Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1709173 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı aa1903

gs'den de ts'den de normal şartlarda bir cacık olmaz. maçın yıldızı onur kıvrak'tı, tek başına maçı aldı. :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kötü oldu ama.Ts er geç patlayacaktı onun çok önemi yok.Ama Gs üstündeki ölü toprağını attı.Bu hafta kaybetselerdi kriz 3-4 hafta daha sürerdi.

Galatasarayın üzerinde ölü toprağı yok ki abi ölmüş ağlayanı yok :D hiç canınızı sıkmayın bu sene bu galatasaraydan hiçbir şey olmaz  :steamed:

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

O değil de ATM maçında skor bildim burada da Gs banko dedim iyi tutuyor bu aralar

Çevrimdışı fatih e.

gs'den de ts'den de normal şartlarda bir cacık olmaz. maçın yıldızı onur kıvrak'tı, tek başına maçı aldı. :D

bizim maçta da kahraman olmasına ramak kalmıştı halbuki

golü yedikten sonra arka direğe gelen her ortada neler çekmişti  :lol:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kötü oldu ama.Ts er geç patlayacaktı onun çok önemi yok.Ama Gs üstündeki ölü toprağını attı.Bu hafta kaybetselerdi kriz 3-4 hafta daha sürerdi.

Adriana Lima GS'yi yalasa o olu topragi gitmez ustlerinden. Gecen sene de leslerdi bu sene de lesler. Bu sene oyle politik mudahale falan da olmaz (kac kere gidip yalvaracaksin iflas ediyoruz diye?) devreyi 5.-6. bitirirler en fazla.

Çevrimdışı fani madida

biz trabzon maçında boş kaleye atamadık maçı kaybettik; bugün trabzon boş kaleye atamadı maçı kaybetti  :ebebe: yani yakaladın mı atacaksın arkadaş  :evillol:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Tolga

Klasik Gs golü ile maçı kazanmışlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çaykur Rizespor 5-1 Antalyaspor

Sivasspor 0-0 Torku Konyaspor

Trabzonspor  0-1 Galatasaray

Eskişehirspor 0-3 Kasımpaşa

Çevrimdışı mellfred

Doğru hamleleri yapamıyor.Kerim Frei 2
naptın hocam kerim onun %30'u kadar oynamıyor. çok sağlam oynadı çocuk.bir ona bir de cavanda'ya çok iç geçiriyorumm izledikçe

Çevrimdışı mellfred

Biz burada bosuna demedik transfer doneminde Onur'la Tolga arasinda buyuk fark yok diye. Bombos gogsune gelen topu yumruklamaya calisirken iskaladi ve golu yedirdi beceriksiz.

Bu GS'de harbiden essek sansi var yalniz, ezildikleri maci 1-0 onde goturuyorlar.
kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Bal damliyor bal, bir tarafta kotu oynadigimiz macta Trabzon'a ustunluk kurmasina ragmen 1-0 yenilen BJK diger tarafta ezim ezim ezildigi macta 1-0 kazanan GS... Biraz sans da lazim arkadas.

Bu arada Allah'tan Onur, Cavanda, N'Doye falan biz almamisiz. Ucu de yetersiz hedeflerimiz icin. Sinan Gumus surekli gozume carpiyor. Umarim Hanzo Burak'i kesip bu cocugu oynatmaya baslamaz devre arasinda bir Pektemek/Sinan takasi yapariz. :kop:
Burak sakatlandı zaten formayı Sinan hakkediyor 3 hafta direk oynar. Cavanda  kendi kanadından sürekli bindirdi etkili ortalar yaptı ataklara ortak oldu defansif birkaç hata dışında oldukça iyiydi zaten Shota sola çekince sağ taraftan defansları delindi yenilginin sebeplerinden oldu,N Doye güçsüzdü.C.Çakır ve Shotanın hataları Ts şanssız( beceriksiz )olması Gaysenin avanta 3 puan almasını sağladı.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2015, 09:21:44 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bursa'nın ilk 11 iyi ama De Sutter niye yok anlamadım.(Gerçi Necid de iyi oyuncu)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Burak sakatlandı zaten formayı Sinan hakkediyor 3 hafta direk oynar. Cavanda  kendi kanadından sürekli bindirdi etkili ortalar yaptı ataklara ortak oldu defansif birkaç hata dışında oldukça iyiydi zaten Shota sola çekince sağ taraftan defansları delindi yenilginin sebeplerinden oldu,N Doye güçsüzdü.C.Çakır ve Shotanın hataları Ts şanssız( beceriksiz )olması Gaysenin avanta 3 puan almasını sağladı.

Ben burada Cavanda iyiydi diyen kimseye katilamiyorum o defansif hatalar yuzunden, o hatalardan sansa gol gelmedigi icin boyle diyebiliyorsunuz. Yaptigi hatalar oyle siradan defans hatalari degil, cok kritik yerlerde yapilmis hatalar, GS dokuntu olmasa o pozisyonlarin birinde mutlaka gol olurdu. Hucumda iyi diye iyi defans diyeceksek Motta'yi da banko oynatmamiz lazim.

Eyyam var maçta.Fenere kaybettirmezler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 20:21:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir de bu Ertuğrul'u Beşiktaş'a layık görüyorlardı değil mi?

Güzelim Bursa'nın içine etti. Kadrosu geçen seneden daha kuvvetli takımın geldiği hale bak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ducak a top degmedi 1 kez bile sadece sut atıyor anlaşılan , nani 'nin bu ligde her türlü iş yapacağını söylemiştim.. Bi tek futbol terimleri ile konuşmayı bilmiyoruz

Her sene aynı şey.Kirala yedek kalecileri versinler sana beleş puanları.Stoch'u oynatmasın diye madde koydurur kalecileri oynatır.
Ertuğrul'da hata Harun Mert'ten çok daha iyi bir kaleci.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gayet güzel gol kalecilik bi durum yok kardesim herşeye bisey uydurmayin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 20:29:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa ne savunma yapabiliyor ne hücum. Rezalet.

Kim nerede duracak belli değil. Bloklar arası uçurum var. Takım boyu 70 metre nerdeyse.

Yazıklar olsun sana Ertuğrul.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: