Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727059 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Kadir G.

Denizli başa gelirse derbide beraberliğe yatar herhalde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:29:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
7 puanlık farktan çekinmiyor ki bu haldeyken Gs'nin başına geçecek :D

Çok sever parayı çoook.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:41:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Oh bu süpermiş :D

Mustafa denizli koyu gs'li imiş bu arada Beşiktaş'ı çalıştırırken gs maçlarında kötü oynadığımız maç varmı bizim :)

Çevrimdışı Kadir G.

Denizli fesih bedeli koydurmadan sözleşme imzalamaz. Her türlü zarara uğratır gider.

Mustafa denizli gs'den 2 milyon 750 bin € istemiş bakalım neler olucak.

Çevrimdışı Tolga

Bu gs'liler çok yüzsüz :)

"Mustafa Denizli Şampiyon Yap Bizi" demeye başlarlar yakında :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Şu gs ligde geri kalsın da maçları 5000 kişi falan izlesin istiyorum. Çok eğlenceli oluyor o zaman :D "ya ben aslında futbol falan ilgili değilim biliyo musun?"

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 00:54:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu gs ligde geri kalsın da maçları 5000 kişi falan izlesin istiyorum. Çok eğlenceli oluyor o zaman :D "ya ben aslında futbol falan ilgili değilim biliyo musun?"

Onunla kalsa iyi adamlar bir anda Beşiktaşlı oluyor kanka maça ne zaman gidiyoruz diye  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ula bu maraton ozele hep bizim oynayacagimiz rakibin hocalari mi konuk oluyor yoksa ben mi dumanli goruyorum...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı panic13

Onunla kalsa iyi adamlar bir anda Beşiktaşlı oluyor kanka maça ne zaman gidiyoruz diye  :evillol:

:D "takımım GS ama yükselenim çarşı :P". Ya adamlar ligi 8. bitirdikleri yıl bir ara 2000 kişiye falan oynadılar. bu kadar başarı bağımlısı insan güruhu azdır :) Hiç bir şeyden rahatsız olmuyor adamlar :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 01:00:46
  • Beşiktaş / Bodrum
:D "takımım GS ama yükselenim çarşı :P". Ya adamlar ligi 8. bitirdikleri yıl bir ara 2000 kişiye falan oynadılar. bu kadar başarı bağımlısı insan güruhu azdır :) Hiç bir şeyden rahatsız olmuyor adamlar :D

Neyseli 3-4 sene ilk 6 hafta dışında genelde ortalamaları bu olur  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

gesenin şakşakcısı R.O.K diyorki denizli geldi beşiktaşın şampiyonluk şansı bitmiştir:)))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi COB

Denizli Galatasaray'i ikinci bile yapamaz.

Bu son macerasi olur ve Depoya çekilir.

Bir de 2-3 milyon euro para alacaksa iyi kaziklamiş gayseyi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Denizli Galatasaray'i ikinci bile yapamaz.

Bu son macerasi olur ve Depoya çekilir.

Bir de 2-3 milyon euro para alacaksa iyi kaziklamiş gayseyi.
Denizli iyi bir hocadir ve gs yi ıleri taşır ama ben liğin bu haftasında transfer yapamayacak bir takıma geleceğini sanmam ki anlasamamislar zaten. Transfer yapmazsa 4-6 sıralarda kalır gs

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Denizli iyi bir hocadir ve gs yi ıleri taşır ama ben liğin bu haftasında transfer yapamayacak bir takıma geleceğini sanmam ki anlasamamislar zaten. Transfer yapmazsa 4-6 sıralarda kalır gs

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belki de sadece bunun için istiyorlardır
zaten kötü durumdayız 4.lükten daha aşagıya indirme bizi diye demiş olabilir Dursun :eyes
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

arkadaş şakamısınız siz ya  :D

BVB Türkiye ‏@BVB_Turkiye 11 sa.11 saat önce

55.000e yaklaşık kombine sırası var
Süd tribünü için yaklaşık bekleme süresi 20-30 yıl arası
başvurun torun izler:)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı serdart

"Mustafa Denizli Şampiyon Yap Bizi" demeye başlarlar yakında :kop:

az önce arkadaş başladı bile  :D her türlü devre arasına 10 puan farkla girilecek. toplayabiliyorsa takımı toplasın.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Son 2 sezonda Rize, 2 Eskişehir, Konya maçlarında 3bin ile 5bin arası seyirciye oynadık. 6-7 bin kişiye oynadığımız maç da çok oldu. Üstelik onlar bir sürü kazma ile 8.olduklarındaydı, bizimse Rize ve Eskişehir maçları sezonun açılış maçlarına denk geliyor. Kayıtlara baktım 3.500 diyor ama benim maçtan hatırladığım 1800-2000 kişi vardı. Ersan'ın golüyle kazandığımız bir maç vardı. Yağmurlu soğuk havada, ersanın gol sevincini hatırlarsan bir ceza sahasını dolduracak kadar taraftar yoktu :) Demem o ki bu tarz taraftar sayısı ile övünülecek bir fark çok yok. Toki stadındaki ortalamaları iyidir. Abartılacak bir yanımız yok. Ayrıca bunu sadece bizi baz alarak söyliyim kıyaslama değildir. Olimpiyat ve Başakşehirdeki taraftar kalitemiz acayip düşük. Nerede ne tezahürat yapacağını neyi ıslıklayacağını bilmiyorlar sanki.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 10:38:10 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı panic13

Son 2 sezonda Rize, 2 Eskişehir, Konya maçlarında 3bin ile 5bin arası seyirciye oynadık. 6-7 bin kişiye oynadığımız maç da çok oldu. Üstelik onlar bir sürü kazma ile 8.olduklarındaydı, bizimse Rize ve Eskişehir maçları sezonun açılış maçlarına denk geliyor. Kayıtlara baktım 3.500 diyor ama benim maçtan hatırladığım 1800-2000 kişi vardı. Ersan'ın golüyle kazandığımız bir maç vardı. Yağmurlu soğuk havada, ersanın gol sevincini hatırlarsan bir ceza sahasını dolduracak kadar taraftar yoktu :) Demem o ki bu tarz taraftar sayısı ile övünülecek bir fark çok yok. Toki stadındaki ortalamaları iyidir. Abartılacak bir yanımız yok. Ayrıca bunu sadece bizi baz alarak söyliyim kıyaslama değildir. Olimpiyat ve Başakşehirdeki taraftar kalitemiz acayip düşük. Nerede ne tezahürat yapacağını neyi ıslıklayacağını bilmiyorlar sanki.

Aslında dediğin gibi taraftar sayısını kıyaslamamak lazım. Ben orada GS'nin başarıya bağımlı taraftar kitlesini açıklamaya çalışmıştım. Senin görüşünün haklı yanları olmakla birlikte biraz elmalarla armutları toplamak gibi olmuş;

-GS 8. oldukları yıl tüm maçları ASY'de oynadı. İstanbul'un göbeği ve adamların sözde mabedi idi. O maçlara 1000-2000 kişi gitti. Bizim İnönü'nün son yılında hatırlardığım kadarı ile 15000 altında maç yok, o yıl kapalı hiçbir zaman tam dolmadığı halde ortalama sanırım yine 15000 civarı idi.
-Verdiğin örneklerin tamamı Olimpiyat, Başakşehir stadları ve passo yu kapsıyor. Gerçi ES ES maçında passo yoktu ama o günler çok soğuk günlerdi. ben de o günlerden birinde 3-2 kazandığımız kayseri maçına gitmiştim ve hasta olmuştum. ayrıca passodan sadece 2 hafta önce bursa'yı Ersan'ın 45 te kırmızı görüp, almeida'nın attığı golle 1-0 yendiğimiz maçta doğu tribün kapalı olduğu halde 60000 kişi gelmişti maça. O yıl olimpiyatta maçlar cuma veya çok soğuk olmadığı müddetçe 30000 altına düşmemişti rakam. Çünkü bende olimpiyatta sanırım 7-8 defa maça gittim o yıl. GS 8. olduğu yıl ASY'yi derbiler dışında bir defa bile dolduramadı. Zagten son 10 hafta bomboş tribünelre oynadı.

Dediğin gibi taraftar sayılarını karşılaştırmak çok önemli değil ama karşılaştırdığın şartları da iyi değerlendirmek lazım. Passo etkisini de asla göz ardı etme. Passo'ya en tepkili taraftar hala bizimki (gerçi ben de tepkiliyim ama beşiktaş sevgim maalesef bu ucube sisteme göz yummaı gerektiriyor, almayana neden almıyorsun demem). Maçlar Başakşehir'de olmasa, Olimpiyat'ta hala 5000-10000 kişiye oynayacağımızı hatırlatırım. Doğa ve ulaşım şartları, günümüz insanının en büyük dostu/düşmanıdır :D @Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Aslında dediğin gibi taraftar sayısını kıyaslamamak lazım. Ben orada GS'nin başarıya bağımlı taraftar kitlesini açıklamaya çalışmıştım. Senin görüşünün haklı yanları olmakla birlikte biraz elmalarla armutları toplamak gibi olmuş;

-GS 8. oldukları yıl tüm maçları ASY'de oynadı. İstanbul'un göbeği ve adamların sözde mabedi idi. O maçlara 1000-2000 kişi gitti. Bizim İnönü'nün son yılında hatırlardığım kadarı ile 15000 altında maç yok, o yıl kapalı hiçbir zaman tam dolmadığı halde ortalama sanırım yine 15000 civarı idi.
-Verdiğin örneklerin tamamı Olimpiyat, Başakşehir stadları ve passo yu kapsıyor. Gerçi ES ES maçında passo yoktu ama o günler çok soğuk günlerdi. ben de o günlerden birinde 3-2 kazandığımız kayseri maçına gitmiştim ve hasta olmuştum. ayrıca passodan sadece 2 hafta önce bursa'yı Ersan'ın 45 te kırmızı görüp, almeida'nın attığı golle 1-0 yendiğimiz maçta doğu tribün kapalı olduğu halde 60000 kişi gelmişti maça. O yıl olimpiyatta maçlar cuma veya çok soğuk olmadığı müddetçe 30000 altına düşmemişti rakam. Çünkü bende olimpiyatta sanırım 7-8 defa maça gittim o yıl. GS 8. olduğu yıl ASY'yi derbiler dışında bir defa bile dolduramadı. Zagten son 10 hafta bomboş tribünelre oynadı.

Dediğin gibi taraftar sayılarını karşılaştırmak çok önemli değil ama karşılaştırdığın şartları da iyi değerlendirmek lazım. Passo etkisini de asla göz ardı etme. Passo'ya en tepkili taraftar hala bizimki (gerçi ben de tepkiliyim ama beşiktaş sevgim maalesef bu ucube sisteme göz yummaı gerektiriyor, almayana neden almıyorsun demem). Maçlar Başakşehir'de olmasa, Olimpiyat'ta hala 5000-10000 kişiye oynayacağımızı hatırlatırım. Doğa ve ulaşım şartları, günümüz insanının en büyük dostu/düşmanıdır :D @Tuncay Heliya Sîa

Yanlız iyi gün taraftarı herkeste var ama bizim son jenerasyon taraftarımız çok fazla iyi gün görmediği için zaten oluşan kitle direkt kötü gün taraftarı olmuş durumda :D Yani bize iyi gün taraftarı olma fırsatı gelmedi diye düşünüyorum fırsat gelse biz de belki öyle olurduk  :kop: Biz soğuk var diye gitmiyoruz diyoruz ama sonuçta onlar metro vb ulaşım araçları yokken Olimpiyatı doldurdular. Bu da onların genelinin kötü gün taraftarı olmadığını gösterebilir. Onların da bir sürü sebebi vardır, transfer politikasına tepki, teknik direktörlerinin sezon ortası kovulmasına tepki, yönetimi istememe gibi nedenleri olabilir. Biz lideriz gsye 7 puan fark atma şansını yakalamışız ama 12 bin taraftarımız var. Herkes kendi takımını sever kazanmasını ister ama biz ortalama olarak daha bir bağlıyız.

Fener de bizim tam tersimiz uzun süredir yarışlardan kopmadığı için zaten taraftarını test etmek için fırsat gelmedi. Aslında Fenerin de gsnin de büyük bir taraftar kitlesi iyi gün taraftarı. Ama milyonluk kulüpleri tribünde 2bin kişiye indirgemek yanlış. Taraftarları azalır tabi ki ama genelleme yapılacak şekilde değil. Zaten toki statlarıyla duygusal bir bağları da olmadığı için onların vazgeçmesi daha kolay.

Çevrimdışı panic13

Yanlız iyi gün taraftarı herkeste var ama bizim son jenerasyon taraftarımız çok fazla iyi gün görmediği için zaten oluşan kitle direkt kötü gün taraftarı olmuş durumda :D

Valla bunda çok haklısın :D Ben de artık sevinmek için sevmek istiyorum takımı :D @Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı Kadir G.

Etiketler: