Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256327 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Menajer yine iş başında  @Anıl :bandit:
Dua etsin şampiyon olduk çekicektim yoksa fişini :evillol: @Deniz

Çevrimdışı onder23

Lig tv de şampiyonluk maçı öyküsü var
Eski başkanlardan serdar bilgili de izlemiş maçı başkanın yanında

www.ligtv.com.tr/haber/iste-besiktas-osmanlispor-macinin-oykusu

Çevrimdışı worns

Anlaştığımız oyuncu muhtemelen sözleşmesi biten biridir. Bonservis pazarlığına girip bitirmiş olma ihtimalimiz zayıf.

Ben Arfa olabilir. Ama gönül ister kimseye çaktırmadan N'Koulou olsun Veloso olsun Neustadter olsun.

Fabri değildir herhalde. Boyko'nun durumu belli olmadan öyle işlere girişmezler.

Çevrimdışı Deadam

Ya şimdi ben boşluğa düştüm napıyoruz, Transfer mi halı saha maçımı, tatil mi, ne oluyodu ya
:D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ensar

Ya şimdi ben boşluğa düştüm napıyoruz, Transfer mi halı saha maçımı, tatil mi, ne oluyodu ya
hiç sorma abi ya ne yapacağımı şaşırdım :D yalnız lig bitmedi daha bu maçı kazanmamız lazım yoksa psikolojik üstünlük fenere geçer :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bishamon

Büyük ihtimalle Benitez seneye de Newcastle'de.Bu durumda bazı oyuncular takımda kalabilir onun için.

EssiLor

• Ziyaretçi

Olcay için hamburg devredeymiş Allahım inşallah gider iyi teklif yapılacağı duyumları geliyor
Tolgay 6 milyon pound a Leverkusen e kesin gidecek diyorlar umarım tolgay gitmez Olcay gider inşallah yerinede Ben Arfa gelir
Skrtel Yada Ben Arfa dan birini aldık zaten orası kesin gibi
Son Olarak Günaydın Şampiyon Takımın Yüreği Temiz Taraftarları

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burası Kadıköy rıhtım, yani Kadıköy'ün göbeği  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı SLYKRT

Lig tv de şampiyonluk maçı öyküsü var
Eski başkanlardan serdar bilgili de izlemiş maçı başkanın yanında

www.ligtv.com.tr/haber/iste-besiktas-osmanlispor-macinin-oykusu
Gerçekten özlemişiz ya şu sevinçleri görünce bu takımın başardıklarını çok az takım başarabilir.
Şampiyonluk kutlamalarındaki çekindiğim fotolara baktım sıçan gibi her yerim ıslak saçlar dağınık bizede böyle hatıralar kalsın  :lol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deadam

hiç sorma abi ya ne yapacağımı şaşırdım :D yalnız lig bitmedi daha bu maçı kazanmamız lazım yoksa psikolojik üstünlük fenere geçer :kop:

Volkan Gençler maçından sonra çıkıp bu takım şampiyon olacak açıklaması yapmadı mı :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı BlackEagle_33

Newcastledaki Aleksandar Mitrovic Nasıl Bir Forvet ?  :alala: Anderlechtte Geleceğin Yıldız Forvetlerinden Diye Lanse Ediliyordu Ama Hiç İzlemedim  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Volkan Gençler maçından sonra çıkıp bu takım şampiyon olacak açıklaması yapmadı mı :D

belim ağrıyooo belim ağrıyoooo diyordu ayı en son  :D
karıncayı severken beline dikkat ediyoruz ama ayı severken belini incitmişiz bel fıtığından ameliyat olacakmış  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi günaydın  :D
Günaydın @tangaz . Şaka maka stadımız bitti derken şaka maka şampiyon da olduk yahu @mylife1903  deyimiyle  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Günaydın @tangaz . Şaka maka stadımız bitti derken şaka maka şampiyon da olduk yahu @mylife1903  deyimiyle  :icool:

@Hasan Tahsin abi ismaile rağmen olduk o da olumlu @mylife1903 tabiri de benden gelsin  :icool:

Çevrimdışı firewater

Saolsun @Yasin A.  kardeşim sayesinde kupa törenine geliyorum. Formdan gelen arkadaşlar varsa buluşalım. Bide maç çıkışta Sabiha gökçene nasıl giderim?

Çevrimdışı panic13

Volkan: "bi dakka şimdi sözlerim çarpıtıldı. Lig şampiyonu olucaz demedim, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olucaz dedim"
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı İhsan

Saolsun @Yasin A.  kardeşim sayesinde kupa törenine geliyorum. Formdan gelen arkadaşlar varsa buluşalım. Bide maç çıkışta Sabiha gökçene nasıl giderim?

1. O günü maç olmayacak
2. Sabiha Gökçene zor gidersin   :D

Pazar günü stadtan çikmam ve Taksime varmam 1 saatimi aldı. Oysaki stadtan ilk ayrılanlardan biri bendim. En az 100.000 stadın önünde bekliyordu !!!
Tek şansın motorla Üsküdar'a geçip birşeyler yapmak olur.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı firewater

1. O günü maç olmayacak
2. Sabiha Gökçene zor gidersin   :D

Pazar günü stadtan çikmam ve Taksime varmam 1 saatimi aldı. Oysaki stadtan ilk ayrılanlardan biri bendim. En az 100.000 stadın önünde bekliyordu !!!
Tek şansın motorla Üsküdar'a geçip birşeyler yapmak olur.

Ağız alışkanlığı maç demişim :)

Bende bunu düşünerek sabah 8 uçağına aldım bileti :) :)

Çevrimdışı tangaz

boşver dönüp napacaksın? kıvrıl bir köşesinde stadın yeni sezonu bekle hazır girmişken çıkma ben olsam öyle yapardım  :lol:

Çevrimdışı Ensar

Ağız alışkanlığı maç demişim :)

Bende bunu düşünerek sabah 8 uçağına aldım bileti :) :)
güzel saate almışsın :D havas ile gidebilirsin taksimden felan var , sitesine girip saatine felan bakabilirsin :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı firewater

boşver dönüp napacaksın? kıvrıl bir köşesinde stadın yeni sezonu bekle hazır girmişken çıkma ben olsam öyle yapardım  :lol:

Gel beraber olsun abi :) :)

Çevrimdışı firewater

güzel saate almışsın :D havas ile gidebilirsin taksimden felan var , sitesine girip saatine felan bakabilirsin :)

Havaş servisleri kaldırılmış ama Metrobüs felan giderim bir şekilde. Sabah 8uçağınıda kaçırmam heralde  :D :D :D

Düzeltiyorum buldum havataş varmış her saat var. sıkıntı kalmadı :) :)
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 11:52:18 firewater ]

Çevrimdışı BlackEagle_33

Konyaspor Deplasman Biletleri Fiyatını 500 Liradan Başlatmış Seneye Beşiktaşta En Fazla Ne Kadar Oluyorsa O Fiyattan Başlatmalılar  :bandit: