Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1748798 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

eren in sakatlığı nedir.. aradım taradım bulamadım... ayrıca Titi atılmak için çaba sarfetti resmen
Sakatlığının ne olduğunu bilmiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mavi Tuna

İlk yarıya zor tahammül ettim. Resmen tiyatro vardı sahada. İkinci yarıda farklı olmamış anlaşılan. Bize kök söktüren Kasımpaşa nerede bu nerede. Keser döner sap döner elbet.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

bugun k.paşa ile biz oynasaydık 5ten aşagı atmazdık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fb'nin kazanacağını Scarione ve Eren'in oynamayacağı açıklandığı an belliydi.

Maçı izlemiyorum ama anladığım kadarıyla Kasımpaşa hiçbirşey yapmamış maçı kazanmak için. Bize gelince aslan kesilirler.

Neyse biz kazanalım da gerisi çokta önemli değil. Başakşehir maçını artık kayıpsız geçmek zorundayız.

Kasımpaşa tarihindeki en mücadeleci maç ödülü 3-3 lük maçımıza verilmeli.

Olsun hepsine çatır çatır sırasıyla tarife uygulayacağız, biz olmayacak duaya amin demişiz bu akşam.

Çevrimdışı sallapati

keşke gol olacağına gökhan gönül son adamdan atılsaydı daha iyiydi  :D :D

Çevrimiçi 38life

Biz Kasımpaşa ile oynasaydik Kasımpaşa böyle oynamazdi.

Çevrimdışı mülkübey

Malki nin satıştan haberi yok demekki yazık :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi 38life

Fenerbahçenin önemli oyuncularından bir tanesinin çapraz bağlarının kopmasını istiyorum.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

işte bu fener bu kadar ACİZ. 10 kişi rakibine karşı 3-0 üstün ve gol yiyor. Bu kadar kötü bir savunma takımı olamaz zaten.

Antalya ne yaptıysa aynen devam etmeli rakipleri çünkü karşılarında BALON bir takım var.

Çevrimdışı cisse557

Feneri burda 4-1 yenecegiz. Zamanı gelince alıntı yapacağım

Çevrimdışı Anıl1903

Biz atardık da,bugünkü oyunlarını bize karşı oynarlarmiydi acaba? :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

işte bu fener bu kadar ACİZ. 10 kişi rakibine karşı 3-0 üstün ve gol yiyor. Bu kadar kötü bir savunma takımı olamaz zaten.

Antalya ne yaptıysa aynen devam etmeli rakipleri çünkü karşılarında BALON bir takım var.
antalya delik deşik etti 6 7 olurdu o maç bir daha Zor ama özellikle deplasmanlarda çok zorlanacaklar

Çevrimdışı sallapati

kasımpaşa , rize , başakşehir , osmanlı gibi takımlar fbnin kardeş takımları.. sıkıntı çıkarmıyorlar..

Çevrimdışı LuceGel

Eren önce onamayacaktı bugün oynayacak duruma geldi dediler son dakikada oynamadı para pazarlığı uzun sürdü biraz . :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenerbahçenin önemli oyuncularından bir tanesinin çapraz bağlarının kopmasını istiyorum.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yapma dostum kimse sakatlanmasın bizim böyle şeylere ihtiyacımız yok kartallar gibi çıkar yeneriz alayını

Çevrimdışı EMİR EMRE

antalya delik deşik etti 6 7 olurdu o maç bir daha Zor ama özellikle deplasmanlarda çok zorlanacaklar

:ok: :ok:

Akhisar, Bursa, Kayseri, Başakşehir, Sivas bunların hepsi Antalya'nın oyununu oynarsa Feneri yenerse hiç şaşırmam. (SAHA DIŞI FAKTÖRLERİ ATARSAK)

Çevrimdışı sallapati

twitter a bakıyorum şikebahçeliler van persie vi öve öve bitiremiyorlar...

ulan adam rezil bir futbol oynadı ben mi başka maçı seyrediyorum

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Kuntz

twitter a bakıyorum şikebahçeliler van persie vi öve öve bitiremiyorlar...

ulan adam rezil bir futbol oynadı ben mi başka maçı seyrediyorum

Allah'ı var adam güzel penaltı atıyor :D :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı cursedofdragon

Kazandağı 15 maçın 10 tanesinde rakiplerin 10 kişi kalmış Son 4 Hafta 5 Penaltı
eeeee sonra ??
BEŞİKTAŞI ŞAMPİYON YAPMAK İSTİYORLAR

Çevrimdışı atalay

Çağlar bugün yine iyi maç çıkardı. 

Çevrimdışı mülkübey

tr de fb ye  anadolu takımları yatıyor avrupada azizin para geçmeyince 4-5 atıp geri postalıyorlar .  :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Etiketler: