Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1738924 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vitor kendince işi çözmüş.

Ligin kalitesi ortada gol yemeyeyim nasılsa 1 tane atarım diyor.

Şu zamana kadar planı hep tuttu ama ligin 2. yarısında bu oyunla bu kadar rahat maç kazanamazlar.
Aynen hep söylüyorum bunu Preira = Bilic

Ayni tip hoca ikiside oyun sistemleri ayni , Önce yemeyeyim nasilsa sikistiririm bi tane ! Ya sikistiramazsan??

Iste burada Fenerin farki ortaya çıkıyor

Biz one gectikten sonra top tutamıyorduk , Pas yapamiyrduk ve panikliyorduk

Fb ise bize gore Tecrubeli oyunculara sahip oldugu icin one gectikten sonra oyunu tutup pas yaparak maci bitiriyor @Tolga
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

acı gerçek şu ki, biz aynı deplasmanda 2 koca puan bıraktık maalesef...

quaresma'nın 10 numara oynadığı her maç çok kötü verim almamıza rağmen yine inat etmişti hoca o maç ve bütün sezonun en kötü oyununu gb maçının ilk yarısı oynayıp bir de geriye düşmüştük..

Çevrimdışı ekrembaser

Bizim gb ye karşı oynadığımızdan çok daha iyi oynuyor fener..
Yok daha neler o maçta stardaydım ilk yarı neyse de 2. Yarı orta sahayı geçemedi gençler en mükemmel pres yaptığımız maçlardan biridir o maçın 2. Yarısı

Su maci su oyunla kazanırlar sa gercekten üzülürüm
Bu 6 ci 1-0 lik maci Yuh yaa

Çevrimdışı AmaralGürses

Yok daha neler o maçta stardaydım ilk yarı neyse de 2. Yarı orta sahayı geçemedi gençler en mükemmel pres yaptığımız maçlardan biridir o maçın 2. Yarısı

ilk yarısı da şu ana kadar 2015-2016 sezonunda oynadığımız en kötü oyundu. Abartmıyorum ciddiyim. Tek bir organizasyon, pozisyon, atak vs. geliştiremeden bitirmiştik koca 45dk'yı...

Çevrimdışı Çağrı

Amatör küme maçlarını izlemeye giderim bazen. Pozisyon olmaz maç boyu abuk subuk 1 gol olur maç biter.

Fener'in maçları gerçekten öyle kabak yadı verdi artık kendi taraftarı nasıl sabrediyor buna bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Amatör küme maçlarını izlemeye giderim bazen. Pozisyon olmaz maç boyu abuk subuk 1 gol olur maç biter.

Fener'in maçları gerçekten öyle kabak yadı verdi artık kendi taraftarı nasıl sabrediyor buna bilmiyorum.
Kazandıkları müddetçe Fb taraftarının büyük kısmı sesini çıkartmaz.

2 maç arka arkaya puan kaybetsinler o zaman Vitor'u nasıl topa tutuyorlar gör :)
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 20:47:33 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

ilk yarısı da şu ana kadar 2015-2016 sezonunda oynadığımız en kötü oyundu. Abartmıyorum ciddiyim. Tek bir organizasyon, pozisyon, atak vs. geliştiremeden bitirmiştik koca 45dk'yı...
Evet ilk yarı kötüydük ama o maçın 1-1 bitmesi mucize idi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Rıdvan Dilmen : '' Fener bu sene 90 gol atar. ''

Unutmayın unutturmayın  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu sezon 6.ci kez 1-0 Kazandilar inanilir gibi degil gerçekten :s20: :s20:

Çevrimdışı atalay

Pereira, çok iyi takım savunması yaptırıyor. Hücum stratejileri ve geçişleri vasat takımlar tehdit oluşturamıyor.

Neredeyse pozisyon vermiyorlar ve rakipleri kaleden uzak oynatıyorlar. Duran top ve bireysel hatalar dışında pek gol yemediler zaten.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 21:03:11 atalay ]

Çevrimdışı Savaş

En sinirimi bozan da bu. Hiçbirşey oynamiyolar 1 tane atıp yatiyolar.

Bize gelen bitarafini yirtiyo bunlara gelen amatör küme takımı gibi oynuyo.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

tigana dönemi beşiktaşı aynı ama ilaveten dünya çapına birkaç oyuncu da var bunlarda

Çevrimdışı Çağrı

Adamın düşündüğü şey önde yetenekli oyuncular var ben gol yemeyeyim onlar ne olsa atarlar.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

biri satılık akhisarı yeniyor biri 1-1 gidiyor adam akıllı top oynayan biziz gs'nin bizden fazla golü var.Nasıl iştir bu ?

Çevrimdışı Çağrı

Çıtırın açıklamalara bakın. Gerginlik ile beslenmeye devam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Pereira, çok iyi takım savunması yaptırıyor. Hücum stratejileri ve geçişleri vasat takımlar tehdit oluşturamıyor.

Neredeyse pozisyon vermiyorlar ve rakipleri kaleden uzak oynatıyorlar. Duran top ve bireysel hatalar dışında pek gol yemediler zaten.
+1903 mesele bundan ibaret. Özellikle gençler gibi çok vasat takımların feneri zorlaması neredeyse imkansız.

Çevrimdışı ilhan mansız

yalnız şunu da ilave etmek gerek özellikle birebir de kolay adam eksilten ve iyi paslaşan takımlar feneri çok rahat geçebilir. çünkü fener baskıyla oynu bu takımların sahasına yıkamaz. Bir de dikkatimi çeken fenerde bazı oyuncuların fizik gücünün 90 dk yı çıkarmakta çok zorlandığı. Özellikle nani,gökhan ve diegonun fizik gücünün çok yetrli olduğunu düşünmüyorum

Vitor Pereira :

Fenerbahce gibi buyuk bir kulübe bu ulkede daha fazla Saygi gösterilmeli :alala:
Ulan butun medya sizi pphpohluyor , Algi operasyonu yapiyor daha ne yapsinlar

Vitor Pereira :

Fenerbahce 2 Aydir her macinda iyi futbol oynuyor :o_o: :o_o:
Rakipleri oynatmiyor , 1 Gol attik ama 3-4 tane daha atabilirdik..

Bu adam ne kullaniyor gercekten merak ediyorum :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Rıdvan Dilmen : '' Fener bu sene 90 gol atar. ''

Unutmayın unutturmayın  :D

Sözünü kendi hatırlattı nasıl kıvırıyor şuan nasıl  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sözünü kendi hatırlattı nasıl kıvırıyor şuan nasıl  :kop: :kop:

90 demedim kavas dedim :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fener'den puan alabilmek için yıldızı bol olan bir takım olmaya gerek yok . Kompakt oynayabilen alan paylaşımını düzgün yapabilen disiplinli bir takım ol ve ileride biraz düzgün atak oyuncuların olsun .  Paradan çok organizasyona bakar Fener'den puan kapabilmek.
Meseleyi hep paraya bağlıyorlar ama Türk futbolunun daha temel sorunları var .

Çevrimdışı atalay

yalnız şunu da ilave etmek gerek özellikle birebir de kolay adam eksilten ve iyi paslaşan takımlar feneri çok rahat geçebilir. çünkü fener baskıyla oynu bu takımların sahasına yıkamaz. Bir de dikkatimi çeken fenerde bazı oyuncuların fizik gücünün 90 dk yı çıkarmakta çok zorlandığı. Özellikle nani,gökhan ve diegonun fizik gücünün çok yetrli olduğunu düşünmüyorum

FB, oyunu rakip sahaya yığar, hatta 18'de bile oynar. Fakat Pereira'nın oyun kurgusu ile mümkün değil. Avrupa dönüşleri puan kayıpları yaşayacaklardır.

Etiketler: