Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250534 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı b.damatoglu

Bilic'in mentalite yüklediği Sosa'nın Beşiktaş - Atletico kıyasından, Gomez'in Beşiktaş buranın Bayern'i kıyasına..

Umarım kupayı kaldırdıklarında tüm yabancılar Beşiktaş'ın ne olduğunu tam olarak görürler. Stat açılınca gördüler ama fazlası gerek.
Katılıyorum. Guti'sinden, Cordoba'sına, Amokachi, Pascal'ından, Quaresma, Demba'sına iyi kötü farketti buraya gelenler.

Gomez büyük futbolcu eyvallah ama kafasındaki Beşiktaş imajı, aidiyet-taraftarlık camia imajı, çok oturmamış anlaşılan.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tyson

Fernandao gibi odun'u gol kralı yapmayı başarmış bir Şenol Güneş var.

Şenol  Güneş yokken Demba Ba'ya bir yığın gol attırmış orta saha ve kanat elemanlarımız var iken Gomez konusunun bu kadar uzatılması gereksiz.
Şimdi hem o orta sahamız hem de Güneş'imiz var, sıkıntı yok.
Elbette ben de kalması taraftarıyım ama kalmak için şartlar sunuyor ve kaçar güreşiyorsa eğer paçalarına yapışıp kal diyecek halimiz yok.
Defans konusunda ki görüşlerine katılıyorum ama kalmak için bunu koz olarak kullanması yanlış.
Bir Bilebilsen..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çarpıtmak konusunda çok iyisin.

Ben zapata gelirse giderim dedi demişim. hahahaha bu söylediğine gülerler.

Adam net birşey söyledi kardeşim. "KALİTELİ KADRO İSTİYORUM!"

ben adamın söylediği cümleleri buraya yazmam. konuşmasının tamamına bakarım. Çıkan resme bakarım.

Bu arada hiçbirşeyin garantisi yok. Fakat iyi kadronun kazanma ihtimali kötü kadrodan daha yüksektir. Bunu da bana yazdırdın yani helal olsun...

adam kaliteli kadro istedi deyip daha 1 tane transfer olmamışken adam %0 kalır kesin gidicek diyen adamsın :)

Zapata,tolga,marcelo ile olmaz diyen de sensin :)

Bende konuşmanın tamamına bakıyorum gomez daha önce çorba içerken dili yandığı için çorbayı üfleyerek içiyor.Fiorentina şampiyon olcaz deyip şampiyon olamamış şampiyonlar ligine katılcaz deyip katılamamaş o yüzden nisanda değilde sezon sonu oturup konuşuruz dedi :)

Bugünkü konuşmalarındada adam kesinlikle fiorantina'ya dönmeyeğinin Şampiyon olarak ilk hedefini gerçekleştirdiğinii Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve ülkeyi sevdiğini şampiyonlar liginde ve Euro 2016'da oynyacak olduğu için mutlu olduğunu tek isteyenini kadronun biraz daha güçlendirilmesi olduğunu net bir şekilde gördüm :)

Gomez ile sözleşme imzalarsak bu kadar yazdığın şeyleri ne yapacağını çok merak ediyorum ? Gomez kesin gitti %0 kalma şansı vs. çok merak ediyorum ?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Röportajı tekrar dinlemenizi tavsiye ederim .İngilizcesi iyi olanlar , oyuncunun konuştuğu sırada mimiklerine , hareketlerine dikkat edenler oyuncunun samimi olduğunu anlar.
Bu arada şüpheye düşenlerin neden şüpheye düştüğünü de anlıyorum. Biz Türkiye'de Türk kültüründe yetişmiz insanlarız. Gomez ise Alman kültüründe yetişmiş bir insan . Onun söylemek istediklerini bizim farklı şekilde algılamamız normal.

Çevrimdışı murat

+1903. Biz planlamamızı klüp imkanları doğrultusunda yapmalıyız. Gomezin kalması bence kendisi için de hayırlı olacak. Gomezin Beşiktaşa çok faydası oldu ama karşılığını da aldı. Tekrar eski günlerine döndü. Gomezin kalmasını isteriz tabi ama bizim için en önemli şey her zaman Beşiktaştır.
olaya bu perspektiften bakmak en doğrusu.tabiki kalmasını isteriz ama kulüp gomezin dediği şekilde yönetilemez.bu gün bu hakkı gomeze verirsen yarın başkalarıda bu açılan kapıyı kullanmak isteyebiliriler.şu an gomezin yapması gereken kalıyorum  veya gidiyorum demesi.parada pazarlığa birşey dememde bu konuda pazarlık yapma lüksü yok.iyi niyetli olsada yok.

Çevrimdışı Koa_lAA

yalnız gomez çok çok karakterli bir adammış...

canlı yayından yarım saat önce günlük kıyafetle dolaşan adam canlı yayına çıkcak diye hemen takımlarını giymiş...

konuşurken bir kere bile bacak bacak üstüne atmadı... reklam dedi güntekin ondan sonra bacak bacak üstüne attı reklama girildi diye...

adamın insanlara,izleyenlere saygısı var...

kariyeri ile ilgili karar vermektede kendine göre en mantıklı kararı vercek..hakkıda var buna.. allah gönlüne göre versin ne diyim... hem kendi için hemde bizim için hayırlı olanı yapar umarım...

Çevrimdışı Ensar

bjk tv de 2-1 liverpool galibiyeti var ne maçtı be :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

bjk tv de 2-1 liverpool galibiyeti var ne maçtı be :D

kalede tolga,savunmada serdar,necip,franco,opare

bu savunmaya rağmen yendik hem liverpool hem tottenham ama şampiyonlar ligi farklı :D

Çevrimdışı 38life

adam kaliteli kadro istedi deyip daha 1 tane transfer olmamışken adam %0 kalır kesin gidicek diyen adamsın :)

Zapata,tolga,marcelo ile olmaz diyen de sensin :)

Bende konuşmanın tamamına bakıyorum gomez daha önce çorba içerken dili yandığı için çorbayı üfleyerek içiyor.Fiorentina şampiyon olcaz deyip şampiyon olamamış şampiyonlar ligine katılcaz deyip katılamamaş o yüzden nisanda değilde sezon sonu oturup konuşuruz dedi :)

Bugünkü konuşmalarındada adam kesinlikle fiorantina'ya dönmeyeğinin Şampiyon olarak ilk hedefini gerçekleştirdiğinii Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve ülkeyi sevdiğini şampiyonlar liginde ve Euro 2016'da oynyacak olduğu için mutlu olduğunu tek isteyenini kadronun biraz daha güçlendirilmesi olduğunu net bir şekilde gördüm :)

Gomez ile sözleşme imzalarsak bu kadar yazdığın şeyleri ne yapacağını çok merak ediyorum ? Gomez kesin gitti %0 kalma şansı vs. çok merak ediyorum ?

Adam takımın tamamının Cl'de rekabet edecek kalitede olmasını istiyor. ön taraf olacak arka olmayacak, sağ olacak sol olmayacak şeklinde kabul etmiyor. Ha sen tam anlamıyla her mevkiisiyle CLde rekabet edebilecek kalitede bir kadro kurulur diyorsan eğer evet ozaman kalacak demek de haklısın öyleyse zaten ben de kalacak derim. bunu daha önce de söyledim anlaşılmayan nedir neyi neden uzatıyorsun anlamlandıramıyorum hakikaten.

Bak işte aramızdaki fark bu. Son yazdığın satırdan bahsediyorum. Benim hiçbirzaman tutarlılık kompleksim yoktur. Söylerim söylediğimde haksız çıkarım. Ama "inandığımı söylerim." Burda Allah olduğunu iddia eden biri varsa çıkıp "ben asla yanılmam" desin zaten biz de ona secde edelim. Gomez kalırsa ne yapacak mışım lafa bak. Ne yapacam sevinçten sokağa çıkıp mahalleyi turlayacam, deli gibi bağırarak şarkı söyleyecem. Yani konuyu okadar çok okadar çok şahsileştirme peşindesin ki amacını anlamıyorum. Bir fikir atarsın ve bu fikre neden vardığını, gerekçelerini sunarsın. Başkası katılmaz o da kendi gerekçelerini sunar. Neyi uzatıyorsun yani? Bana göre Gomez'in vizyonu ile Fikret Orman'ın vizyonu birbirine ters. Buyüzden kalma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Ben Allah da değilim. Allah olmadığım için yanılmış da olabilirim. Ve eğer yanılıyorsam emin ol buna senden daha fazla sevinirim. Yani olayı okadar şahsileştiriyorsun ki beni böyle saçma sapan açıklamalar yapmak zorunda bırakıyorsun.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 23:34:39 38life ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 23:34:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir de şunu söylemek gerek hiç konuşulmadı. Fikret Orman Gomez'în yanındaydı 2 metre uzağındaydı sadece bu canlı yayın yapılırken. O kalktı başkan oturdu koltuğa.

Dolayısıyla konuşulan Gomez'in söylediklerini Orman hepimizden günler önce biliyordu zaten. Eğer Orman yok kardeşim ben isteklerini karşılayamam diyecek olsa ipler çoktan kopardı.

O yüzden kalacağı konusunda olumluyum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

kalede tolga,savunmada serdar,necip,franco,opare

bu savunmaya rağmen yendik hem liverpool hem tottenham ama şampiyonlar ligi farklı :D
yok bu hakan arıkan diatta serdar gokhan olanı hemde şampiyonlar ligi :kop:

yok bu hakan arıkan diatta serdar gokhan olanı hemde şampiyonlar ligi :kop:

görende öyle bir kadro var zanneder :D

Çevrimdışı Fikret

Gomez fazla abartti bence sampiyonlar liginde kim gelirse gelsin ama kim gelirse en kotu 4 puan aliriz,sampiyonlar ligine katilmak ve surekli katilmak orada basari kazanmak icin bir aractir, ama en buyuk amacimiz lig olmali su 4-5 sene, basari yavas yavas gelecektir.
tolga zengin diye isim mi versin. alexis-iso falan kevgire döneriz mi desin.
bak gs'ye 4erden 24 gol yedi falan örnek mi versin.

Adam CL kazanalım demedi. Çeyrek finali bırakın gruptan çıkalım bile demedi.
Muhtemelen bu seneki GS gibi olmayalım diyor.
2.liğe sağlam iddiamız olsun en kötü 3. olup Uefa yaparız ama sağlam takım olalım diyor.

Bu sezon bile sezon ortası oyuncu sattık. Demba Ba falanda satıldı. Bu sezonu hem transferde hem de genel gelirde ciddi şekilde artıda kapattık. Şampiyonluk geliri, CL geliri gelecek. Bu sezondan zaten bonservis ücreti olarak fazla verdik.

Yeni sezonda 2 tane bonservisi olmayan oyuncu 2 tane de bonservisli transferle çok iyi takım olabiliriz. CL'de 7-9 puan alacak takım oluruz.
Yönetim vizyon koysa ortaya Subotiç gibi bir stoper'i bonservissiz alsan, Bayern'den Benetia'yı kiralasan. Boyko'yu satıp üzerinde 3-4m ekleyip kaleci(ospina) alsan zaten problemlerin %90ı çözülür. Rafinha-Mandanda falan bir sürü sözleşmesi biten adam var.
Sol beke de Sosa'ya verdiğimiz para ayarında oyuncu alsak kafi.

Ben açıklamalarını çok beğendim.
M.Pektemek bu sene 1.6m euro falan para kazandı. önümüzdeki 3 sene de 5m euro daha indirecek. Böyle çer-çöpe bu paraları vermek var birde aynı paraya Sosa gibisini bulmak, aynı paraya Atiba almak var.

Tolga Zengin'e 3 sene 1.7m euro verip sonra da şampiyonlar ligi takımı kuracak paramız yok ayağı yaparlarsa GOMEZ gitmekte haklı olur.

*** unutmadan seneye şampiyonluk içinde kaleci-stoper-sol bek transferi lazım. bunlarsız şampiyon olunabiliyor ama garantisi yok.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı nusretaslanturk

insan biraz erken söyler @Ensar
yıllardır full kaydını arıyorum ben o maçın

Çevrimdışı Ensar

insan biraz erken söyler @Ensar
yıllardır full kaydını arıyorum ben o maçın
malesef 80 de yetiştim bende :)

Çevrimdışı Alper1903

Çok çeşitli şeyler yazılıp çizilmiş. Ben Gomez'in çok doğru konuştuğuna inanıyorum doğrusu. 21 yaşındayım, birçoğunuzdan daha az tecrübem var fakat bildiğim kadarıyla yakın geçmişte bu ülkede "ben atayım, takımı ilerilere taşıyayım, kazan-kazan ilişkisi aramızda devam etsin" tarzında konuşan futbolcu görmedim. Daha nice futbolcular gelecektir, belki 30 golü bile aşanlar olacaktır elbet ama bu tip yaklaşımla oynayan futbolcu göreceğimizi pek sanmıyorum. O yüzden bence esas kader seneleri yeni başlıyor. Sürekli ilerlemek isteyen, rakipleriyle arasındaki farkı kapatan, Avrupa'da hep hedefi olan bir Beşiktaş mı yoksa yerinde sayan bir Beşiktaş mı olacak? Bu soru çok önemli ve Gomez'de bu ilerlemenin anahtarlarından biridir.

yok mu :D

yok tabi :D kadroya baksana :) Bu nebiçim defans hattı :D

Hakan arıkan (patates)
Rüştü Reçber (kaleci)
Murat Şahin (kaleci)
Atilla Özmen (kaleci)
Gökhan Zan (stoper)
İbrahim Toraman (stoper)
Baki Mercimek (stoper)
Lamine Diatta (stoper)
Mehmet Sedef (stoper)
Gordon schildenfeld (stoper)
İbrahim kaş (stoper)
Koray Şanlı (stoper)
Ethem Yilmaz (Stoper)
Bülent Uzun (stoper)
İbrahim üzülmez (Sol bek)
serdar kurtuluş (sağ bek)
ali tandoğan (sağ bek)

takımın yarısı stoper :D  takımda sol bek yok mehmet sedef sol bek oynamış :) ulan ne günlerden ne günlere gelmişiz be :)
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 23:49:18 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon  bjk tarihinin en kötü kadrosu herhalde  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

yok tabi :D kadroya baksana :) Bu nebiçim defans hattı :D

Hakan arıkan (patates)
Rüştü Reçber (kaleci)
Murat Şahin (kaleci)
Atilla Özmen (kaleci)
Gökhan Zan (stoper)
İbrahim Toraman (stoper)
Baki Mercimek (stoper)
Lamine Diatta (stoper)
Mehmet Sedef (stoper)
Gordon schildenfeld (stoper)
İbrahim kaş (stoper)
Koray Şanlı (stoper)
Ethem Yilmaz (Stoper)
Bülent Uzun (stoper)
İbrahim üzülmez
serdar kurtuluş

takımın yarısı stoper :D
yalnız deli ibo bi yardırıyor of of :D keşke şimdi olsa :D

@cursedofdragon  bjk tarihinin en kötü kadrosu herhalde  :evillol: :evillol:

evet  :tabe: nerelerden nerelere gelmişiz :)

Çevrimdışı Ensar

kaçırdık fırsatı iyi mi :S
bjk tv boş kaldıkça o maçı veriyor yıllardır :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 23:55:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rüştü Sivok Toraman diye başlayan kadro ile 7 puan aldık ölüm grubundan.. Çok da şey etmemek gerek Barcelona ve Madrid aynı gruba gelmediği sürece :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Rüştü Sivok Toraman diye başlayan kadro ile 7 puan aldık ölüm grubundan.. Çok da şey etmemek gerek Barcelona ve Madrid aynı gruba gelmediği sürece :D
Şu yaz hızlı geçse'de grup kuraları gelse üstüne konuşsak artık:) bide gs kurası çeksek ohhhh tadından yenmez