Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735705 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

Tarık'ı gördükçe Deniz Atalay'ın açıklaması geliyor aklıma.

'' Önder Özen izin verse 1.5 milyona alıyorduk bak Galatasaray 5 milyona aldı! ''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Tore bos kaleye kacirmadimi ? Odami artistlik yapti
Gomez karsi karsiya 2 tane kacirmadimi Sivas macinda ? Oda mi artistlik yapti
Olcay her mac Kacirmiyormu bos kaleye veya karsi karsiya? Oda mi artistlik yapti ?
Takimdaki herkes kaciriyor , Ama Quaresma kaçırınca artistlik yapmis oluyor diğerleri kacirinca Sanssizlik oluyor dimi ? Hadi ordan YEMEZLER !
Yaptiginiz BEL ALTI vurmaktan baska bisey degil kusura bakmayın :ok:

Sorularına bir nevi kendin yanıt vermişsin aslında, onlar dünyada sadece birkaç oyuncunun temel vuruş stili olarak kullandığı zorlama bir vuruş denemesi yaparak kaçırmadılar. Doğru vuruşu yaptılar ama gol olmadı, doğru kusursuz demek değidir. Quaresma tabi ki daha çok eleştiriliyor çünkü yanlış ve kusurlu hareket yapıyor kaçırdığında, doğru ama kusurlu hareket yapsa töre, gomez vs. nin zaman zaman yaptıkları gibi o zaman tabi ki bu kadar eleştirilmez. Örneğin, Akhisar maçında aynı pozisyonu düzgün bir vuruşla sağ üst çatala veya sol çapraza deneyip kaçırsa kesinlikle bu kadar eleştirilmezdi, ben şahsen eleştirmezdim bile.

Rize ve lok maçlarında golleri olmuştur, doğru. Antalya ve trabzon maçlarındaki şans toplarını "quaresma'nın skorer oyunu" olarak değerlendiremeyeceğim ben şahsen.
Aynı zamanda çoğunluk hemfikir olacaktır ki, Trabzon maçını kaybetmemizin yegane sebebidir. Saçma sapan iki sarı kart görmese en azından kaybetmeyeceğimizden ben adım gibi eminim. Sivas ve Bursa maçlarında %100 atılması gerekirdi, hakemler atamayınca da bu sefer "Beşiktaş kollanıyor" algısı gelişti. Kayseri'li hakem belki de bu yüzden Kayseri maçımıza verildi, federasyon bu sonuçta. Eminim kaçırdığım maçlar da vardır. Bir oyuncu bu kadar zarar veremez, vermemeli tek başına. Faydası zararından çoktur ama zararı tek bir oyuncunun vermesi kabul edilebilecek seviyenin çok üzerindedir benim görüşüm budur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Traore'ye daha ne kadar tahammül edecek bu adam? Yerine oyuncu koysa kazanacak maçı Bursa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mert'in Tolga'dan 1 tık daha iyi olduğunu düşünüyorum ama yine de vasat bir kaleci.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

maalesef gol oldu  :bawling: ama bence bursa atacak 1-1 bitecek
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Futbolun adaleti yok gerçekten kalecinin de hatası var

Çevrimdışı Çağrı

Podolski çok yanılttı beni inanılmaz katkı veriyor adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Nani beni şaşırtmıyor ama Podolski'den bende böyle bir katkı beklemiyordum doğrusu.

Masallah dedigin 3 Gun yaşamıyor :s20:
Kptu dedigin iyi
Iyi dedigin kotu cikiyor :biggrinking:

Çevrimdışı Kartal Ç

tipik gs balı. 70 dakika sahada olmayan adam gol attı yine.

Podolski iyi transfer dedigimde yerden yere vurulmuştum :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Nani beni şaşırtmıyor ama Podolski'den bende böyle bir katkı beklemiyordum doğrusu.

Nani sadece tabela yapıyor ama Podolski daha farklı adam ölü maçlarda kaç puan kazandırdı saysak en verimli oyuncu olur takımda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beni hem Nani hem de Podolski acayip derecede şaşırtıyor maalesef.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben de aynısını söyleyecektim tam. Adam baya baya şut atıyor. Bizde olmayan şey.

Çevrimdışı atalay

Fernandao, Nani, Podolski...  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Nani sadece tabela yapıyor ama Podolski daha farklı adam ölü maçlarda kaç puan kazandırdı saysak en verimli oyuncu olur takımda.
Nani'nin tabela bile yapamayacağını düşünüyordu çoğu kişi :)

Hic birsy yapmasada olur koy sahaya sadece top atildiginda sut ceksin yetiyor..

Çevrimdışı Çağrı

Fernandao, Nani, Podolski...  :kop:

Oyun içinde Fernandao ve Nani düşündüğüm gibi, oyun olarak şaşırtmıyorlar. Ben tabela da bu kadar beklemiyordum o ayrı konu.

Ama Podolski baya benimsedi ve çok efektif.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

olm maçı alacaklar bari şu sınırdakiler kart göreydi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Podolski , Sanijderle birlikte Tartismasiz Ligin en iyi Şut atan oyuncusu..
Gs zaten Snaijder ve Poldinin Sut atarak attigi Gollerle topluyor puanlari..

Çevrimdışı can1903

Poldi'ye vurdurduğun anda gol olma şansı yüksek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: