Gomez fazla abartti bence sampiyonlar liginde kim gelirse gelsin ama kim gelirse en kotu 4 puan aliriz,sampiyonlar ligine katilmak ve surekli katilmak orada basari kazanmak icin bir aractir, ama en buyuk amacimiz lig olmali su 4-5 sene, basari yavas yavas gelecektir.
tolga zengin diye isim mi versin. alexis-iso falan kevgire döneriz mi desin.
bak gs'ye 4erden 24 gol yedi falan örnek mi versin.
Adam CL kazanalım demedi. Çeyrek finali bırakın gruptan çıkalım bile demedi.
Muhtemelen bu seneki GS gibi olmayalım diyor.
2.liğe sağlam iddiamız olsun en kötü 3. olup Uefa yaparız ama sağlam takım olalım diyor.
Bu sezon bile sezon ortası oyuncu sattık. Demba Ba falanda satıldı. Bu sezonu hem transferde hem de genel gelirde ciddi şekilde artıda kapattık. Şampiyonluk geliri, CL geliri gelecek. Bu sezondan zaten bonservis ücreti olarak fazla verdik.
Yeni sezonda 2 tane bonservisi olmayan oyuncu 2 tane de bonservisli transferle çok iyi takım olabiliriz. CL'de 7-9 puan alacak takım oluruz.
Yönetim vizyon koysa ortaya Subotiç gibi bir stoper'i bonservissiz alsan, Bayern'den Benetia'yı kiralasan. Boyko'yu satıp üzerinde 3-4m ekleyip kaleci(ospina) alsan zaten problemlerin %90ı çözülür. Rafinha-Mandanda falan bir sürü sözleşmesi biten adam var.
Sol beke de Sosa'ya verdiğimiz para ayarında oyuncu alsak kafi.
Ben açıklamalarını çok beğendim.
M.Pektemek bu sene 1.6m euro falan para kazandı. önümüzdeki 3 sene de 5m euro daha indirecek. Böyle çer-çöpe bu paraları vermek var birde aynı paraya Sosa gibisini bulmak, aynı paraya Atiba almak var.
Tolga Zengin'e 3 sene 1.7m euro verip sonra da şampiyonlar ligi takımı kuracak paramız yok ayağı yaparlarsa GOMEZ gitmekte haklı olur.
*** unutmadan seneye şampiyonluk içinde kaleci-stoper-sol bek transferi lazım. bunlarsız şampiyon olunabiliyor ama garantisi yok.