Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1710444 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ersoy

Djalma ibretlik kaçırmış.Neyse Gs kazanır 77. dakikada gelen golle 1-0.Golü de Carole atar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Çevrimdışı legendmaster

Gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

bu gs acayip ballı takım şu anda bayağı fark atmış olmalıydık normalde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Gsli oyuncular hakemin üzerine oynamaya başladılar hemen.

Bu arada Gs gol yedikten sonra çabuk cevap veren bir takım. Şu ilk yarı bu şekilde biterse çok iyi olacak.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Kutay

şu el kebir pektemeğin yerine olsaydı keşke be  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gsli oyuncular hakemin üzerine oynamaya başladılar hemen.

Bu arada Gs gol yedikten sonra çabuk cevap veren bir takım. Şu ilk yarı bu şekilde biterse çok iyi olacak.

20 dkda 2 kez bedava penaltı için ağlaştılar hemen :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Cavcav dinazoru ikinci yarı bu maçı verdirir gs'ye bakın görürsünüz.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooohh bayılıyorum bu anadolu takımlarının gsye yaptığı savunma anlayışına varya :)

Ne güzel goller yiyolar bomboş :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ooohh bayılıyorum bu anadolu takımlarının gsye yaptığı savunma anlayışına varya :)

Ne güzel goller yiyolar bomboş :)
Gencler baskiyi kaldirabilseydi gsnin arkasi bombos.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

Adamlar çaplarına bakmadan tempoyu yükselttiler. Top bir orda bir burda. 2 yi de yediler daha da atamazlar zaten geçmiş olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gencler baskiyi kaldirabilseydi gsnin arkasi bombos.

Yok abi bunlar o çöplüğe gidince baya genişliyolar 2 sezondur dikkat ediyorum böyle bi iş olamaz :)

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği bizim maçta pozisyon vermemek için varını yoğunu ortaya koyuyordu bugün yedikleri 2 gole bakıyorum da yazık valla.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Bu ligten ümidimi kesicem ben bu kadar ucuz galibiyetler olmaz.Biz ölüp ölüp diriliyoruz

Çevrimdışı 38life

Satılmış Gençlerbirliği...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği bizim maçta da böyle oynamaya çalışsaydı ya.

Gs'ye gelince hepsi açık oynuyorlar bize gelen savunma yapıyor.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş'ın çocuğu Mehmet Özdilek  :D :evillol: :tabe: :D :evillol: :tabe: :lol: :tabe: :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'nin arka bahçe takımı gennçlerbirliği cav cav beni şaşırtmadı.Mehmet Özdilek'e de yazıklar olsun bize ölümüne defans yaparken gs'ye açık futbol.Küme düş Gençlerbirliği.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs'nin arka bahçe takımı gennçlerbirliği cav cav beni şaşırtmadı.Mehmet Özdilek'e de yazıklar olsun bize ölümüne defans yaparken gs'ye açık futbol.Küme düş Gençlerbirliği.

Konya-Gençler-Akhisar.

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor 0-2 Antalyaspor

Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği

Torku Konyaspor 2-1 Gaziantepspor

Etiketler: