Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737699 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Hayırlı olsun Dany vol.2

Katilmiyorum. Donk icin senelerdir dedigim ayni; on libero olarak cok iyi bir futbolcu. Brugge'de de oyleydi. Orta alanda daha iyi performans sergiliyordu.

Onemli olan Donk'un oyun stili Galatasaray'in su an ki kadrosunda eksik olmasi. Donk'un istatistiklerine bak;

Donk, Süper Lig'in en fazla ikili mücadele kazanan defansif orta saha oyuncusu. 120 top kazandı, 56% başarılı tackle yüzdesi ile.

Donk, 18 kez rakibi dribbling ile geçme (çalım) girişiminde bulunmuş ve tamamında başarılı olmuş.

Bu sezon SL'de en çok hava topu kazanan oyuncu olmuş, 68% başarı ile.

Oynadığı topların 76%'i dikine.

Donk, Süper Lig'de Istanbulun 3 büyük takimina gidip basarili olabilecek ve ekstra kalite katabilecek oyunculardan biriydi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Falcaoda nani rvp diego de souzayi takibe almis instagramdan gelsede izlesek falcaoyu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cursedofdragon

Falcaoda nani rvp diego de souzayi takibe almis instagramdan gelsede izlesek falcaoyu

gelsin gelsin oda gelsin yedek klübesinde halen boş yer var fenerin :D

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp yolcu herhalde Falcao gelecek diyorlar fenere. Acaba Pektemek Rvp takasına mı girsek :D Gomez - Rvp bir arada on numara olur.

Çevrimdışı Renton

gelsin gelsin oda gelsin yedek klübesinde halen boş yer var fenerin :D
:D :D yillik 10-15 kagittan gelsin bee
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun Kasimpasa - Ts macini 90 dakika izledim

Bu sezon ki en kaliteli ve heyecanli Anadolu maciydi diyebilirim kendi adima

Her 2 takimda iyi oynadi top bir o kalede bir bu kaledeydi 90.ci daikada bile hala atak yapmaya calisiyordu takimlar

Riza Hocaya Helal olsun gercekten tas gibi bir takim cikarmis ortaya..

Bu arada Ts bayagi bayagi toparlamis 2 hafta once Sahada Tel tel dökülen takimdan eser yok 2 haftadir
Bu beni korkutuyor @Çağrı
Tam bizle oynayacaklari zaman Form tutmaya başlıyor bu takimlar buna uyuz oluyorum :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Hollandalılar, Rhijn'e şaşırdı. Hollandalı gazeteciler, Galatasaray'ın bu maliyetle düşüşteki Rhijn'i almak istemesi karşısında şaşkınlık yaşıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

o değilde sadece liderlik için değil 3.lük için de çok çetin bir mücadele var  :evillol:
4 tane takım, aralarında sadece 2 puanlık fark var, gs nin işi zor :kop:

Çevrimdışı LuceGel

Mersin kalecisi Muammer çok iyi kaleci 1.89 boy 1990 doğumlu kadromuzda olmasını isterdim,Rıza hocada geçende almak isterim ama Mersin kadrosunu ben kurdum Muammere şuan talip olamayız çok ayıp olur demişti.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AmaralGürses

Mersin kalecisi Muammer çok iyi kaleci 1.89 boy 1990 doğumlu kadromuzda olmasını isterdim,Rıza hocada geçende almak isterim ama Mersin kadrosunu ben kurdum Muammere şuan talip olamayız çok ayıp olur demişti.

abi onu bırak skor 0-1 hahahaha  :kop: :kop:

Çevrimdışı LuceGel

Çevrimdışı Çağrı

Bursa bana bir şey olmaz diye transfer yapmazsa Kayseri gibi gidebilir çok tehlikeli bu gidiş gidiş değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Bursa bana bir şey olmaz diye transfer yapmazsa Kayseri gibi gidebilir çok tehlikeli bu gidiş gidiş değil.
Bize karşı o topu oynayan adamlar nooldu  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

bursa kümeye ptt 1.ligin en güzel stadı kertenkele arena :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Mersin'in kazanması çok ama çok iyi olur bizim için.

Yalnızca bursa'nın düşme potasına girmesi değil, asıl mersin'in oyunda kalması lazım yoksa sonlara doğru fenere oynamazlar.

Çevrimdışı Çağrı

Mersin kazanır umarım aşağısı iyice kızışsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: