Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737752 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı melyet

Arsenal - City maçını izlemeyenler çok şey kaçırdı.
Çok güzel mac oldu bizim maçtan sonra oh be dedim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Kadir G.

Çok güzel mac oldu bizim maçtan sonra oh be dedim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanınca benim için çok daha güzel oldu. Oynanan oyun ilaç gibi geldi.

Çevrimdışı Mehmet K

Kazanınca benim için çok daha güzel oldu. Oynanan oyun ilaç gibi geldi.

Bir Arsenal taraftarı olarak Yaya Toure'nin golünde ayağa fırladım. Ne goldü ama! Bu arada Cech reyiz rekoru kıramadı.

Çevrimdışı cursedofdragon

onur kıvrakta müthiş bir düşüş var :)

Çevrimdışı Çağrı

onur kıvrakta müthiş bir düşüş var :)

Onur Trabzon'un imparatoru olmayı seçti çünkü. Küçük şehrin büyük adamı olmayı seçince düşüş de normal.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Türkiye Kupası karşılaşmaları beIN Sports, Sport Klub ve CBC Sports kanallarından da yayınlanacak.
Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Şanlıurfaspor-Bandırmaspor karşılaşması A Spor ve beIN Sports 8 HD kanalından canlı yayınlanacak.

Çevrimdışı Çağrı

Türkiye Kupası karşılaşmaları beIN Sports, Sport Klub ve CBC Sports kanallarından da yayınlanacak.
Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Şanlıurfaspor-Bandırmaspor karşılaşması A Spor ve beIN Sports 8 HD kanalından canlı yayınlanacak.

Amerika kanalları kupa maçlarını mı aldı  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Amerika kanalları kupa maçlarını mı aldı  :iblush:

evet çok ilginç gerçektende :D

Bu zevksiz maçları ne yapıcaklarsa  :evillol: :D

Çevrimiçi Koa_lAA

yav üşenmedim şun videoyu izledim... bizim alehimize yapılam hatalar... lehimize heralde 1 tane.. gs nin fb nin alehine hiç yok sanırım..ya da kendi aralarında oynana maçlarda var...

bu insanlar hala nası bu renklileri tutar hayret yav...

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği, Yılmaz Vural ile anlaşmış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Yıldızlar azaldıkça liglerin seyri değişmeye başladı futbolda.

İtalya'da 5 İspanya'da 4 İngiltere'de 5 takım şampiyonluğa oynuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yıldızlar azaldıkça liglerin seyri değişmeye başladı futbolda.

İtalya'da 5 İspanya'da 4 İngiltere'de 5 takım şampiyonluğa oynuyor.

Türkiye hariç.

Çevrimdışı AmaralGürses

https://twitter.com/demarkesports/status/680015052322287616

Noel..

Semih Kaya da sakatmış. gs tamamen kopabilir yarıştan bu hafta renkdaşlarına puan verirse. Devre arasına kayıpla girseler çok da güzel olur. İçi falan da karışır iyice.

Semih Kaya da sakatmış. gs tamamen kopabilir yarıştan bu hafta renkdaşlarına puan verirse. Devre arasına kayıpla girseler çok da güzel olur. İçi falan da karışır iyice.

gs kopartırlarmı sence :)

Çevrimiçi Mehmet57

Fenerbahce, Molde ve Celtic'li gruptan cikamayan Ajax'in yedek sagbeki Ricardo van Rhijn icin Galatasaray 3 milyon teklif etmis, Ajax kabul edecek, Marc Overmars acikladi.

Alt yapidan cikan 19 yasindaki Tete'nin yedegi olan bir oyuncu. Hollandalilar dalga geciyor. Defansi cok zayif bir bek.

Çevrimiçi Mehmet57

Galatasaray, Heracles Almelo'nun yetenekli genci Ousmane Tannane icin resmi gorusmelere baslamis, Hollanda basinina gore.

Bir Ziyech degil, ama Gs'nin su anki kanat oyuncularindan yetenekli. 11 macta 7 gol 3 assisti var, lakin bu gollerin 4u tek bir macta.

Donk, van Rhijn, Tannane. Transferleri Sneijder'i memnun etmek icin yapiyorlar gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Gazetelerin bugün Gs için yazdığı oyuncular ;

Caceres

Rode

Branislav İvanovic

Damiao

Mikel

Zapata

Babel

Van Rjhin

Van Der Wiel

:kop:

Çevrimdışı Tolga

Gazetelerin bugün Gs için yazdığı oyuncular ;

Caceres

Rode

Branislav İvanovic

Damiao

Mikel

Zapata

Babel

Van Rjhin

Van Der Wiel

:kop:
Bugün Levent Tüzemen A Spor da Gs, Van Der Wiel ile anlaştı diyordu :kop:

Rode'yi de M.Denizli çok istiyormuş :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün Levent Tüzemen A Spor da Gs, Van Der Wiel ile anlaştı diyordu :kop:

Rode'yi de M.Denizli çok istiyormuş :D
Ya geçsinler o işi Van Der Wiel tek başına 7-8 milyon Rode'yi 1 milyon euroya mı alacaklarmış.  :D Yukarıda ismi geçenlerden bir tek Ajax'ta oynayanı alabilirler ki o da çöp zaten.

Çevrimdışı Tolga

Ya geçsinler o işi Van Der Wiel tek başına 7-8 milyon Rode'yi 1 milyon euroya mı alacaklarmış.  :D Yukarıda ismi geçenlerden bir tek Ajax'ta oynayanı alabilirler ki o da çöp zaten.
Listede adı geçen oyuncuların çoğunu alamazlar maksat kendi taraftarlarını uyutmak :D

Listede adı geçen oyuncuların çoğunu alamazlar maksat kendi taraftarlarını uyutmak :D

aaa niye öyle diyon ibrahimoviç'i getirdi ya adamlar :D  :evillol:

Çevrimiçi Mehmet57

Vd Wiel, Rode falan hikaye.

Marc Overmans kendisi soyledi Galatasaray'in van Rhijn'i istedigi. Defansi inanilmaz derecede kotu olan bek.

Rode degil Donk gelecek, kotu transfer degil.

Tannane su an ki kanat oyuncularindan iyi ama yine yeterli seviyede degil. Lakin, Yasin denen amatorden iyi olmak da zor degil.

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: