Seni anlıyorum lakin böyle şeyler taraftarda beklenti doğurur.
Beklentiye girmemek lazım diyorum sadece. Sezon başı Gs taraftarının İbrahimoviç beklentisi
ve bunu Gs yönetiminin iyi idare edememesi taraftar - yönetim arasında nelere mal oldu hatırlayın lütfen.
Bence biz Robben alacağımıza Başakşehir'in 1 milyon euro ve sonraki satıştan % 30 pay şeklinde
anlaştığı Altınordu'dan 1997 doğumlu Cengiz Ünderve onun gibilerin peşinde olalım 
Ben şimdi merak ediyorum önümüzde ki sene real madrid çıktı grupta sen real madrid'sin diyelim
Beşiktaş'ın forveti gomez mi olsa daha çok korkarsın yoksa pektemek mi ?
Aynı şekilde kanat'ımız robben olsa mı daha çok korkarsın yoksa cengiz mi ?
Gs yönetimi ibrahimoviç örneği vermişsin ayrıca gomez için 9 milyon € istiyorlar alamayız deyip bizim bedava aldığımız gomez var o olur mu ?
Yani içimizde renkli olduğunu düşüneceğim bu gidişle robben sürekli sakatlanıyormuş gomez'de sürekli sakatlanıyordu 1 kere sakatlık geçirmedi

Robben ayağında çok top tuttuğu için sakatlarlamış Quaresma'da çok top tutuyor sakatlanmıyor
Sırf senin için demiyorum robben ismi çıktı hemen 3-5 kişi tarafınadn bu yorumlar yapılmaya başlandı yani Beşiktaş'lı olduklarını bilmesem aramızda renkliler var diyeceğim
Anlaşılan güzel keyifli bir transfer dönemi geçireceğiz