Tore bos kaleye kacirmadimi ? Odami artistlik yapti
Gomez karsi karsiya 2 tane kacirmadimi Sivas macinda ? Oda mi artistlik yapti
Olcay her mac Kacirmiyormu bos kaleye veya karsi karsiya? Oda mi artistlik yapti ?
Takimdaki herkes kaciriyor , Ama Quaresma kaçırınca artistlik yapmis oluyor diğerleri kacirinca Sanssizlik oluyor dimi ? Hadi ordan YEMEZLER !
Yaptiginiz BEL ALTI vurmaktan baska bisey degil kusura bakmayın 
Sorularına bir nevi kendin yanıt vermişsin aslında, onlar dünyada sadece birkaç oyuncunun temel vuruş stili olarak kullandığı zorlama bir vuruş denemesi yaparak kaçırmadılar. Doğru vuruşu yaptılar ama gol olmadı, doğru kusursuz demek değidir. Quaresma tabi ki daha çok eleştiriliyor çünkü yanlış ve kusurlu hareket yapıyor kaçırdığında, doğru ama kusurlu hareket yapsa töre, gomez vs. nin zaman zaman yaptıkları gibi o zaman tabi ki bu kadar eleştirilmez. Örneğin, Akhisar maçında aynı pozisyonu düzgün bir vuruşla sağ üst çatala veya sol çapraza deneyip kaçırsa kesinlikle bu kadar eleştirilmezdi, ben şahsen eleştirmezdim bile.
Rize ve lok maçlarında golleri olmuştur, doğru. Antalya ve trabzon maçlarındaki şans toplarını "quaresma'nın skorer oyunu" olarak değerlendiremeyeceğim ben şahsen.
Aynı zamanda çoğunluk hemfikir olacaktır ki, Trabzon maçını kaybetmemizin yegane sebebidir. Saçma sapan iki sarı kart görmese en azından kaybetmeyeceğimizden ben adım gibi eminim. Sivas ve Bursa maçlarında %100 atılması gerekirdi, hakemler atamayınca da bu sefer "Beşiktaş kollanıyor" algısı gelişti. Kayseri'li hakem belki de bu yüzden Kayseri maçımıza verildi, federasyon bu sonuçta. Eminim kaçırdığım maçlar da vardır. Bir oyuncu bu kadar zarar veremez, vermemeli tek başına. Faydası zararından çoktur ama zararı tek bir oyuncunun vermesi kabul edilebilecek seviyenin çok üzerindedir benim görüşüm budur.