Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1748638 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:21:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerin 4 maç puan kaybedeceğine ihtimal bile vermiyorum.

Bursa, Galatasaray, Trabzon, Beşiktaş, Akihsar hatta Kayseri. Dur bakalım daha çok kararmışsın :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Hersene Kasımpaşa rakiplerimize maç satıyor biz hala acaba diyoruz rıza hocam sende hala gidip bu ligin şikeci  sivas Kasımpaşa gibi takımlarını çalıştırıyorsun mümkünse bir daha gelmeyi aklına bile getirme.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenerin 4 maç puan kaybedeceğine ihtimal bile vermiyorum.
biz,ts,bursa,başakşehir,gs ve akhisar maçlarında en az 4 tane kesin puan kaybı olacaktır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bursa, Galatasaray, Trabzon, Beşiktaş, Akihsar hatta Kayseri. Dur bakalım daha çok kararmışsın :)
aynısını yazdım başakşehiri de ekleyebiliriz o listeye

Çevrimdışı ZORBEY

minimum 8 puan, maximum 12 puan kayıp olacak fenerin, bu tablo karşısında umarım biz hiç kaybetmeyiz. yada fenerden az kaybederiz inş...
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi 38life

Ben ne oynayacağı rakiplere ne futbola ne de başka birşeye bakıyorum. Sadece şunu söylüyorum: Evrende tanrının isteği dışında birşey gerçekleşme ihtimali var mı? Yok! Turkiyedeki futbolun tanrıları da Fenerbahçenin şampiyon olmasına karar vermişler. Mesele bitmiş. Şampiyon olmanın tek yolu bizim olağanustu bir istikrar yakalamamiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:28:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Ulan Paşa hiç de bir şey oynamadın ama ayıptır be. Hadi stoperin sattı maçı kalanı ne yaptı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:29:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben ne oynayacağı rakiplere ne futbola ne de başka birşeye bakıyorum. Sadece şunu söylüyorum: Evrende tanrının isteği dışında birşey gerçekleşme ihtimali var mı? Yok! Turkiyedeki futbolun tanrıları da Fenerbahçenin şampiyon olmasına karar vermişler. Mesele bitmiş. Şampiyon olmanın tek yolu bizim olağanustu bir istikrar yakalamamiz.

Çok derin konuya giriş yaptın Evren Tanrı diye :D Sadece karamsar olma derim düşündüğün gibi olsa Antalya 4 leyemezdi, olabiliyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mülkübey

Fb maclarini pek izlemem ama Nani ve Diego kafa olarak bozuk . bu ikisini bizim maçta attirabiliriz oyundan.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı einstein

fenerbahçe deplasman maçlarında çok puan kaybeder, bu oyun yapısıyla geriye düştükleri maçları çevirmeleri çok çok zor.

açıkçası ibb ve mersin maçlarını kazanırsak önümüz iyice açılacak, fb deplasmanına da elimiz kolumuzu sallayarak gideceğiz strese gidip saldırmak zorunda olan onlar olacak ve onlar açıldıkça bizim gol bulmamız pek de zor olmaz. önemli olan o maça sakatsız ve cezasız gidebilmekte.

eğer ki fbyi yenersek zaten o saatten sonra lig biter. sonrasını onlar düşünsün

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:30:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Gece 10'da enfes bir Benfica Porto maçı olacak bu arada bilginize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

Çok derin konuya giriş yaptın Evren Tanrı diye :D Sadece karamsar olma derim düşündüğün gibi olsa Antalya 4 leyemezdi, olabiliyor

bundan böyle antalyaspor bizim kardeş kulübümüzdür:) zaten futbolcu veriyoruz sürekli, bizim dışımızda feneri bu sene yenen tek takım antalya ŞEREFLİ antalya:)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gece 10'da enfes bir Benfica Porto maçı olacak bu arada bilginize.
hangi kanalda ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:34:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu adam hakikaten akılsız. 3 oyuncu birden değiştirdi 5 dk sonra bi penaltı kırmızı kart yapsan ne yapacaksın?

Teknik direktör filan değil bu adam şovmen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dr.Zeck

nediye kızıyorsunuz anlamıyorum :) bunun boyle olacagı belli değilmiydi zaten

tek korkum dejavu yasamayalım ..

feneri kolluyacakalr lig sonuna kadar asıl onemli olan bizim ne yapacagımız

biz onumuze gelene koyup gecersek yemişim feneride federasyonuda hakemleride

Çevrimiçi 38life

ordan burdan tanrı uydurup bizi prometheus yapmayın olum :) tanrılar varsa titanlarda var :)
Titan olmak için 16 maçta 14 galibiyet almak lazım diyorum ben de zaten :)

Çevrimdışı ZORBEY

ulan tamda bişi yazcaktım alper gol attti ğursağımda kaldı, birde  spiker alper putik potik diyor sacmalamaya başladı belli oldu spikerin hangi takımı tuttuğu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:38:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbolcular gerçekten sadece vücuttan ibaret. Oyun Aklı çok çok azında var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

o bacak arasını Kemal Sunal'ın golcü olduğu filmde yemiyolar  :ok:

Çevrimiçi 38life

Olanların çoğu efsane oluyor zaten. Özellikle orta sahada oynayanlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizdeki oğuzhan ve sosa bu konuda çok iyiler hatta ligdeki en iyi 2 oyuncu olabilir

Çevrimdışı LuceGel

o bacak arasını Kemal Sunal'ın golcü olduğu filmde yemiyolar  :ok:
Maçı kapattım bir internet sitesi potuktan akılalmaz çalım ve gol dedi izledim komik adamlar penaltı dışı gol atmayınca böyle oluyor  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin kazanacağını Scarione ve Eren'in oynamayacağı açıklandığı an belliydi.

Maçı izlemiyorum ama anladığım kadarıyla Kasımpaşa hiçbirşey yapmamış maçı kazanmak için. Bize gelince aslan kesilirler.

Neyse biz kazanalım da gerisi çokta önemli değil. Başakşehir maçını artık kayıpsız geçmek zorundayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

üstüste penaltı atma rekoru kaç hafta ligimizde?  :D

Çevrimdışı sallapati

Fb'nin kazanacağını Scarione ve Eren'in oynamayacağı açıklandığı an belliydi.

Maçı izlemiyorum ama anladığım kadarıyla Kasımpaşa hiçbirşey yapmamış maçı kazanmak için. Bize gelince aslan kesilirler.

Neyse biz kazanalım da gerisi çokta önemli değil. Başakşehir maçını artık kayıpsız geçmek zorundayız.

eren in sakatlığı nedir.. aradım taradım bulamadım... ayrıca Titi atılmak için çaba sarfetti resmen

Etiketler: