Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Siyah-Beyazlı takımda uzun yıllar kalmak istediğini söyleyen Marcelo, "Şu anda kulüpler görüşmelere başladı. Büyük ihtimalle 3 yıl daha burada kalacağım. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Bu sayede belki Milli Takım'a bile gidebilirim. En büyük amacım bu. 28 yaşındayım ve burada iyi bir sezon daha geçirirsem bunu başarabileceğime inanıyorum." dedi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Abi savunma geliştirilebilir bir şeydir. Ama bir oyuncuya çalım atmayı belli bir yaştan sonra öğretemezsin
ismail çok tempolu tekniği fena olmayan bir bek. Defans yapmayı öğretir ona hocamız

7. senesini dolduruyor bizim takımda. izafiyet teorisi diyor ve susuyorum sevgili dostum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SLYKRT

Bocelli, 21.yy'ın en büyük tenor ve söz yazarlarından biri.
Adamlar ömürlerinde olup olabilecekleri tek şamiyonluğunu yaşadılar bırakta en iyilerini getirsinler  :lol:
Bizim öyle bir tasamız yok her sene hangi şarkıcının şarkı patlayıp popüler olduysa artık o gelecek  :evillol: :evillol:
O sene bu sene bundan sonra her sene konser  :ishock: :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 16:46:55 SLYKRT ]
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Leicester'ın şampiyonluk kutlamasında Bocelli sahne alırken bizde Simge Sağın... Kalite aralığı epey geniş.
bizim başkan para vermek istememiştir.  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Yıllık EUR 1,5-2,00 milyona Hollanda/Almanya/Belçika'da kralını buluruz. Caner'in iki büyük artısı var; temposu ve hücumcu özellikler. Bunlar çok kıymetli şeyler ama bizim ihtiyacımız değil. ŞL'de, ŞL'yi geçtim ya... ligde başarılı olmak istiyorsak mutlaka savunmacı özelliği ön planda bir bek almamız lazım.

her iki bekinde savunmacı olmasını doğru bulmuyorum sağ bekimiz ziyadesi ile savunmacı doğru tandem ikilisini yakalarsak canerin olası ileri çıkışlarında geri dönüş problemini bertaraf edeceklerdir. kaldı ki canerin geri dönüş problemi fazla yok çünkü oyun planında sıfıra inmekden ziyade rakip sahanın ortalarından orta açmak yada araya oynayarak final pası yapıp görev alanına dönmek olduğunu görebilirsiniz.

ilave olarak yerli oyuncu sayısı şartı var tandemde yerli oyuncu değil beşiktaş milli takım dahi adam bulamıyor şuan herkesi yabancı alamayacağımıza göre doğru seçenek yabancı tandemini canerle tamamlamak olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

bunu bir tek sen mi görüyorsun? mancini falan görmüyor sanırım  :bandit:
canerin son derbi maçında bize karşı segilediği defansif performans fazlası ile iyiydi.
+ismailden 10 misli daha iyi topçudur hem defansta hem ofansta.
mancini yi biliyoruz futbolu ne kadar bildiğini bari başka adam bulaydın
beğenen mancini gittiği her takımda büyük bütceler kullanan sonrada o takımı batmış başarısız
bir şekilde bırakıp giden biridir. sadece istemeyi ve almayı bilir. gitsin italyaya yada gelsin Beşiktaşa göreceğiz bakalım kaç
maç kart görmeden üst üste götürebilecek onu hiç bir yerde fenerde kolladıkları gibi kollamaz hakemler
Beşiktaş maçını örnek veriyorsan ceza sahasında olcayı indirişinide örnekle
sırtında Beşiktaş forması olsaydı orda penaltı çalınırdı. her maç öyle penaltılık haraketi vardır ama verilmez hiç
mancini dedin güldürdün beni :) @tangaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Leicester'ın şampiyonluk kutlamasında Bocelli sahne alırken bizde Simge Sağın... Kalite aralığı epey geniş.

Kaliteden çok kültür farkı bu yalnız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Yıllık EUR 1,5-2,00 milyona Hollanda/Almanya/Belçika'da kralını buluruz. Caner'in iki büyük artısı var; temposu ve hücumcu özellikler. Bunlar çok kıymetli şeyler ama bizim ihtiyacımız değil. ŞL'de, ŞL'yi geçtim ya... ligde başarılı olmak istiyorsak mutlaka savunmacı özelliği ön planda bir bek almamız lazım.
geçen yıl sağ bek transferinde biz büyük takımız hücum ve asist özelliği olan bek almamız lazım deniyordu .Senin özelinde söylemiyorum bir yılda görüşler tam tersine döndü  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

mancini yi biliyoruz futbolu ne kadar bildiğini bari başka adam bulaydın
beğenen mancini gittiği her takımda büyük bütceler kullanan sonrada o takımı batmış başarısız
bir şekilde bırakıp giden biridir. sadece istemeyi ve almayı bilir. gitsin italyaya yada gelsin Beşiktaşa göreceğiz bakalım kaç
maç kart görmeden üst üste götürebilecek onu hiç bir yerde fenerde kolladıkları gibi kollamaz hakemler
Beşiktaş maçını örnek veriyorsan ceza sahasında olcayı indirişinide örnekle
sırtında Beşiktaş forması olsaydı orda penaltı çalınırdı. her maç öyle penaltılık haraketi vardır ama verilmez hiç
mancini dedin güldürdün beni :) @tangaz

o pozisyonda olcay penaltı almaya çalıştı pozisyon penaltı değildi bence de  :bandit: Allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin zaten @Necmi abi stad açılısı ve sonrasındaki maçlarda gelen fotolarda hiç gülmediğini farketmiştim buna katkımın olmasına sevindim  :biggrinking:

Çevrimdışı eronimo18

- Harika iş tüyler diken diken -

Beşiktaş şampiyonluk kutlaması Vodafone arena ve Beşiktaş Çarşı canlı yayını 2016

HADİD - 20

Çevrimdışı atalay

Kaliteden çok kültür farkı bu yalnız.

Kesinlikle. Ucuz pop şarkılarıyla eğlenmeyi ne zaman bırakacağız?!

Çevrimdışı canergiray77

saat 7de mariomuz ntvspor'a konuk olacakmış ntvspor facebook hesabı foto paylaşmış
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı panic13

her iki bekinde savunmacı olmasını doğru bulmuyorum sağ bekimiz ziyadesi ile savunmacı doğru tandem ikilisini yakalarsak canerin olası ileri çıkışlarında geri dönüş problemini bertaraf edeceklerdir. kaldı ki canerin geri dönüş problemi fazla yok çünkü oyun planında sıfıra inmekden ziyade rakip sahanın ortalarından orta açmak yada araya oynayarak final pası yapıp görev alanına dönmek olduğunu görebilirsiniz.

ilave olarak yerli oyuncu sayısı şartı var tandemde yerli oyuncu değil beşiktaş milli takım dahi adam bulamıyor şuan herkesi yabancı alamayacağımıza göre doğru seçenek yabancı tandemini canerle tamamlamak olacaktır.

Bu açından bakınca haklısın, benim görüşüme göre ise bek önce bekliğini yapacak. Savunmacı derken zaten savunmaya çakılı kalsın demiyorum. Sadece, Necmi abinin de dediği gibi, Caner bize gelecek olursa İsmail'den hücum dışında (ki bu da az buz birşey değil) farkı olmaz. Tempo ise İsmail de tempolu.

Şu örneği vereyim, Hilbert taraftara göre son 10 yılın en iyi beklerinden biri değil mi? Biz hilbert'in tarafından her sezon en az 10-15 gol yiyorduk. Bunların rahat 7-8 tanesi ofsayt bozma ve ters kademe gibi pozisyon hatası idi.

Bu yıl taraftarın bir kısmının "yeterince hücuma çıkmıyor" diye eleştirdiği beck (ki haksız sayılmazlar) tarafından yediğimiz gol sayısı 3'ü geçmez. Zaten birisi kasımpaşa maçında gelen pozisyon. Adam sezon boyunca (bak sezon boyunca diyorum) sadece 3-4 defa pozisyon hatası yaptı. Birisi yine kasımpaşa maçı idi.

Demek istediğim şu; bekler günümüz futbolunun en önemli pozisyonlarından biri. zaten dünya'da da zor yetişiyor. Lakin yine dünya futbolunda beklerden beklenen "defans hattını ters kademe ile sıkı tutusunlar, oyunu açmak için hücuma çıksınlar". Örnek dani alves, marcelo falan olunca tabii ki seviye yüksek. ama şu an Norveç'in en iyi beki olan Linnes'i de gördük. Beck'ten tek artısı 3-4 pozisyon çizgiye inip orta açabilmesi. O sebeple her zaman makul kalmak da fayda var.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Tolga

Simge kim yav gerçekten tanımıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deadam

Bu kutlamalarda çok iyi değiliz biz.

Öncelikle canlı müzik çalınmalı öyle koy cd yi ortada elinde yalandan mikrofonla biri dolansın ben sevmiyorum

Sahanın ortasına yuvarlak bir sahne kurulmalı hibritciğime zarar vermeyecek şekilde

orada ışık ve ses oyunları yapılmalı

Önden bir iki şarkıcı çıkmalı
sonra
Birol can la  Hayko çıkmalı mini konser ve futbolcu anonslarını yapmalı

kısa sürede bunlar organize edilebilir rahatlıkla

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı panic13

geçen yıl sağ bek transferinde biz büyük takımız hücum ve asist özelliği olan bek almamız lazım deniyordu .Senin özelinde söylemiyorum bir yılda görüşler tam tersine döndü  :D

valla ben kendi özelimde söyleyeyim, daha önce yazdıklarıma da bakabilirsin; bek, önce bekliğini yapacak. bizim taraftara kalsa yılda 2 asist yapacak diye bize 15 gol yediren Hilbert kral, kanadında SEZON BOYUNCA toplam 3-4 hata yapan Andreas Beck vasat (ki hücumdaki nispeten vasatlığı ortada, buna laf yok). Mantalite bu olunca pek ortak zemin bulunamıyor.

Çevrimdışı SLYKRT

Yanki favorimdir dinlemeni tavsiye ederim  :tabe:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

nedemek tanımıyorum :D  37 milyon izlenmiş şarkısı var :D 31 milyon izlenmiş şarkısı var :D

Bide 115 milyon dinlenmiş şarkısı var :D

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 17:06:41 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Bu açından bakınca haklısın, benim görüşüme göre ise bek önce bekliğini yapacak. Savunmacı derken zaten savunmaya çakılı kalsın demiyorum. Sadece, Necmi abinin de dediği gibi, Caner bize gelecek olursa İsmail'den hücum dışında (ki bu da az buz birşey değil) farkı olmaz. Tempo ise İsmail de tempolu.

Şu örneği vereyim, Hilbert taraftara göre son 10 yılın en iyi beklerinden biri değil mi? Biz hilbert'in tarafından her sezon en az 10-15 gol yiyorduk. Bunların rahat 7-8 tanesi ofsayt bozma ve ters kademe gibi pozisyon hatası idi.

Bu yıl taraftarın bir kısmının "yeterince hücuma çıkmıyor" diye eleştirdiği beck (ki haksız sayılmazlar) tarafından yediğimiz gol sayısı 3'ü geçmez. Zaten birisi kasımpaşa maçında gelen pozisyon. Adam sezon boyunca (bak sezon boyunca diyorum) sadece 3-4 defa pozisyon hatası yaptı. Birisi yine kasımpaşa maçı idi.

Demek istediğim şu; bekler günümüz futbolunun en önemli pozisyonlarından biri. zaten dünya'da da zor yetişiyor. Lakin yine dünya futbolunda beklerden beklenen "defans hattını ters kademe ile sıkı tutusunlar, oyunu açmak için hücuma çıksınlar". Örnek dani alves, marcelo falan olunca tabii ki seviye yüksek. ama şu an Norveç'in en iyi beki olan Linnes'i de gördük. Beck'ten tek artısı 3-4 pozisyon çizgiye inip orta açabilmesi. O sebeple her zaman makul kalmak da fayda var.

Linnes norveç milli takında 2.sıradaki adam yedek kalıyor  :D ayrıca verdiğin örnek norveç milli takımı 20 yıldır dünya futbolunda sürekli geriye giden bir coğrafyadan oldu bu örnek. hilbertin savunmasını da hücumunu da hiç bir zaman beğenmedim sadece temposu vardı. 2 sezon önce bundesliga penaltı yapma rekoru kırmışlığı da var :) ben beklerden birini savunmacı diğerini hücumcu tercih ediyorum bu bağlamda da beck+caner ikilisi kaliteli bir tandemle birleşirse voltranı oluşturabiliriz savunmada...

Çevrimdışı Tolga

Yanki favorimdir dinlemeni tavsiye ederim  :tabe:
nedemek tanımıyorum :D  37 milyon izlenmiş şarkısı var :D 31 milyon izlenmiş şarkısı var :D

Miş miş adlı şarkıyı biliyorum demek ki bu şarkıyı söyleyen kişi Simge'ymiş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ama tabi ben hayko çıksın isterdim :D

Çevrimdışı panic13

Linnes norveç milli takında 2.sıradaki adam yedek kalıyor  :D ayrıca verdiğin örnek norveç milli takımı 20 yıldır dünya futbolunda sürekli geriye giden bir coğrafyadan oldu bu örnek. hilbertin savunmasını da hücumunu da hiç bir zaman beğenmedim sadece temposu vardı. 2 sezon önce bundesliga penaltı yapma rekoru kırmışlığı da var :) ben beklerden birini savunmacı diğerini hücumcu tercih ediyorum bu bağlamda da beck+caner ikilisi kaliteli bir tandemle birleşirse voltranı oluşturabiliriz savunmada...

Linnes'i GS'ye geldiğinde beri takip etmiyorum, doğrudur. Herkesin bildiği örnek diye vermiştim, sallamış olabilirim.

Caner konusunda ise, şu an ki savunması ile olmaz. Ha senede 3-4 asist yapsın 1-2 gol atsın, gerisi önemli değil dersen eyvallah. ama defansta İsmail reyizden daha çok çıldırmaya hazır ol :D

Çevrimdışı Ensar

valla ben kendi özelimde söyleyeyim, daha önce yazdıklarıma da bakabilirsin; bek, önce bekliğini yapacak. bizim taraftara kalsa yılda 2 asist yapacak diye bize 15 gol yediren Hilbert kral, kanadında SEZON BOYUNCA toplam 3-4 hata yapan Andreas Beck vasat (ki hücumdaki nispeten vasatlığı ortada, buna laf yok). Mantalite bu olunca pek ortak zemin bulunamıyor.
kesinlikle katılıyorum bek dediğin önce defansı iyi yapacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yankee

Ama tabi ben hayko çıksın isterdim :D

Bu adam tribünlerin içinden gelme, davulcu. En çokta bu adama yakışır ama popülizm devreye girmiş anlaşılan.