Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734861 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı AmaralGürses

Fener yine ite kaka aldı maçı. Böyle böyle 40 puan yaptı herifler

İkinci yarı fener maçına kadar olan fikstüre bir baktım da gerçekten çok belirleyici maçlar var.Her türlü senaryo gerçekleşebilir

Bjk                                                      Fb
Mersin                                               Eskişehir(d)
Ts(d)                                                 Rize
Gaziantep                                           Antalya(d)
Başakşehir(d)                                      Kasımpaşa
Gençlerbirliği                                       Bursa(d)
Fenerbahçe(d)                                      Beşiktaş

Derbiye kadar liderliği verir ve maçı da kaybedersek altından kalkamayız
Ama trabzon , başakşehiri geçer ve derbiyi de kaybetmezsek 3 puan ve üzeri bir fark ile ligin sonuna kadar gidebiliriz
Avantajımız fenerin bursa ve moskova deplasmanlarından sonra bizimle oynaması.

Ben yukarıda fenerin bursa dışındaki takımlara puan vereceğini sanmıyorum.
O yüzden bizim ts ve başakşehir maçları çok çok önemli.Oralarda liderliği kaybedebiliriz :by2:

Medyanın pompaladığı kadar dezavantajlı bir fikstürümüz yok. Derbiye kadar fener daha zor maçlar oynayacak + rusya deplasmanı var.

Fener'in Eskişehir, Kasımpaşa ve Bursa maçlarının çok zor geçeceğini bekliyorum. Mutlaka puan kaybedecek en az 1'inde, tahminime göre 2 tanesinde.

Trabzon ise bize yüklenecektir, zaten ligden koptular bari lideri yenmiş olalım kafasıyla çıkacaklar. Trabzon'da tökezlemezsek diğer maçlarımız temiz geçer.

Trabzon td olarak luce veya ersun yanal'ı getirmezse endişe etmeye gerek yok, Osmanlıspor'dan daha iyi takım değil yoksa Trabzon.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fenerde bekler çok katkı sağlıyor.şu caneri çekip alsak keşke
aynı şeyi bende düşündüm bizim sisteme uyacağını düşünüyorum gelirse çok iyi olur

Çevrimdışı kartalBaz

Ibrahim uzulmez mustafa denizliden teklif almis. Galatasarayin yardimci hocasi olacakmis. Bence yanlis yapar.

Konuyla ilgili olarak ulaştığımız İbrahim Üzülmez, Kralspor.com'a yaptığı açıklamada "Bu konuyla ilgili yarın ya da öbür gün bir şeyler netleştiğinde kesin olarak konuşabiliriz" dedi.

Kaynak : Kralspor

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin yardımcısı olarak göreve başlayacağı iddia edilen Üzülmez; "Mustafa Denizli hocam ile Elazığspor'u çalıştırdığım dönemde fikir alışverişi yapardım. Kendisinden hiçbir zaman böyle bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bu haberler spekülasyondan ibarettir" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Hangisi dogru bilemedim.

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 13:08:49 kartalBaz ]

Çevrimdışı MUTE

Yılmaz Vural'ın görevine 1 maçta son verilmiş  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

İlhan Cavcav hala nasıl başkanlık yapabiliyor anlayamıyorum.

Hani illa küme düşecekler de o zaman akılları başlarına gelecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Stoke City'de, Shaqiri - Krkic - Arnavutoviç üçlüsü son 5 maçtır resmen akıyor.

Bu arada 18 maçta 16 asist nedir? (Mesut)

Çevrimdışı onder23

Gençlerbirliği napıyor öyle ya  :evillol: :evillol:
Bu gidişle her hafta hoca değiştirecekler heralde  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Ensar

Gençlerbirliği napıyor öyle ya  :evillol: :evillol:
Bu gidişle her hafta hoca değiştirecekler heralde  :ebebe: :ebebe:
iyice yaşlandı kafası yerinde değil o adamın :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Stoke City'de, Shaqiri - Krkic - Arnavutoviç üçlüsü son 5 maçtır resmen akıyor.

Bu arada 18 maçta 16 asist nedir? (Mesut)

Efsanedir. :) Henry'nin rekorunu kırdı gözüyle bakıyorum artık. 2008 den bu yana en fazla asist yapan oyuncuymuş. 105 civarı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Türk futbolunda bir marka Gençlerbirliği'nin artık daha aklı başında insanlara ihtiyacı var diye düşünüyorum. Son Yılmaz Vural olayı hocanın devre arasında transfer istemesi sebebiyle olmuş, çok tatsız bir olay. Malesef ligimizin prestijini de olumsuz etkileyecektir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Türk futbolunda bir marka Gençlerbirliği'nin artık daha aklı başında insanlara ihtiyacı var diye düşünüyorum. Son Yılmaz Vural olayı hocanın devre arasında transfer istemesi sebebiyle olmuş, çok tatsız bir olay. Malesef ligimizin prestijini de olumsuz etkileyecektir.

fanatik gs'li ilhan cav cav'ın takımı küme düşsün geçen sene ferhat'ın elini çekmesini unutmadık.

Çevrimdışı atalay

Efsanedir. :) Henry'nin rekorunu kırdı gözüyle bakıyorum artık. 2008 den bu yana en fazla asist yapan oyuncuymuş. 105 civarı.

Sakatlık yaşamazsa Yirmi asisti geçer. La Liga tamam lakin EPL'de yarım sezonda 16 asist inanılmaz zor bir olay.

Çevrimdışı Çağrı

Immobile ve Meunier yazmışlar Galatasaray'a basın çıldırdı iyice  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Immobile ve Meunier yazmışlar Galatasaray'a basın çıldırdı iyice  :kop:

Daha absürt olan ise sezon başı Hamzaoğlu, Meunier'i veto etmiş.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

İmmobile'yi nasıl alacak bunlar almayı bırak kiralayamazlar bile.

Çevrimdışı Tolga

Immobile zaten Sevilla'da kiralık oynamıyor mu nasıl alacaklar :D

Hoş öyle olmasa da alamazlar :kop:

Immobile zaten Sevilla'da kiralık oynamıyor mu nasıl alacaklar :D

Hoş öyle olmasa da alamazlar :kop:

dortmunda geri dönmüş galiba :) Ama 30.06.2016 da sözleşmesi bitiyor dortmund satmaz ki :)  kiralamazda.

Çevrimdışı Çağrı

dortmunda geri dönmüş galiba :) Ama 30.06.2016 da sözleşmesi bitiyor dortmund satmaz ki :)  kiralamazda.

Sevilla'da hala diye biliyorum sözleşmede 2019 da bitiyor gözüküyor o iş yaş zaten ona o yıllığı vereceklerse eğer kesin transfer yasağı geleceği için ne alsak kar diye bakıyorlar derim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla'da hala kiralık sözleşmesi 2016'da bitiyor. Dortmunda ile 2019'a kadar sözleşmesi var.

Sevilla'da hala diye biliyorum sözleşmede 2019 da bitiyor gözüküyor o iş yaş zaten ona o yıllığı vereceklerse eğer kesin transfer yasağı geleceği için ne alsak kar diye bakıyorlar derim.

ben yalnış bakmışım 2019'muş :D

İmmobile gs'nin neyine yav umutovski ile devam etsiner işte :D

Çevrimdışı Tolga

ben yalnış bakmışım 2019'muş :D

İmmobile gs'nin neyine yav umutovski ile devam etsiner işte :D
Bunlar Damiao'yu almıyorlar mıydı :kop:

bak bi onu alabilirler işte oda bonservisi elinde olduğu için :D

Çevrimiçi Samet Ç

Yıllık 3.5 2 milyon imza parası tuzlu geldi. :D Keşke alsalar Damio'nun formu inanılmaz derecede düştü.  :)

Yıllık 3.5 2 milyon imza parası tuzlu geldi. :D Keşke alsalar Damio'nun formu inanılmaz derecede düştü.  :)

adamın maç yaptığı yok ki :D

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği, İbrahim Üzülmez ile anlaşmış.

Türk hocalar hala nasıl Gençlerbirliği'ne evet diyebiliyorlar anlayamıyorum valla.

Etiketler: