Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734013 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

2005-2006 sezonunda dediğin gibi Gs 82, Fb 90 gol atmış da yazdıklarım en çok en az üzerinden olduğu için onu eklemedim.
Çok güzel tablo olmuş eline sağlık :claps:
Yanlış anlaşılmasın , eksiği yok.Benimki bir dipnottu sadece :)

Çevrimdışı Tolga

Çok güzel tablo olmuş eline sağlık :claps:
Yanlış anlaşılmasın , eksiği yok.Benimki bir dipnottu sadece :)
Teşekkürler :)

Aslında hatırlattığın iyi oldu benim dipnot geçmem lazımdı ama önemsedim işte :D
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2016, 00:57:38 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ligin 2. Yarisinda gol yeme sorumuzu giderecegimizi dusunuyorum. Kaleci, nami deger hizli bir stoper (her kimse artik) ve takim savunmasina biraz daha ihtimam bizi 1 tik daha sert bir takim haline getirecektir. Ve inaniyorum ki en fazla gol atan en az gol yiyen takim olacagiz ve yillar sonra gol krali cikaracagiz. Hatta cenk tosun biraz daha sure alabilirse gol kralliginda 2. isim bile bizden cikar. Amin. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fenerbahçe çok az gol yiyor ikinci yarıda bu tablonun değişmesi gerekiyor. Bizim çok gol atmamız da önemli fakat Fenerbahçe'yi ligin ilk yarısında sadece bir takım yenebildi: Beşiktaş.

İstatistikler çok önemli değil fakat ikinci yarıda daha iyi savunma yapmamız gerekiyor. Kaleci faktörünü de göz önüne alırsak ve iyi bir transferler bu sorunu giderirsek daha az gol yer ve daha az kaybederiz.

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe çok az gol yiyor ikinci yarıda bu tablonun değişmesi gerekiyor. Bizim çok gol atmamız da önemli fakat Fenerbahçe'yi ligin ilk yarısında sadece bir takım yenebildi: Beşiktaş.

İstatistikler çok önemli değil fakat ikinci yarıda daha iyi savunma yapmamız gerekiyor. Kaleci faktörünü de göz önüne alırsak ve iyi bir transferler bu sorunu giderirsek daha az gol yer ve daha az kaybederiz.

Bizde az gol yiyoruz onlar 13 biz 18 yemişiz ki sırf 2 tanesini tosic salladı 2-3 tane de Tolga ve Günay buyur etti. Fark yok aslında ama varmış gibi gözüküyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bizde az gol yiyoruz onlar 13 biz 18 yemişiz ki sırf 2 tanesini tosic salladı 2-3 tane de Tolga ve Günay buyur etti. Fark yok aslında ama varmış gibi gözüküyor

Haklısın ama çok da pozisyon veriyoruz. Son 4-5 maçta direkten dönen toplar, kaçan goller, net kurtarışlar çok oldu kalemizde. Bu bir defo veya eksik değil tamamen oyun kurgusu. Şenol Güneş'in oyun mantalitesi bu, komple hücum oynatıyor böyle pozisyonlar veriyor takım doğal olarak. Ben rakibin attığından 1 fazlasını attıkça sonuçlara razıyım, netice olarak şampiyonluk yolunda en önemli olan şey 3 puan. Ama daha az gol pozisyon versek hiç de fena olmaz, kör kurşuna gittiğimiz çok maçlar oldu. Misal Kasımpaşa maçı, 3 golün tamamı öyle oldu. Hele bir 10 luk yapacağımız Eskişehir maçı var ki son saniyede top direkten dönmüştü.. İkinci yarıda böyle şeylere fırsat vermemeliyiz.

Çevrimdışı Türkay

Haklısın ama çok da pozisyon veriyoruz. Son 4-5 maçta direkten dönen toplar, kaçan goller, net kurtarışlar çok oldu kalemizde. Bu bir defo veya eksik değil tamamen oyun kurgusu. Şenol Güneş'in oyun mantalitesi bu, komple hücum oynatıyor böyle pozisyonlar veriyor takım doğal olarak. Ben rakibin attığından 1 fazlasını attıkça sonuçlara razıyım, netice olarak şampiyonluk yolunda en önemli olan şey 3 puan. Ama daha az gol pozisyon versek hiç de fena olmaz, kör kurşuna gittiğimiz çok maçlar oldu. Misal Kasımpaşa maçı, 3 golün tamamı öyle oldu. Hele bir 10 luk yapacağımız Eskişehir maçı var ki son saniyede top direkten dönmüştü.. İkinci yarıda böyle şeylere fırsat vermemeliyiz.

Katılıyorum oyun kurgumuzdan dolayı daha müsait oluyoruz pozisyon vermeye - tabi bireysel hatalarda var-. Fener 11 kişi kapanıyor haliyle az pozisyon veriyolar fakat yine de iyi bi kaleci ve stoper ile bu sorunun da en aza ineceğini düşünüyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı EMİR EMRE

Katılıyorum oyun kurgumuzdan dolayı daha müsait oluyoruz pozisyon vermeye - tabi bireysel hatalarda var-. Fener 11 kişi kapanıyor haliyle az pozisyon veriyolar fakat yine de iyi bi kaleci ve stoper ile bu sorunun da en aza ineceğini düşünüyorum

Bana öyle geliyor ki Feneri bu sene Kadıköyde bir tek biz yeneriz.  :ok:

Çevrimdışı kivanc

Ikinci yarida ki deplasman maclarina bakiyim dedim. Ligde ki ilk 9 takimla deplasmandayiz. 10-18 icerde. Allah yardimcimiz olsun.

Çevrimdışı denilanz

Ikinci yarida ki deplasman maclarina bakiyim dedim. Ligde ki ilk 9 takimla deplasmandayiz. 10-18 icerde. Allah yardimcimiz olsun.
Bahsettiğiniz 8 deplasmanın 5 tanesini Fenerbahçe de oynayacak. Her ne kadar Bursaspor ilk 9 içinde değilse de her türlü zor bir deplasman ve Fenerbahçe ile yeni statlarında oynayacaklar. Antalyaspor da keza öyle. Yani biri deplasmanlardan korkacaksa o biz olmamalıyız.

Çevrimdışı Ensar

ooo benitez gitti ve yerine efsane Zidane geldi çok sevindim valla :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı aykut.celenk

Daha güzel işte deplasmanda rakiplere neler yaptığımız ortada puanlarımızı iç saha maçlarında kaybettik TS,A.hisar ve kasımpaşa birtek gençler ile deplasmanda berabere kaldık diğer maçları kazandık. Bu durumda rakipler korksun ahmet Çakar dediği gibi tecavüz ediyoruz deplasmanda  :D

Çevrimdışı Çağatay

Sen real gibi takima öyle top oynatmaya kalkarsan boyle tekmeyi koyarlar benitez efendi
Profilimdeki adam geldi sevmedigim takima
Naapcan işte :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Benitez'i getirmek hataydı zaten.

Zidane sezon sonuna kadar götürür sonra Mou gelir belki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen real gibi takima öyle top oynatmaya kalkarsan boyle tekmeyi koyarlar benitez efendi
Profilimdeki adam geldi sevmedigim takima
Naapcan işte :)
lütfen herkes kendi takımı ile ilgilensin :D Barçalı lütfen! :D

Çevrimdışı denilanz

Doğru onu unuttum, hadi bakalım inşallah
Emre'ye 3 maç ceza verilmiş. Lig başlamadan önce 2 kupa maçı olmasına rağmen erteleme veya indirim olmazsa Fenerbahçe maçında oynayamayacak. Bence 3 maç meni hak edecek kadar bir şey yoktu hareketinde. Kötü düşünmek istemiyorum ama inşallah bu kararın ardında başka amaçlar yoktur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Emre'ye 3 maç ceza verilmiş. Lig başlamadan önce 2 kupa maçı olmasına rağmen erteleme veya indirim olmazsa Fenerbahçe maçında oynayamayacak. Bence 3 maç meni hak edecek kadar bir şey yoktu hareketinde. Kötü düşünmek istemiyorum ama inşallah bu kararın ardında başka amaçlar yoktur.
Eskişehirli olarak söylüyorum o soguktan o taraftar baskısından onlar orada puan kaybedecek bence o dirseğe üç maç normal altında birşey aramaya gerek yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskişehirli olarak söylüyorum o soguktan o taraftar baskısından onlar orada puan kaybedecek bence o dirseğe üç maç normal altında birşey aramaya gerek yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
es es alacak bencede

Çevrimiçi Samet Ç

AÇIKLAMA:
"Profesyonel futbolcu Ryan Henk Donk ve kulübü Kasımpaşa Sportif A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle 2015-2016 2. futbol yarı sezonundan 2017-2018 sezonu sonuna kadar aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2015-2016 sezonu  için  :   net 750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti (Maç başı ücretleri ilk 11'de oynayacağı 12. resmi maç sonrası ödenmeye başlanacaktır),
2016-2017 sezonu için  : net 1.500.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti (Maç başı ücretleri ilk 11'de oynayacağı 25. resmi maç sonrası ödenmeye başlanacaktır),
2017-2018 sezonu için  : net 1.500.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti (Maç başı ücretleri ilk 11'de oynayacağı 25. resmi maç sonrası ödenmeye başlanacaktır)"

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çevrimdışı cursedofdragon

AÇIKLAMA:
"Profesyonel futbolcu Ryan Henk Donk ve kulübü Kasımpaşa Sportif A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle 2015-2016 2. futbol yarı sezonundan 2017-2018 sezonu sonuna kadar aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2015-2016 sezonu  için  :   net 750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti (Maç başı ücretleri ilk 11'de oynayacağı 12. resmi maç sonrası ödenmeye başlanacaktır),
2016-2017 sezonu için  : net 1.500.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti (Maç başı ücretleri ilk 11'de oynayacağı 25. resmi maç sonrası ödenmeye başlanacaktır),
2017-2018 sezonu için  : net 1.500.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti (Maç başı ücretleri ilk 11'de oynayacağı 25. resmi maç sonrası ödenmeye başlanacaktır)"

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

kazığın alası :D

Çevrimiçi Samet Ç

Marko Marin zu Gs

Tannane zu Atalanta

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Ç

kazığın alası :D
Adamın eder 1.5 milyon bunlar sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala 2.5 veriyorlar 

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ensar