Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1710067 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

ysariusta

• Ziyaretçi

İnsanları alenen salak yerine koymaya devam ediyor Aziz Yıldırım.

Yandex'ten gelecek paraya göre devre arası yıldız transferi düşünecekmiş.

Fener taraftarı bu tarz şeylere inanacak kadar salak mı gerçekten?
Cevap evet. Aziz Yıldırım para aktarmanın yeni yolunu bulmuş. Bedava spınsorları şişkin gösteriyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Trabzon,  maçını pozisyonsuz bitirdi resmen
Ts Gs kalesinde sabahlar. O nasıl defans öyle

Çevrimdışı EMİR EMRE

Galatasaray'ın cüssesi bu kadar. Podolskiyi getirmekle sırf Madrid de oynuyo diye dıravdan bir orta saha almakla son gün Melo yu satmakla bu iş olmaz. Olmasın zaten temennimiz bu ama Ahmet Dursun un dediklerine katılıyorum sırf Türkiyenin puanlarına olan oluyor. Ülke sıralamasında zaten milli takım bazında sıkıntılar çekiyoruz o ayrı bari kulüp sıralamasında şu orta sıradaki vasat orta avrupa takımlarını ve ingiliz fransızın liginde 8. 9. 10. takımlarını geçelim be. Böyle gs nin oynadığı futbolla Astana dan alacakları maksimum puan 3. En baştan söyledim yazdım bu gs bu grupta 4 veya 5 puan alır ya 3. ya 4. olur.

Lige dönünce son 3 sezondur hakikaten çok iyi futbol oynuyoruz şenol hoca ile defans anlayışını toparlamaya başladık. Ben ilerideki maçlarda daha az gol yiyerek şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. Derbilerde ise bu futbolla mağlup olursak tamamen kazmalık olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 16:27:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dursun Özbek yine kopardı beni :D

Yap işlet devret basket sahası yaptıracak bunu mucize gibi anlattı hem yapacağım hem borçlanmayacağım firma karşılayacak diye  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Selçuk 2 maç ceza almış.Öldürmesi gerekiyodu heraldi

Çevrimdışı Çağatay

selçuk inan o hareketi yaparken üzerinde Beşiktaş forması olsaydı
en az 4 maç verirlerdi o da başta 5 maç derlerdi de itirazla filan 4 e inerdi...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 17:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Selçuk 2 maç ceza almış.Öldürmesi gerekiyodu heraldi

Şimdi absürt olacak ama söyleyeyim. Adaletli bir ülke olsa, herkese adil davranılsa bence o pozisyonda kırmızı kart bile yoktu.

Adam kucaklamış götürüyor, hakem düdüğü çok geç çalıyor adam iyice tahrik oluyor arkadan ''yasladığı'' için vuruyor.

Benzer pozisyon dün gece yaşandı oyuncu tekme atmadı dirsek attı kucaklayana. Hakem hem kucaklayana sarı verdi hem dirsek atana ki doğrusu bu.

Ama Atiba'ya filan verileni düşününce 4-5 maç ceza alması gerekir o ayrı konu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Şimdi absürt olacak ama söyleyeyim. Adaletli bir ülke olsa, herkese adil davranılsa bence o pozisyonda kırmızı kart bile yoktu.

Adam kucaklamış götürüyor, hakem düdüğü çok geç çalıyor adam iyice tahrik oluyor arkadan ''yasladığı'' için vuruyor.

Benzer pozisyon dün gece yaşandı oyuncu tekme atmadı dirsek attı kucaklayana. Hakem hem kucaklayana sarı verdi hem dirsek atana ki doğrusu bu.

Ama Atiba'ya filan verileni düşününce 4-5 maç ceza alması gerekir o ayrı konu.
İyi de hakem bilerek bekledi selçuk kurtuldugu anda önü bombostu , direk calsa niye kesti derlerdi , zaten selcukta kurtuldu bi ara ama tita yakalamış bi kere hiç bırakmaya niyeti yoktu :D

Karar doğru bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 18:14:32
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi de hakem bilerek bekledi selçuk kurtuldugu anda önü bombostu , direk calsa niye kesti derlerdi , zaten selcukta kurtuldu bi ara ama tita yakalamış bi kere hiç bırakmaya niyeti yoktu :D

Karar doğru bence

İşte formadan çekse tamam da yaptığı hareketten ötürü ağır tahrik var çok fena yakaladı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

İşte formadan çekse tamam da yaptığı hareketten ötürü ağır tahrik var çok fena yakaladı  :evillol:
Tahriklere kapilmayacak abi rahat duracak :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 18:26:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray artık borcunu açıklamıyor. Borç alacak farkını açıklıyor varın siz düşünün durumu bence 1.5 milyarı geçtiler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İddaa Risk Yönetimi, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun şampiyonluk oranlarını güncelledi.

Fenerbahçe'nin oranı 1.75'ten 1.60'a düşerken Galatasaray'ın oranı 2.50'den 2.90'a yükseldi.

Beşiktaş'ın 5.50 olan oranı değişmezken Trabzonspor'un oranı ise 12.00'den 10.00'a düştü.

Ayrıca Bursaspor'un şampiyonluk oranı da 25.00'ten 30.00'a yükseldi. Bu takımlar dışında şampiyon çıkmasının oranı ise 40.00 olarak belirlendi.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir 2-0 Akhisar Belediyespor

Mersin İdmanyurdu 0-4 Osmanlıspor

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mersin de herkesten 4 yedi bir fenere ayak bağı oldu iyidir iyi :D

Çevrimdışı Tolga

Mersin de herkesten 4 yedi bir fenere ayak bağı oldu iyidir iyi :D
Gs diyecektin herhalde :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:14:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Mersin düşer bu sene belli oldu.

Diğer iki takım kim olsa sürpriz olacak sanki alttan gelenler iyi kadro kurunca ligin dengesi şaştı.

Mersin, Akhisar, Antep olabilir bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mersin düşer bu sene belli oldu.

Diğer iki takım kim olsa sürpriz olacak sanki alttan gelenler iyi kadro kurunca ligin dengesi şaştı.

Mersin, Akhisar, Antep olabilir bu sene.
Antep yıllardır paçayı kurtarıyor ama bu yıl düşerler artık.

Mersin iyi değil ama hoca değişikliği olursa belki toparlayabilirler.

Aslında G.Birliği zayıf takım ama yine lig de kalırlar onlar.

Akhisar da düşme tehlikesini yaşayacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:19:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Antep yıllardır paçayı kurtarıyor ama bu yıl düşerler artık.

Mersin iyi değil ama hoca değişikliği olursa belki toparlayabilirler.

Aslında G.Birliği zayıf takım ama yine lig de kalırlar onlar.

Akhisar da düşme tehlikesini yaşayacaktır.

Rize ile Konya'yı da ekleyeceğim ama Konya'yı zorla tutarlar ligde. Rize de bir şekilde yırtar gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Rize ile Konya'yı da ekleyeceğim ama Konya'yı zorla tutarlar ligde. Rize de bir şekilde yırtar gibi.
Evet onlar da iyi değiller ama bir şekilde lig de kalırlar diye düşünüyorum bende.

Çevrimdışı Tolga

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 4-0'lık Osmanlıspor yenilgisinin ardından istifa etti

Sanki içime doğmuş gibi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:26:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 4-0'lık Osmanlıspor yenilgisinin ardından istifa etti

Sanki içime doğmuş gibi :)

Bakkal'ın artık -5 yıl önce de takım çalıştıramaması gerekir -gerekirdi bu ligde. Yeter artık gerçekten. Genç antrenörlerin önünü hiç açmıyorlar.

Adam hiçbir takıma bir şey katamamış istikrar sağlayamamış bir adam ısrarla getiriyorlar bu adamları son hüsran.

Okan Buruk ile anlaşır şimdi Mersin de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bakkal'ın artık -5 yıl önce de takım çalıştıramaması gerekir -gerekirdi bu ligde. Yeter artık gerçekten. Genç antrenörlerin önünü hiç açmıyorlar.

Adam hiçbir takıma bir şey katamamış istikrar sağlayamamış bir adam ısrarla getiriyorlar bu adamları son hüsran.

Okan Buruk ile anlaşır şimdi Mersin de.
Okan Buruk olabilir evet.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Td konusunda Antalya adamdir. Yusuf hocaya guvendi ve yola devam ediyorlar. Alinan sonuclarda simdilik hic fena degil.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Karar doğru bence

Mesajın koyulaştırdığım bölümünü okuyup ntvspor'da konuyla ilgili haberin başlığını ve fotoğrafını görünce gülme tuttu.  :D

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/138837/selcuk-inanin-cezasi-belli-oldu
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ensar

Mesajın koyulaştırdığım bölümünü okuyup ntvspor'da konuyla ilgili haberin başlığını ve fotoğrafını görünce gülme tuttu.  :D

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/138837/selcuk-inanin-cezasi-belli-oldu
:D :D :D

Etiketler: