Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1739677 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hiç izlemeyin fener puan kaybeder diye golü attı 1-0 bundan sonra farka gider zira gençlerde hiç ama hiç bir şey yok  :ok:

Çevrimdışı 38life

Şu lig biraz kaliteli olsa Beşiktaş şimdiden Şampiyonluğun tek adayı konumuna gelmişti. Ama maalesef rezil üstü rezil bir ligimiz var. Ligde 3 tane takım var. Diğer takımların hepsi 2. sınıf, 2.lig seviyesinde takımlar. Böyle bir ligde iyi oynayanın şampiyon olmaması hiç şaşırtıcı olmaz. Eğer şu futbolla biz değil de o futbolla o renkliler şampiyon olursa hiç şaşırmam...

Çevrimdışı Çağrı

Hoca değişikliğinden sonra zaten pek ümidim kalmamıştı bu maçtan ve iyi de oynamıyorlar.

İyiyi geçtim ne oynadıkları belli değil resmen 0-0'a çıkmışlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon Fb 17 haftada 39 puan toplamış, bu yılda 40 puan ile bitirir.

Biz de 17 haftada 38 puan toplamıştık, bu yılda 41 puan ile bitiririz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Çok değil 2-3 tane meziyetli oyuncu da mı bulamıyorlar? Bu kadar kötü bir lig ben 15 senedir izlememiştim dökülüyor takımlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fb iyi de olsa kötü de olsa her sezon ortalama 35-36 puan topluyor, böyle bir alışkanlıkları var.

Bu arada ligin rezalet olduğunu geçen sezondan beri ısrarla söylüyorum ve önümüzdeki 3-4 yıl daha böyle devam edecek gibi duruyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

şu videoyu izleyin herşeyi özetliyor.

https://www.facebook.com/kartalbakisicom/videos/1223992494282045/?pnref=story
gese ve Beşiktaş'ın yaptığı maçları koysunlar çoğunda aynı Görüntüler yoksa hiçbir şey bilmiyorum. Fenere birşey diyemem adamlar en azından mücadele ediyor, rakipleri de normal oynuyor ama gese Maçları tam komedi.

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı ilhan mansız

Hiç izlemeyin fener puan kaybeder diye golü attı 1-0 bundan sonra farka gider zira gençlerde hiç ama hiç bir şey yok  :ok:
gençler en azından mücadele ediyor gücü var yok ayrı konu. Akhisar gibi kaleyi boşaltmıyorlar

Çevrimdışı AmaralGürses

Denizli balından sonra acaba bir de fb balı mı çıktı başımıza?

1) Mersin'le kriz döneminde oynadılar: oyuncular paralarını alamadığı için idmana çıkmıyorlardı, Welliton, Wederson kadro dışı bırakılmıştı.
2) Trabzon'la kriz döneminde oynadılar: 3 tane yabancı oyuncusu sözleşmesini feshetmişti, yönetim ve teknik heyet boşluğu vardı
3) Gençlerle kriz döneminde oynuyorlar: başkanları hastanede can derdinde, hocaları yeni değişmiş, daha doğrusu bir hoca dahi bulamamışlar.

Çevrimdışı Çağrı

Çok kötü maç oluyor klasik Fener maçı sadece  yenmek amaç oynamak filan hak getire.

Neyse moral bozmaya gerek yok bu futbol ile 2. yarı Fener güçlü bir rakip olsa 2. bile bitiremez lige. Attıkları 1 tekme için 3 tekme yiyecekler 2. yarı ligde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Nani ve Fernandao cezali duruma düştü..

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu Latolevici fena sol bek değil ama bi Tosiç değil ki fenere iteklesin bi tane  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Ne sıkıcı bir maç arkadaş futboldan soğudum.

Çevrimdışı Çağrı

Maçın dönüm anı olabilir şu pozisyon :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği'ni uzun zamandan beri bu kadar rezil görmemiştim.

Ne sıkıcı bir maç arkadaş futboldan soğudum.
Kesinlikle @Tolga her maclari boyle bunlarin yemin ediyorum Gs bunlardan Cok daha iyi furbol oynuyor..
Bunlar Futbol falan oynamiyorlar..

Çevrimdışı AmaralGürses

Bizim gb ye karşı oynadığımızdan çok daha iyi oynuyor fener..

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle @Tolga her maclari boyle bunlarin yemin ediyorum Gs bunlardan Cok daha iyi furbol oynuyor..
Bunlar Futbol falan oynamiyorlar..
Vitor kendince işi çözmüş.

Ligin kalitesi ortada gol yemeyeyim nasılsa 1 tane atarım diyor.

Şu zamana kadar planı hep tuttu ama ligin 2. yarısında bu oyunla bu kadar rahat maç kazanamazlar.

Etiketler: