Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1709424 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ensar

Doğru hamleleri yapamıyor.Kerim Frei 2
Katılmıyorum hücumda trabzonun eli ayağı resmen çok olumlu oynuyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ilhan mansız

gs ortasahası tamamen oyundan düştü

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Douglas-Cavanda çok iyi.

Cavanda iyi miyi degil. Ara ara bakiyorum maca cok kritik sacma sapan hatalar yapiyor. GS bu kadar beceriksiz olmasa cezayi keserlerdi o hatalardan birinde.

Bu arada Denayer'in eline carpan top penalti gibi eli acik.

Al yusufu çıkar özeri bu kadar zor mu şota adam 65 dakikadır geziyor

Cavanda iyi miyi degil. Ara ara bakiyorum maca cok kritik sacma sapan hatalar yapiyor. GS bu kadar beceriksiz olmasa cezayi keserlerdi o hatalardan birinde.

Bu arada Denayer'in eline carpan top penalti gibi eli acik.
Adam beygir gibi her noktaya koşuyor.Yaptığı o hataları da kendi telafi etti.Çalım yemiyor rakibe göre iyi pozisyon alıyor.

Çevrimdışı fatih e.

cavanda çok ağır kaldı az önceki pozisyonda gs 2 ye 2 indi kaleye

burak arka adale sakatlığı sanırım. kaç hafta bilen var mı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Adam beygir gibi her noktaya koşuyor.Yaptığı o hataları da kendi telafi etti.Çalım yemiyor rakibe göre iyi pozisyon alıyor.

Yaptigi hatalar telafi edilecek turden degil normalde iste onu diyorum, GS dokuntu olmasa o pozisyonlardan birinde cezayi keserlerdi.

Bu arada Sinan Gumus'e dikkat ediyorum, saglam fizigi var ve yetenekli, GS'den alabilirsek iyi olur bizde parlar verelim Pektemek'i alalim Sinan'i.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaptigi hatalar telafi edilecek turden degil normalde iste onu diyorum, GS dokuntu olmasa o pozisyonlardan birinde cezayi keserlerdi.

Bu arada Sinan Gumus'e dikkat ediyorum, saglam fizigi var ve yetenekli, GS'den alabilirsek iyi olur bizde parlar verelim Pektemek'i alalim Sinan'i.

Renkliden topçu alınmaz abi. Taraftar adı geçince bile tepkiyi koyar, yönetim de öyle bir hata yapmaz bidaha diye düşünüyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Trabzon çekecekti fişi maçın tarafı değişti.

Renkliden topçu alınmaz abi. Taraftar adı geçince bile tepkiyi koyar, yönetim de öyle bir hata yapmaz bidaha diye düşünüyorum.

Gondermek istedikleri 30 yasina gelmis adamlari ya da direk herkesin dokuntu oldugunu bildigi adamlari alirsan olmaz tabii (Danny vs.). Bu cocukta iyi futbolcu kumasi var, hep biz kazik yedik bu transferlerde biraz da biz kazik atalim.

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı fatih e.

ts saçmalıyor

gs baktı ki bunlar gol atamayacak haliyle daha fazla gelmeye başladı

aha da attılar

Çevrimdışı Sarp

Biz burada bosuna demedik transfer doneminde Onur'la Tolga arasinda buyuk fark yok diye. Bombos gogsune gelen topu yumruklamaya calisirken iskaladi ve golu yedirdi beceriksiz.

Bu GS'de harbiden essek sansi var yalniz, ezildikleri maci 1-0 onde goturuyorlar.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fatih e.

aslında iyi oldu

hamza yı göndermez bunlar

1 ileri 2 geri böyle giderler bu sene

hakemler de itelese, eşekler de itelese bunlardan bi halt olmaz  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Trabzona iyi oldu kendilerini dev aynasında görmeye başlamışlardı ulan zaten her şeyi bırak Rabotnickiye elenmişsin sene başında daha ne bu şampiyon olacaz ayakları.

Galatasaray zaten balık takım böyle bedava golle aldılar 3 puanı

Bal damliyor bal, bir tarafta kotu oynadigimiz macta Trabzon'a ustunluk kurmasina ragmen 1-0 yenilen BJK diger tarafta ezim ezim ezildigi macta 1-0 kazanan GS... Biraz sans da lazim arkadas.

Bu arada Allah'tan Onur, Cavanda, N'Doye falan biz almamisiz. Ucu de yetersiz hedeflerimiz icin. Sinan Gumus surekli gozume carpiyor. Umarim Hanzo Burak'i kesip bu cocugu oynatmaya baslamaz devre arasinda bir Pektemek/Sinan takasi yapariz. :kop:

Trabzona iyi oldu kendilerini dev aynasında görmeye başlamışlardı ulan zaten her şeyi bırak Rabotnickiye elenmişsin sene başında daha ne bu şampiyon olacaz ayakları.

Galatasaray zaten balık takım böyle bedava golle aldılar 3 puanı
Kötü oldu ama.Ts er geç patlayacaktı onun çok önemi yok.Ama Gs üstündeki ölü toprağını attı.Bu hafta kaybetselerdi kriz 3-4 hafta daha sürerdi.

Etiketler: