Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1711543 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam gibi Adam Kartal Yürekli El Kabir :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Ne çektiksek Beşiktaşın çocuklarından çektik.

Şu futbolla bize oynadığı futbol arasında dağlar var.

O zaman gol attığındaki sevincine laf atanlar olmuştu ben normal, olması gereken şeklinde düşünmüştüm. Lakin sadece Beşiktaşa bilenebiliyorlarmış.

Çevrimdışı Kalyoncu

O zaman gol attığındaki sevincine laf atanlar olmuştu ben normal, olması gereken şeklinde düşünmüştüm. Lakin sadece Beşiktaşa bilenebiliyorlarmış.
Hep bunu demiştirim asıl korkmamız gereken kendi evlatlarımız ben bu konuda tek rıza çalımbayı bilirim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

El Kabiri almak lazım ya tam bizlik.

Çevrimdışı LuceGel

Yazıklar olsun bizim maçta 1 puanla kümede kalıyor gibi ölümüne defans yapan Gençler ve M.Özdilek Toki Arenada kabak çiçeği gibi açılıyor.Şu Gençlerinde küme düştüğünü görecek inşallah bu gözler.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazıklar olsun bizim maçta 1 puanla kümede kalıyor gibi ölümüne defans yapan Gençler ve M.Özdilek Toki Arenada kabak çiçeği gibi açılıyor.Şu Gençlerinde küme düştüğünü görecek inşallah bu gözler.

Denge Dengeoğlu'nun Akhisarlı yalamacılarını da unutmamak lazım. :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Denge Dengeoğlu'nun Akhisarlı yalamacılarını da unutmamak lazım. :ok:
Onlar zaten bu işlerde 1 numarada  :icool: bugün var yarın yoklar Dengeoğlunun şeref yoksunu A2 takımı.Gençleri büyük camia sanıyordum onlarda birçok özelliklerini kaybetmişler.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Turkcell, 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e tekrar geri dönerek 2015-2016 sezonu itibariyle Spor Toto Süper Lig'in resmi iletişim sponsoru oldu. Türk futbolunun marka değerinin artması için çalışmalarını sürdüren Turkcell, bu amaç doğrultusunda Süper Kupa'nın da isim sponsorluğunu da aldı. TFF Süper Kupa maçları önümüzdeki yıl itibariyle Turkcell Süper Kupa ismiyle oynanacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 01:43:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Turkcell, 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e tekrar geri dönerek 2015-2016 sezonu itibariyle Spor Toto Süper Lig'in resmi iletişim sponsoru oldu. Türk futbolunun marka değerinin artması için çalışmalarını sürdüren Turkcell, bu amaç doğrultusunda Süper Kupa'nın da isim sponsorluğunu da aldı. TFF Süper Kupa maçları önümüzdeki yıl itibariyle Turkcell Süper Kupa ismiyle oynanacak.

Karamehmet toparladı biraz sanırım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nani'nin yaptığını bizim Gökhan, Quaresma falan yapsa direk kırmızıydı. :)

Bu arada rvp güzel gol attı..
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2015, 17:32:30 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi COB

Saçma sapan bir gol daha.Faul var mı yok mu göstermediler bile.Top oyunun dışına çıkmış olmayan bir faulden gol attılar.

Nani dirsek atıyor.
Hakem faulu kayseriye çalıyor.
RVP topu alıp 5 metre öteye koyuyor,golü atıyor.
Böyle saçma sapan bir ligimiz var işte

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

İlk şut gol oldu baya berbat fener konsantrasyon 0

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O dğeilde Kayseri'nin kalecisi fena faik :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 18:26:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 18:28:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar ligin kodunu çözdüler.

İçeride 17 maçın 15'ini baskıyla çirkeflikle zaman zaman iyi oynayarak kazan al 45 puan.

Dışarıda ligin 10 tane zayıf takımını duran toplarla son dakika peşkeşleriyle 1-0 yen 30 da oradan al etti sana 75.

En kötü ikincisin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

Kayseri yazıcak şimdilerde hissediyorum  :ok:
dipnot: (totem)  :ph34r:
handikaplı çArşı  

Adamlar ligin kodunu çözdüler.

İçeride 17 maçın 15'ini baskıyla çirkeflikle zaman zaman iyi oynayarak kazan al 45 puan.

Dışarıda ligin 10 tane zayıf takımını duran toplarla son dakika peşkeşleriyle 1-0 yen 30 da oradan al etti sana 75.

En kötü ikincisin.
Kötü oynayıp kazanırsın laf yok da goller tuhaf.

Geçen hafta ofsayttan attılar maç boyu göstermedi maç sonu pierroyla ofsayt değil dediler buz gibi ofsayt halbuki.
Şimdi de gol öncesi topsuz alanda yapılan faulü göstermiyor.Muhtemelen faulü Nani yaptı orda,oyuncu da çok itiraz etti.Bedavadan attılar ama golü.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kayseri'nin hücum gücü SIFIR şu maçta.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 18:40:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Tolunay'a bundan sonra da takım verirlerse pes artık.

Adam her aldığı takımı dibe çekiyor ısrarla çalışmaya devam ediyorlar.

Kayseri rezalet bir takım olmuş her yönüyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Bu kayseri bu febeye gol atamazsa ayiptir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 18:45:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Anadolu takımlarında oynayan futbolcuların %70'i gerizekalı.

Biri sarısı varken bu faulu yapar kırmızı yer.

Öbürü hakeme kafa atar sonra kart çıkacağına anlayınca ayaklarına kapanır.

İğrendim artık bu kadar salak insan bir araya gelmemeli komple serbest bıraksınlar yabancıyı bunlar çekilmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: