Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1708984 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mellfred

Yok parasına,  ergenlerin aşkına kaçırdık şu adamı

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Mersin bu sene 20 puan toplayamaz ligte.Bildiğin veteranlar takımı olmuşlar.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:24:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mersin bu sene 20 puan toplayamaz ligte.Bildiğin veteranlar takımı olmuşlar.

Takım aynı takım. Teknik direktör farkı. Rıza çok geliştirdi kendini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Farkını Kasımpaşa'da da gösteriyor Rıza Hoca :)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu adam 2 gol 1 asist yaptı 3 puanı tek başına aldı ama süslemedi gösteriş yapmadı gereksiz top tutmadı diye ne yapmış oluyor :D

Ya lutfen yapmayin sunu ya, 1.5 aydir bunu mu bekliyordunuz? Adam ne yapmis bir anlatin, hakemin bir tarafindan uydurup verdigi bir penaltidan gol, berbat vurdugu pozisyonda 100% kaleci hatasiyla diger gol. Verdigi asist de oyle super bir pas ya da topu orta sahadan alip yapilmis bir asist falan degil kotu kullandigi duran toptan G.Birligi defansinin hatasiyla olmus bir kafa golu.

Hakli cikacagim diye bu kadar yirtinmayin yahu. Yukaridaki gibi bir maca bakip da hakli ciktim diye sevinmek de ayri bir sey. Hadi adam 7-8 mac super oynayip da 4-5 gol asist falan yapsa erkenden konusmanizi anlayacagim ama pozisyonlar ortada. O uyduruk penaltiyi vermemis olsa hakem bakalim Bursa maci alabilecek miydi daha o var.

Seneye Bursa ya da Trabzona gider o.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:27:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye'de futbol bildiğin izlenmiyor artık.

Ya asıl amaçları buydu, herkes Digiturk alsın evinden izlesin istediler.

Ya da seve seve kaldıracaklar passo'yu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Adam yeni geldi durun birkaç hafta daha bekleyin demiştik.

Dzsudzsak'ı gömenler önümüzdeki haftalarda bakalım ne diyecekler.

Wow bravo ya. 3 hafta dokulunce yeni geldi bekleyin, 1 hafta iyi oynayinca bakin demistik. Sizin yontem de iyiymis.  :kop:

Çevrimdışı Mehmet K

Allah korumuş valla bizi bu Lawal'dan. Necip bundan 5 gömlek üstün yahu..

Çevrimdışı Tolga

Wow bravo ya. 3 hafta dokulunce yeni geldi bekleyin, 1 hafta iyi oynayinca bakin demistik. Sizin yontem de iyiymis.  :kop:
Bursa'nın kadrosu baştan aşağı değişti, bu oyuncular kaç defa beraber oynamışlar önce ona bir bakalım.

Bir oyuncunun o ülkeye o takımdaki oyunculara alışması zaman alır bu normal birşeydir.

Haftalar ilerledikçe bu haftakine benzer katkılarını daha fazla görürüz. :)

Ah şu haftalarda bunlarla bir maçımız olsa evire çevire...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:32:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Türk milli takımının 29 yaşındaki 1 numaralı forveti henüz topun biraz dibine girip plase vurmayı bilmiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:33:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Daha 2-3 haftası daha var. 7. haftadan sonra skorer ve akıllı kanat nasıl olur 3 aşağı 5 yukarı izleriz beraber.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dr.Zeck

bunlar galatasarayı yener diyim ben size

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:37:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya lutfen yapmayin sunu ya, 1.5 aydir bunu mu bekliyordunuz? Adam ne yapmis bir anlatin, hakemin bir tarafindan uydurup verdigi bir penaltidan gol, berbat vurdugu pozisyonda 100% kaleci hatasiyla diger gol. Verdigi asist de oyle super bir pas ya da topu orta sahadan alip yapilmis bir asist falan degil kotu kullandigi duran toptan G.Birligi defansinin hatasiyla olmus bir kafa golu.

Hakli cikacagim diye bu kadar yirtinmayin yahu. Yukaridaki gibi bir maca bakip da hakli ciktim diye sevinmek de ayri bir sey. Hadi adam 7-8 mac super oynayip da 4-5 gol asist falan yapsa erkenden konusmanizi anlayacagim ama pozisyonlar ortada. O uyduruk penaltiyi vermemis olsa hakem bakalim Bursa maci alabilecek miydi daha o var.

1.5 aydır adamı saçmasapan yerden yere vururken aynı mantığa sahip miydiniz? Oturmamış takıma gelen adamın ilk maçında 5 tane sağlam isabetli şutu vardı, iyi de oyun çıkarmıştı. Adamın ne futbolculuğunu bıraktınız ne yeteneğini.

Futbol hatalar oyunudur sen o saçmasapan pozisyonları yaratıp değerlendirecek adama sahip değilsin şuan Olcay dışında.

Bursa'nın ne kazanıp kazanmadığı umrumda değil benim adamın performansı önemli.

Bak ben ne dedim yazımda? Bekleyin daha tam başlamadı. 3-4 hafta sonra savunacak argüman bırakmayak size o zaman da orası Bursa , Beşiktaş'ta oynamak Bursa'da oynamaya benzemez saçmalığı başlayacak.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 20:40:03 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Daha 2-3 haftası daha var. 7. haftadan sonra skorer ve akıllı kanat nasıl olur 3 aşağı 5 yukarı izleriz beraber.

Yahu benim canimi sikan hemen bir macta bakin hakli ciktik demeniz. Bi durun ya, 3 hafta geciyor uyum saglasin diyorsunuz 4. hafta iki gol atiyor hemen bakin hakli ciktik. Bi durun 4-5 hafta gecsin 2-3 gol asist daha atsin bari o zaman deyin bakin demistik vs. diye. Macta ortada yani, gol pozisyonundaki vurusu berbat, penaltiyi da birakin atsin artik.

Çevrimdışı Dr.Zeck

1.5 aydır adamı saçmasapan yerden yere vururken aynı mantığa sahip miydiniz? Oturmamış takıma gelen adamın ilk maçında 5 tane sağlam isabetli şutu vardı, iyi de oyun çıkarmıştı. Adamın ne futbolculuğunu bıraktınız ne yeteneğini.

Futbol hatalar oyunudur sen o saçmasapan pozisyonları yaratıp değerlendirecek adama sahip değilsin şuan Olcay dışında.

Bursa'nın ne kazanıp kazanmadığı umrumda değil benim adamın performansı önemli.

Bak ben ne dedim yazımda? Bekleyin daha tam başlamadı. 3-4 hafta sonra savunacak argüman bırakmayak size o zaman da orası Bursa Beşiiktaş'ta oynamak Bursa'da oynamaya benzemez saçmalığı başlayacak.
@Çağrı neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum ..

Tabela yapar yapmaz ona bişey diyemem ama cucak su an naniden bile iyi adam benim gözümde veya turkiyede herhangi bi kanat adamından neyse

Sadece Olcay ile kapısır işte :)

Yahu Kotuledikleri adam cucak neden agız dalasına giriyorsunuz ne deseniz bos onları adamın iyi oldugunamı inandıracaksınız :)

o yuzden tartısmaya gerek yok abi

Çevrimdışı fatih e.

bildiğin tenis maçı izliyor gibiyiz. orta sahada direnç yok iki takımda da. top bir o kalede bir bu kalede.

Çevrimdışı Tolga

Yahu benim canimi sikan hemen bir macta bakin hakli ciktik demeniz. Bi durun ya, 3 hafta geciyor uyum saglasin diyorsunuz 4. hafta iki gol atiyor hemen bakin hakli ciktik. Bi durun 4-5 hafta gecsin 2-3 gol asist daha atsin bari o zaman deyin bakin demistik vs. diye. Macta ortada yani, gol pozisyonundaki vurusu berbat, penaltiyi da birakin atsin artik.
Dzsudzsak'ı gömenler önümüzdeki haftalarda bakalım ne diyecekler.

Burada önümüzdeki haftaları işaret ediyorum dikkat edersen. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:43:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Bugün Bursa 3 gol attı 3 puan aldı bu adam 3 golün 2'sini attı 1'ini attırdı gerçekten tartışmaya açık mı bu konu şuan yok öyle oldu yok böyle oldu diye?

Adamın daha adapte olmamış hali maç aldı bugün maç. 3 puanı o yazdı haneye anlatabiliyor muyum? Adam ne olduğunu anlamadan 10 golü geçecek o zaman da yok ondan sekti buna çarptı aslında bir şey yok bu adamda mı diyeceğiz Olcay'a yaptığımız gibi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu arada hakikaten artik hakem konusuna yuklenmesi gerekiyor baskanin. Bes para etmez oynak Bursa baskani hakemlerden sikayet etti ertesi macta havadan penalti aldilar. Biz havadan penalti beklemiyoruz, olan verilsin ona da raziyiz. Bir seyler yapmak lazim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:46:01
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum ..

Tabela yapar yapmaz ona bişey diyemem ama cucak su an naniden bile iyi adam benim gözümde veya turkiyede herhangi bi kanat adamından neyse

Sadece Olcay ile kapısır işte :)

Yahu Kotuledikleri adam cucak neden agız dalasına giriyorsunuz ne deseniz bos onları adamın iyi oldugunamı inandıracaksınız :)

o yuzden tartısmaya gerek yok abi

Bana koyan yanı 1.5 milyon euro maliyeti vardı ve kadromuz dar bizim. Şu paraya şu adam rotasyona katılsa bugün Sosa ya da Töre ya da Oğuzhan'a bir şey olsa eyvah yandık demezdik.

Kaleci hatası bilmem ne diyoruz bizde duran top kullanacak adam yok hala bu bile ironik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: