Ya lutfen yapmayin sunu ya, 1.5 aydir bunu mu bekliyordunuz? Adam ne yapmis bir anlatin, hakemin bir tarafindan uydurup verdigi bir penaltidan gol, berbat vurdugu pozisyonda 100% kaleci hatasiyla diger gol. Verdigi asist de oyle super bir pas ya da topu orta sahadan alip yapilmis bir asist falan degil kotu kullandigi duran toptan G.Birligi defansinin hatasiyla olmus bir kafa golu.
Hakli cikacagim diye bu kadar yirtinmayin yahu. Yukaridaki gibi bir maca bakip da hakli ciktim diye sevinmek de ayri bir sey. Hadi adam 7-8 mac super oynayip da 4-5 gol asist falan yapsa erkenden konusmanizi anlayacagim ama pozisyonlar ortada. O uyduruk penaltiyi vermemis olsa hakem bakalim Bursa maci alabilecek miydi daha o var.
1.5 aydır adamı saçmasapan yerden yere vururken aynı mantığa sahip miydiniz? Oturmamış takıma gelen adamın ilk maçında 5 tane sağlam isabetli şutu vardı, iyi de oyun çıkarmıştı. Adamın ne futbolculuğunu bıraktınız ne yeteneğini.
Futbol hatalar oyunudur sen o saçmasapan pozisyonları yaratıp değerlendirecek adama sahip değilsin şuan Olcay dışında.
Bursa'nın ne kazanıp kazanmadığı umrumda değil benim adamın performansı önemli.
Bak ben ne dedim yazımda? Bekleyin daha tam başlamadı. 3-4 hafta sonra savunacak argüman bırakmayak size o zaman da orası Bursa , Beşiktaş'ta oynamak Bursa'da oynamaya benzemez saçmalığı başlayacak.