abiler günaydın. gomezin ve şenol güneşin konuşmalarına biraz dışardan bakarsak aynı şeyleri söylediklerini görebiliriz. kadro korunsun demeye getiriyorlar özellikle hücum hattı için. defansa da bir iki sağlam takviyeyle seneye bugünkü halimizin biraz daha üstüne çıkalım. öyle 20 30 milyona robbeni, buffonu falan alalım derdinde değiller yani. başkan da genel olarak o fikirde ama yine de para konuşur belki bir iki oyuncumuzu güzel paralara gönderebiliriz diye açık kapı da bırakıyor bence.
diyelim ki euro'16 da oyuncularımız nefis performanslar gösterdi. cenkten, oğuzhandan quaresmasına... ne yapacağız güzel paralar veriliyor diye hepsini satacak mıyız? gomez bence bunu istemiyor. diyor ki tamam borç var ama para için de hedeflerimizden vazgeçmeyelim. hedef belirlerken bir anda uçmayalım ama en azından bu seneki başarılarımızın üzerinde bir hedef belirleyelim.
kuradan barça, dortmund, tottenham çıksa ve biz grup sonuncusu olsak kim başarısız olduk diyebilir. taraftar gözüyle bakarsak hepsini hallaç pamuğu gibi dağıtmamız gerek ama durumlar da ortada şimdi. böyle bir grupta hedefin avrupa kupasına gitmek olur. üstünü beklersin ama sürpriz olur.
bence en güzel hamle gomezle pazarlığa oturduğunda bak ardeşim biz quaresmayı satıyoruz çinden adamlar gelmiş çokça para veriyorlar ama onun yerine ben arfa ile anlaşıyoruz. töre gidiyor ama bak sosadan olcaydan tut yakında gelecek arasa kadar bir sürü alternatifimiz var. sen kal senin yanında da cenk olacak belki bu sene değil ama iki sene içinde adımızı şampiyonlar liginde de duyurmaya başlayacağız planlarımız şöyle şöyle gidiyor gel seninle üç senelik bir kontrat yapalım deseler gomez de hayır demez diye düşünüyorum bilemedim. hücum tarafında kurguyu bozmadan bir iki değişikliğe o da okey der herhalde
ha adamın peşine turnuvadaki dillere destan performansından sonra m. united, chelsea, psg falan takılır dersin ki eyvallah var git yoluna

zaten bu ihtimalden dolayı biz gomezle anlaşsak bile fiorentinayı ikna edemeyiz imzaya. bence gomez işi belki ağustosa kadar sarkacak sırf bu yüzden. fiorentina da bakacak teklif yok diyecek ki alın hadi.
gomez büyük oyuncu mudur, evet. e böyle oyuncular da oynadıkları takım hakkında fikirlerini söyleyebilmeli bence. bu gsde sneijder olayı gibi sen söyle biz alalım mantığı değil.