Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253721 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi caner bi adam kaçırıyor evlere senlik :D evet caner'in ayağı düzgün bunu inkar eden yok çünkü adam acık oyuncusu bek değil , sahsi fikrim caner gelirse o kanattan gol yemeye devam ederiz :)
Super adam kaciriyor antalya macinda mesela korner atmaya gitti ordan gol yediler. Ama bu sezonda 2-3 olur. Ismail butun takimi bozuyor.
Akhisar macinda golleri yediren ismail uzulen oguzhan ve tolga, hesabi kesilen alexis. Ismail cok maliyetli bir oyuncu

Çevrimdışı Bekrakn

Fio nun oyle bir adami bize verecegini hic sanmiyorum :evillol: klupler Bundan sonra bizim istedigimiz her futbolcunun uzerine titreyecektir. :evillol:

dünya beşiktaş nezdinde türkiyenin pazarlık mantığını tanısın, sayemizde ülkenin baklavası lokumu dönerinin ardından uluslararası bir değerimiz daha olur :D

Çevrimdışı RevivaL

Saat 19:00'da Mario Gomez Ntvspor'da  :super: :super:

Çevrimdışı Necmi

@Ensar ismail hucum beki o yuzden caner ile karsilastiriyorlar. Ismail 20mye top kaldiramayan bir adam, gerilmeden orta kesemiyor yahu. Adam kaciracaksamcaner kacirsin ben raziyim. Ismailin istatistigi 2 gol 2 asist hucum beki bu ya. Sivok 19 gol atti bu takimda. Beck savunma beki 1 asisti var, adam top kullanmamaya yeminli.
ceza sahasına girdi topa vuracak bir adım geriye gitti tepesindede adam var vuramadı tabi :bandit:
işte o zaman dedim @mylife1903  yerden göğe haklı o an kulakların çınlamıştır :evillol:

Çevrimdışı SLYKRT

gomez barbekü partisinde nasıl olacakta 7 deki programa katılacak ki inş 8 kadar aksarda program yetişiriz eve
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Adı İsmail,Ahmet veya Mehmet olmuş fark etmez. 27 yaşına gelmiş, büyük bir kulüpte 7 yıldır top oynayan bir futbolcu halen asli görevlerini düzgün yapmayı öğrenememişse, oyuncunun kendini geliştirmek için çabası yoksa bilakis antrenörü,yöneticisi , takım arkadaşları bu oyuncunun gelişmesi için yırtınıyor, motive etmeye çalışıyorsa , hedeflerden yoksunsa  o oyuncunun Beşiktaşta geleceği sorgulanmak zorundadır. Geçmişte yapılan yanlışları tekrarlamak zorunda değiliz. Yeterince profesyonel olmayan, hedeflerden yoksun, yaptığı işin hakkını vermeyen , yeterince çaba göstermeyen  oyuncular kulüpte tutulmamalı.

Çevrimdışı Ensar

Adı İsmail,Ahmet veya Mehmet olmuş fark etmez. 27 yaşına gelmiş, büyük bir kulüpte 7 yıldır top oynayan bir futbolcu halen asli görevlerini düzgün yapmayı öğrenememişse, oyuncunun kendini geliştirmek için çabası yoksa bilakis antrenörü,yöneticisi , takım arkadaşları bu oyuncunun gelişmesi için yırtınıyor, motive etmeye çalışıyorsa , hedeflerden yoksunsa  o oyuncunun Beşiktaşta geleceği sorgulanmak zorundadır. Geçmişte yapılan yanlışları tekrarlamak zorunda değiliz. Yeterince profesyonel olmayan, hedeflerden yoksun, yaptığı işin hakkını vermeyen , yeterince çaba göstermeyen  oyuncular kulüpte tutulmamalı.
haklısın fakat İsmailin elinden gelen bu , adam bizim seviyemiz için yetersiz ama torpilli işte
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

gomez barbekü partisinde nasıl olacakta 7 deki programa katılacak ki inş 8 kadar aksarda program yetişiriz eve
Zaten internete düşer videosu. Heyecan yapmaya gerek yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı saricasi

Abi ben de 123. bloktan aldım biletimi. 48. koltuk. Numaralıya daha yakın almaya çalıştım mümkün olduğunca çünkü oraya doğru platform kurulur oyuncular oraya dönük olur diye düşündüm.  :evillol:
Ben 421 den aldim bence platform tam orta sahaya koyulur herkes gorebilsin diye.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Bekrakn

bjk tv'de sağlık heyetiyle konuşuyorlar. sezon boyu antrenman kaçırma yüzdesi %1,6, maç kaçırma yüzdesi %1,2. büyük takımlardan daha düşük oranlarla geçmiş sezon. hocalar konuştukça anlıyorum ki çok iyi çalışılmış bu sezon, geçen sene tam bir fiyaskoymuş.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Nevzat Demir tesislerinde olcak program.

Çevrimdışı Anıl

bjk tv'de sağlık heyetiyle konuşuyorlar. sezon boyu antrenman kaçırma yüzdesi %1,6, maç kaçırma yüzdesi %1,2. büyük takımlardan daha düşük oranlarla geçmiş sezon. hocalar konuştukça anlıyorum ki çok iyi çalışılmış bu sezon, geçen sene tam bir fiyaskoymuş.
Aman geçen seneyi açmayalım tutamayacam yoksa yine kendimi :D

Çevrimdışı Ensar

eslem ve hüseyin çok düzgün güzel konuştu :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Orhan

Super adam kaciriyor antalya macinda mesela korner atmaya gitti ordan gol yediler. Ama bu sezonda 2-3 olur. Ismail butun takimi bozuyor.
Akhisar macinda golleri yediren ismail uzulen oguzhan ve tolga, hesabi kesilen alexis. Ismail cok maliyetli bir oyuncu
Abi zaten ismail icin sezonun ozeti sut vuracakken taraftarin hayir diye gurultu cikarip pas verdirtmesidir.

Çevrimdışı mylife1903

:nerd: trabzon ne alaka :alala:
Abi, ben trabzonlu falan degilim, karadenizlimhic degilim ama severim ts camiasini her ne olurlarsa olsunlar. Besiktasi tutmasam trabzonsporu tutardim.
Ayrica guclu, sert, pes etmeyen, kavgaci, cok kosan sporcuyumdur. Adamlar beni severdi, en kotu macta bile 12-13 km kosar, kavga cikartirim, trabzonda belime silahimi da takarim tam benlik sehir. Insan kendini bilecek

Onur Küçük

• Ziyaretçi

haklısın fakat İsmailin elinden gelen bu , adam bizim seviyemiz için yetersiz ama torpilli işte
Elinden gelen bu değil Ensar . İsmail kurnaz biraz. Takım içinde fazla dikkat çekmiyor, kıyıda köşede efendi davranıyor, kimsenin aklına gelmiyor İsmail'i sorgulamak ,bu çocuk 7 yıldan beri ne yapıyor diye sormak. Eline ilk 11 için fırsat geçiyor kontratının son senesinde. Kıyıda köşede takılan İsmail'in menajeri ortaya çıkıyor, 2 asist 2 gol atarım güzel sözleşme kaparım diyen İsmail sol açık gibi oynayıp bize güzel güzel goller yediriyor. İsmail herkesi kandırdığını sanıyor fakat yanılıyor. Hiç ama hiç hazzetmem takım arkadaşlarını zor duruma sokan oyuncudan . İsmail'in yeteneklerini de sorgulamıyorum.İsmail'in yeteneklerine gelene kadar sorgulanacak çok şey var.

Çevrimdışı Orhan

hala reklam yapiyorlar 7 de diye ama gorecez. Kiz arkadasimi ektim valla Gomezi bekliyorum.

Çevrimdışı SLYKRT

Nevzat Demir tesislerinde olcak program.
Hayallerimi yıktın şuan saol  :bawling:  :ok:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Morio Gomez e soruları Metin Tekin ve Güntekin Onay soracaklarmış. Yayın az sonra Ntv Spor da   :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bekrakn

Aman geçen seneyi açmayalım tutamayacam yoksa yine kendimi :D

sarper miydi adı, sağlık heyetinin başkanı o konuştukça dedim vay arkadaş,  futbolcular bile tedirginmiş sezon başı ufak bi zorlanmada bile kendilerini sakınıyorlardı şimdi ben çıkar oynarım diyorlarmış :D

bütün sezon her konuda takımın içinde olumlu hava hakimmiş de biz çok tedirginmişiz sanırım, enerjiyi biz düşürüyormuşuz herhalde :D ya da kameralara bunu biraz daha fazla yansıtıyorlar bilemedim :D

Çevrimdışı eronimo18

Menemen Belediyesi, daha önce hiç Beşiktaş maçı izlemeyen Beşiktaş taraftarı Ahmet Çakır'ın hayalini gerçekleştirdi.

https://twitter.com/buzzspor/status/732596363880456192
HADİD - 20

Çevrimdışı mylife1903

ceza sahasına girdi topa vuracak bir adım geriye gitti tepesindede adam var vuramadı tabi :bandit:
işte o zaman dedim @mylife1903  yerden göğe haklı o an kulakların çınlamıştır :evillol:
Ya abi sorma, ben uzun zaman once dedim ama vodafone arena da oynayamaz ismail, diye. Tribun oynatmaz onu. Iki orta yapti daglara taslara, homurdanmalar basladi sonra ceza alanina girdi oguzhanin pasini ic etti millet el kol basladi sonra iki sefer ustuste adamini kacirdi, tvden goruldu senol gunes cildirdi, o an dedim, cizdi ustunu bunun.

Çevrimdışı Anıl

sarper miydi adı, sağlık heyetinin başkanı o konuştukça dedim vay arkadaş,  futbolcular bile tedirginmiş sezon başı ufak bi zorlanmada bile kendilerini sakınıyorlardı şimdi ben çıkar oynarım diyorlarmış :D

bütün sezon her konuda takımın içinde olumlu hava hakimmiş de biz çok tedirginmişiz sanırım, enerjiyi biz düşürüyormuşuz herhalde :D ya da kameralara bunu biraz daha fazla yansıtıyorlar bilemedim :D
Herkes emin olsun seneye çok daha farklı olacak, çok daha büyük bir oyun oynayacağız

Çevrimdışı MrtBlgc

programı 22:30'a aldılar galiba Mario'muz barbekü partisinde diye.

edit: yanlış bilgi program başladı şuan :)
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 19:07:57 MrtBlgc ]

Çevrimdışı Orhan