icin ufak bir ayrinti. macin ilk yarisinda sag kanattan bir top atildi moskva takiminin forveti ofsaytteydi top acildi ve fb kalecisine dogru gitti, yardimci hakem futbolcu hareketlenince bayragi cekti ama hakem avantaj oynatti. ellerini acti, oyunu devam ettirdi ve yan hakemine gordugunu belirtti ve tesekkur etti.
sonra bizim hakemler rororororo

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emre Bol denen zat yine uçmaya başlamış :D

"Fb dünkü gibi oynarsa Beşiktaş'a fark atar" diyor :kop:
balonu patladı hala konuşuyor keşke öyle oynamayı denese de kevgire çevirsek  :eyes

Çevrimdışı kartal74

@Turco Özelden Yazar mısın Bize Karşı Söylediklerini Televizyondan Anlıyamadım  :D
maalesef o sözler söylendi.okul açık trübündeki,GFB tayfası söyledi.i...ne çarşısı,bilmem ne kartalı....diye başlayan  95'li yıllarda bestelenen kontra besteyi  söylesdiler. :money:hani bizim "yer siyah,gök beyaz" diye başlayan bestenin melodisiyle yapılmış kontradır :bandit:.müzik orjinali meşhur italyan operacı verdinin "aida albümündeki (The Triumphal March) bölümünden uyarlamadır. :busted_cop:

Çevrimdışı Çağatay

fb liler bursa maçına mete kalkavan atandığı için köpürüyorlar twitter da
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

fb liler bursa maçına mete kalkavan atandığı için köpürüyorlar twitter da

Fener'de Beşiktaş macı öncesi Alves, Alper, Diego, Caner, Demirel sarı kart sınırında. Bursa - FB maçı hakemi ise Mete Kalkavan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener'de Beşiktaş macı öncesi Alves, Alper, Diego, Caner, Demirel sarı kart sınırında. Bursa - FB maçı hakemi ise Mete Kalkavan.
Bunlar arasından ayı gitse ne güzel olur ama Fabiano

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Bursa maçının seyircisiz oynamaya itirazı kabul edilmişti sonuç ne oldu bilen varmı bulamıyorum ben açıklanmadımı yoksa

Bursa maçının seyircisiz oynamaya itirazı kabul edilmişti sonuç ne oldu bilen varmı bulamıyorum ben açıklanmadımı yoksa

birşey olmaz ya

1 tane seyirci hakemin kafasına giderken sözde para atmış bundan tribün kapatma cezası gelirse o ceza kalkarmı :)

Çevrimdışı Kalyoncu

birşey olmaz ya

1 tane seyirci hakemin kafasına giderken sözde para atmış bundan tribün kapatma cezası gelirse o ceza kalkarmı :)
Hamza hamzaogluna yapılan itirazı direk reddetmişler bu itirazı kabul etmişler bakalım bekleyelim :)

Hamza hamzaogluna yapılan itirazı direk reddetmişler bu itirazı kabul etmişler bakalım bekleyelim :)

pek ümidim yok ama neden olmasın :)

Etiketler: