Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254004 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bu açından bakınca haklısın, benim görüşüme göre ise bek önce bekliğini yapacak. Savunmacı derken zaten savunmaya çakılı kalsın demiyorum. Sadece, Necmi abinin de dediği gibi, Caner bize gelecek olursa İsmail'den hücum dışında (ki bu da az buz birşey değil) farkı olmaz. Tempo ise İsmail de tempolu.

Şu örneği vereyim, Hilbert taraftara göre son 10 yılın en iyi beklerinden biri değil mi? Biz hilbert'in tarafından her sezon en az 10-15 gol yiyorduk. Bunların rahat 7-8 tanesi ofsayt bozma ve ters kademe gibi pozisyon hatası idi.

Bu yıl taraftarın bir kısmının "yeterince hücuma çıkmıyor" diye eleştirdiği beck (ki haksız sayılmazlar) tarafından yediğimiz gol sayısı 3'ü geçmez. Zaten birisi kasımpaşa maçında gelen pozisyon. Adam sezon boyunca (bak sezon boyunca diyorum) sadece 3-4 defa pozisyon hatası yaptı. Birisi yine kasımpaşa maçı idi.

Demek istediğim şu; bekler günümüz futbolunun en önemli pozisyonlarından biri. zaten dünya'da da zor yetişiyor. Lakin yine dünya futbolunda beklerden beklenen "defans hattını ters kademe ile sıkı tutusunlar, oyunu açmak için hücuma çıksınlar". Örnek dani alves, marcelo falan olunca tabii ki seviye yüksek. ama şu an Norveç'in en iyi beki olan Linnes'i de gördük. Beck'ten tek artısı 3-4 pozisyon çizgiye inip orta açabilmesi. O sebeple her zaman makul kalmak da fayda var.

bu tamamem komşunun tavuğu olayına benzedi defans anlamında ismailden bir gram fazlası olmayan bir adam
ve bizim önceliğimiz defans yapmasını bilen bir bek. adam orta yapıyormuş ne yapalım bizim oyun stilimizmi orta biz kısa paslarla
oynayan verkaçlarla gole giden bir takımız fenerde eskiden başarılı görünüyordu çünkü ortalara göre takım vardı bu sene
evrildiler pas oynamak istediler anında kulübeyi gördü fenerin şu takımında oynama kapasitesi olmadığı için kulübeye gitti
gg nin formayı kaptığı yerde caner kapamıyorsa takım için yeterli olmadığındandır. bu sene oynadığı zamanlarda hep
çuvalladı. Bizde oynarsa ne olur topu alır gider orta yapar kim vuracak o ortaya kafayı bir sezon boyunca yüz tane orta açsın bunun bizim takımda 3-4 tanesi gol olmaz ha gomez değil cenkle devam edeceğim dersen bu oran yükselir. gomeze attırmak için kutuya kadar yaklaşıp paralel sert şutlar atabilmek gerekiyor bunuda quaresma töre yapıyor yada sosa ama bunu caner yapamaz. ondan öteyede karakteri bozuk oyuncu caner gibi birini bu takımın içine sokmak bombanın fitilini ateşleyip atmak demektir. GG tarzı bir oyuncuya lafım yok tam bizim kalıba uygun ama caner bizde ismailden çok daha kötü sonuç verir ismailin en azından içeri sızma özelliği var. sürat açısındanda canerden daha hızlı milli takımda bile Fatih terim son dönemlerde yaptığını yapıp Beşiktaş gibi pas oyunu oynatırsa caner balonu milli takımdada patlayacaktır. Bizim oyunumuza bunu kesen kimdi hasan alimi o çok daha uygundur zaten fenerde pas oyununa dönmeye çalıştığı için ona şans verdi bu sene

Çevrimdışı atalay

bide emre kaya var :D

Bu kim?

bizim başkan para vermek istememiştir.  :evillol:

Bütçe yoksa İmece usulü konseptte uygun Birol Can var. Hakan Altuğ'dan, "telefonun başında" şarkısını duymaktan artık gına geldi.  :D

Çevrimdışı Türkay

Simge'yi seviyorum gelsin Murat Boz da gelsin ama Mustafa Keser olmadan olmaaaaz :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

nedemek tanımıyorum :D  37 milyon izlenmiş şarkısı var :D 31 milyon izlenmiş şarkısı var :D

Bide 115 milyon dinlenmiş şarkısı var :D

bunun konumuzla ne ilgisi var burayı panayıra çevirdin :bandit:
millete konu dışı yapma diye laf etmesini biliyorsun birazda sen uygulasan fena olmaz

Çevrimdışı Ensar

ben bu müzik bilginligi taslayanlarıı  anlamıyorum. ne var arkadaş basit pop şarkıları dinliyorsak , bunu da seven milyonlarca insan var , insanların beğenilerini hangi hakla küçümsüyorsunuz , herkes sizin dinlediğiniz müziği dinlemek zorunda mı , basit pop şarkıları dinlemek ezik birşey mi , illa metal rap rock felan mi dinlememiz gerekiyor , bunları dinleyince vasıflı havalı pop dinleyince basit mi oluyoruz , ayrıca bütün takım reina da bu basit şarkılarla eğlendi
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 17:25:42 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Eray

ben bu müzik bilginligi taslayanlarıı  anlamıyorum. ne var arkadaş basit pop şarkıları dinliyorsak , bunu da seven milyonlarca insan var , insanların beğenilerini hangi hakla küçümsüyorsunuz , herkes sizin dinlediğiniz müziği dinlemek zorunda mı , basit pop şarkıları dinlemek ezik birşey mi , illa metal rap rock felan mi dinlememiz gerekiyor , bunları dinleyince vasıflı havalı pop dinleyince basit mi oluyoruz , ayrıca bütün takım reina da bu basit şarkılarla eğlendi

Reina'da bütün takım "Güzeller içinden bir seni seçtim." ile eğlenmiş be. :evillol:

Çevrimdışı Eray

Kutlama programı hakkında bilgisi olan var mı? 20:00'de başlıyormuş stadyumda ama ben 3-4 gibi semtte olmayı düşünüyorum. Acaba 20:00'de program başladığında neler var? Konserler falan? Kaça kadar sürer? Stadtaki kutlamalardan sonra dışarda da devam eder mi kutlamalar?

Bir de kabataş-kadıköy motorunda ek sefer olur mu geceleyin?

Çevrimdışı Necmi

geçen yıl sağ bek transferinde biz büyük takımız hücum ve asist özelliği olan bek almamız lazım deniyordu .Senin özelinde söylemiyorum bir yılda görüşler tam tersine döndü  :D
kim diyordu ben geçen senede bek dediğinin önce bek gibi bek olmalı savunması sağlam olmalı
artı hücumada katkısı olursa eyvallah ama önce savunma dedim hep bizim gol atma ve pozisyona girme sıkıntımız yokki bizim sıkıntımız savunma yapamama üç tane orta yapacak diye geriyi folloş gibi açan adamı biz ne yapalım fenerde sırıtmaz iki ön liberoyla oynuyor bek çıkarsa zaten sabit oynayan ön liberolardan sıkıntı çıkmıyor bizde facia olur

Çevrimdışı Orhan

Fiorentina dan Milan Badelj atibanin yedegi olabilir aslinda. Dun bir haber sitesinde  yorum da bahsetmislerdi bence hic te fena degil.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 17:38:03 Orhan ]

Çevrimdışı ozeratalay

Herkese merhaba.Osmanlı maçının 90 dk sı elinde olan varmı? Özelden atabilirse çok iyi olur.Ben hala maçı özet dışında izleyemedim  :ebebe:

Çevrimdışı Kalyoncu

Fiorentina dan Milan Badelj atibanin yedegi olabilir aslinda. Dun bir haber sitesinde  yorum da bahsetmislerdi bence hic te fena degil.

Atalay üç ay önce söylemişti ilgilendiğimizi izlediğimizi yanlış hatırlamıyosam.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Benim merak ettiğim şu töre satılmasın quaresma satılmasın olcay zaten satılmaz o takımın demirbaşı :D

Biz nasıl defansı güçlendireceğiz  :alala: Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz ?

Formül hazır.
1 pektemek out -> 1 Forvet in.
1 Alexis, franco, Milosevic out -> 2 Stoper + Rodolfo in
1 Boyko out, 1 kaleci in

Geçen sezon Transferinden artımız zaten var. UEFA nezdinde transfer yapacak imkanımız var demek oluyor

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı İhsan

niye caner ismail köybaşından dahamı üstün
ismail köybaşına tercih ettiğiniz adama bakın  caner kim ya adam leş ötesi defans
yapıyor hatta hiç yapmıyor adamın tek defans anlayışı rakibi indirmek hayatınızda bir kere bile
izlememişsinizdir izleseniz adını bile anmazsınız. gelsin oynamaya başlasın bir ay sonra sövmeye
başlarsınız.

Çok sağol Necmi abi. Bence bu sezon İsmail ciddi bir gelişme gösterdi. Hem Tosiçi hemde Motta yı kesti.
Onu kesecek oyuncu alabiliyorsak hiç durmayalım.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 18:03:00 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Beyler acil cevap alabilir miyim stadda koltuk numaraları soldan sağa mı yoksa sağdan sola mı artıyor? Yani eski açık 63'üncü koltukta mı numaralıya daha yakın olurum yoksa 3'üncü koltukta mı?

@Eray
Ben blok 120 deyim. kapalı tarafında başlıyor numaralayı doğru gidiyor.
üstelik 63'üncü koltuğu bulmak çok kolay. 62 ile 64'ün arasında   :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

Yok mu dünkü stadyum programının linkini verebilecek bi arkadaşımız özelden de atabilir şimdiden teşekkürlere

Çevrimdışı İhsan

Atıbanın yedeği demek tribüne transfer demektir  :)
adam kart görmüyor, sakatlanmıyor her maçı 90 dk oynuyor  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

Atıbanın yedeği demek tribüne transfer demektir  :)
adam kart görmüyor, sakatlanmıyor her maçı 90 dk oynuyor  :evillol:
Abi adam yaslandikca uzerine koyuyor keske 40 ina kadar oynasa da yedegine bakmasak :)

Çevrimdışı Ensar

3.izleyişim efsane olmuş
efsane olmuş tüyler diken diken , perşembe günü İstanbulu yakacağız :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bekrakn

arkadaş hala beşiktaş muhabiriyim diye geçinenler gomezi göndermeye çalışıyor :D gomez çıksa ne olacağını söylese bu akşam da rahatlasak :D

1000 euroluk ücret, gomezin bir yıllık kiralanması için gerekliymiş 30 nisan geçti diye artık kesin geri dönmesi gerekiyormuş. neremle güleceğimi şaşırdım :D forum olarak toplanıp bi ön ayak olsak, içimizden birini spor kanallarından birinde işe soksak ne iyi olurdu :D

Çevrimdışı Erdemm

tekrar olacak ama EFSANE OLMUŞ :)))  :super:  :halay:  :sevinc  :ishock:

3.izleyişim efsane olmuş

Çevrimdışı Kuntz

Caner yada Gökhan Gönül'ün bize gelmesini isteyen kardeşlerimizi gördüğüm için bir kaç şey yazma gereği duydum. Şahsen şu saatten sonra ikisinin de bizim takıma gelmesini istemem. Özellikle Trt'de bizim çocukların katıldığı programı izlediğimiz zaman bu kadronun nasıl takım olduğunu nasıl birbirlerine sahip çıktıklarını ve oynarken keyif aldıklarını görme imkanı bulduk.Bu muntazam uyumu bozabilecek adamların dünyanın en iyi topçuları dahi olsalar bu takımda işleri yok. Fenerbahçe camiasının havasını suyunu almış adam bizim kurulu düzenimiz içerisinde resmen dinamit etkisi yapar.

Çevrimdışı Bekrakn

atiba 2.0 olur mu o kadar iyi mi yaşı da 27 28 falan galiba?

yine fiorentina yine bir 1000 euro olayı yapar mı ki başkan :D

Çevrimdışı eronimo18

Fikret Orman, şampiyonluğun ertesi sabahı Süleyman Seba'nın

ve babası Abdülkadir Orman'ın mezarlarını ziyaret etti.
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

O açıdan bakınca Caner uymaz Gökhan uyar

Caner yada Gökhan Gönül'ün bize gelmesini isteyen kardeşlerimizi gördüğüm için bir kaç şey yazma gereği duydum. Şahsen şu saatten sonra ikisinin de bizim takıma gelmesini istemem. Özellikle Trt'de bizim çocukların katıldığı programı izlediğimiz zaman bu kadronun nasıl takım olduğunu nasıl birbirlerine sahip çıktıklarını ve oynarken keyif aldıklarını görme imkanı bulduk.Bu muntazam uyumu bozabilecek adamların dünyanın en iyi topçuları dahi olsalar bu takımda işleri yok. Fenerbahçe camiasının havasını suyunu almış adam bizim kurulu düzenimiz içerisinde resmen dinamit etkisi yapar.
HADİD - 20