Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

dün akşam bayernin hoşgeldiniz görüşürüz felan demesine ne diyorsunuz :D

Mümkünse gruplarda görüşmeyelim. :D Artık kura şansı da bizden olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Kemal

Acun ILıcalı'nın -  Caner Erkin'in   yaklaşık 7-8 hafta önce aldığı milyonluk Fenerbahçe hisse senetlerinide Acun Adaya götürsün lahmacun dürüm yapıp yesinler hep birlikte .  :bandit: :D :icool:

Çevrimdışı Ensar

Mümkünse gruplarda görüşmeyelim. :D Artık kura şansı da bizden olsun.
finalde görüşürüz diye cevap atsaydık keşke :D yağmasakta gürlemiş olurduk :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

dün akşam bayernin hoşgeldiniz görüşürüz felan demesine ne diyorsunuz :D

Bize uzak Allaha yakın diledikleri yerde dursunlar  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eronimo18

:ok:     Seni anlıyorum lakin böyle şeyler taraftarda beklenti doğurur.

Beklentiye girmemek lazım diyorum sadece. Sezon başı Gs taraftarının İbrahimoviç beklentisi

ve bunu Gs yönetiminin iyi idare edememesi taraftar - yönetim arasında nelere mal oldu hatırlayın lütfen.

Bence biz Robben alacağımıza Başakşehir'in 1 milyon euro ve sonraki satıştan % 30 pay şeklinde

anlaştığı Altınordu'dan 1997 doğumlu Cengiz Ünderve onun gibilerin peşinde olalım :ok:

Ne alaka dostum adamı alıyoruz demedim ki adam takibe almış bundan bunu mu çıkarttın :D
HADİD - 20

Çevrimdışı Ensar

boşver abi ya atara atar gidere gider , bekle bizi Bayern beklemediğiniz her yerde :D

Beklentiye girmemek lazım diyorum sadece. Sezon başı Gs taraftarının İbrahimoviç beklentisi

ve bunu Gs yönetiminin iyi idare edememesi taraftar - yönetim arasında nelere mal oldu hatırlayın lütfen.

Bence biz Robben alacağımıza Başakşehir'in 1 milyon euro ve sonraki satıştan % 30 pay şeklinde

anlaştığı Altınordu'dan 1997 doğumlu Cengiz Ünderve onun gibilerin peşinde olalım :ok:

cengiz le mi oynucaz şampiyonlar liginde :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon panpa cengiz kim o nereden çıktı  :alala:

bize  bayern çıkmasa barca çıkar o da çıkmadı diyelim real çıkar abi :D
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 16:21:39 Mehmet Ali C. ]

Ben şimdi merak ediyorum önümüzde ki sene real madrid çıktı grupta sen real madrid'sin diyelim :)

Beşiktaş'ın forveti gomez mi olsa daha çok korkarsın yoksa pektemek mi ?

Aynı şekilde kanat'ımız robben olsa mı daha çok korkarsın yoksa cengiz mi ? :)

Gs yönetimi ibrahimoviç örneği vermişsin ayrıca gomez için 9 milyon € istiyorlar alamayız deyip bizim bedava aldığımız gomez var o olur mu ? :)

Yani içimizde renkli olduğunu düşüneceğim bu gidişle robben sürekli sakatlanıyormuş gomez'de sürekli sakatlanıyordu 1 kere sakatlık geçirmedi :)

Robben ayağında çok top tuttuğu için sakatlarlamış Quaresma'da çok top tutuyor sakatlanmıyor :)

Sırf senin için demiyorum robben ismi çıktı hemen 3-5 kişi tarafınadn bu yorumlar yapılmaya başlandı yani Beşiktaş'lı olduklarını bilmesem aramızda renkliler var diyeceğim :)

Anlaşılan güzel keyifli bir transfer dönemi geçireceğiz :)

Çevrimdışı Kuntz

cengiz kim o nereden çıktı   :alala: bize  bayern çıkmasa barca çıkar o da çıkmadı diyelim real çıkar abi :D

Geleneksel Beşiktaş şanssızlığını kırdığımız bu sezonda böyle sözler etmeyelim Mehmet :D Lokum gibi kura çekeceğiz. Pozitif düşünme vakti. :D

1.torbadan Leicester 2. torbadan Porto 3. torbadan Dinamo Kiev gelecek keyfimize bakacağız :D

Çevrimdışı Ensar

2015-2016 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş ile teknik ekip için yarın (17 Mayıs) saat 18.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Fikret Orman, bir önceki ile şimdiki Yönetim Kurulu Üyeleri ve eşlerinin katılacağı bir barbekü partisi düzenlenecek.

Barbekü partisinden önce Teknik Direktör Şenol Güneş, yarın (17 Mayıs) saat 13.00’te BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenleyeceği basın toplantısıyla 2015-2016 sezonunu değerlendirecek

Çevrimdışı Eray

Ben de şampiyonluk kutlamalarına gidicem inşallah. Kale arkası alacağım ancak hangi bloktan daha net görürüm oyuncuları? Kayserispor maçında 408'deydim. Ama bu kutlama töreni olduğu için futbolcular Batı tribününe dönük olurlar bu yüzden kale arkası köşelerden almayı düşünüyorum ve 427. bloktan alacağım sanırım? Siz hangi bloğu önerirsiniz?

Fenerliler hala kendilerinin her yıl şampiyon olduklarına, bizim de 30 yılda bir şampiyon olduğumuza inanıyorlar.
Böyle bir şey uydurmuşlar sonra kendilerini de inandırmışlar.

Son 27 Yıl:
Beşiktaş: 7 şampiyonluk 8 Türkiye Kupası
Fb: 7 şampiyonluk 2 Türkiye Kupası

Çevrimdışı AmaralGürses

Fenerliler hala kendilerinin her yıl şampiyon olduklarına, bizim de 30 yılda bir şampiyon olduğumuza inanıyorlar.

Son 27 Yıl:

Bu algiyi paramparca edip bir yerlerine sokmak icin tek caremiz var SERI YAPMAK...

Hatta biraz daha iddali konusayim:

Onumuzdeki sene(ler) sampiyon olamazsak sayet (ALLAH KORUSUN) bu sampiyonlugun da bir anlami kalmayacaktir dusuncesindeyim. Ya da tersten soyliyim bu sampiyonlugun anlam kazanabilmesi icin onumuzdeki sene(ler)e de damga vurmamiz lazim. Cunku gercekten lagli geliyoruz bir hayli thanks to Demiroren.

Çevrimdışı Ogün

http://twitter.com/YunusEmreUNAL/status/732193581767614464

Bu mükemmel bir şey ya. Oğuzhan ve Cenk sadece sahada değil, tezahüratta da inisiyatif alıyor.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 16:50:01 Ogün ]

Çevrimdışı 38life

çebi 3+1 sözleşme yapmış diyolar

Antrenör olarak mı? Çünkü Tolga 33 yaşında. 3+1 demek 37 yaş demek.

Bunu kim uydurduysa baya bi desteksiz uydurmuş.

Çevrimdışı sallapati

Son 27 Yıl:

fb 6 diyebiliriz hatta  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Ivan Perisic: "Beşiktaş'a ve mükemmel taraftarına tebrikler. Bravo Tosic."

İvan perisic iş atıyor çöksek mi :D

27 yaşında sol kanat oynuyor piyasa değeri 19 milyon € :D

http://www.transfermarkt.com.tr/ivan-perisic/profil/spieler/42460

Yalnız gördüğüm kadarıyla yer bildirimi yapmış Vodafone Arenada...

Çevrimdışı AmaralGürses

Yahu bir de bu @Çağrı hep ts forumundan alinti yapardi, sasardim neden bunlari kale aliyor diye ama bugun merak ettim ben de bir bakayim dedim abi adamlar gercekten cok tuhaf kafalardalar.

Bizim sampiyonlugumuza cok uzulmusler cunku biz arayi acinca 4 buyuk kavrami olmayacakmis, bizim cok az taraftarimiz varmis da cok sonuk kalmis kutlamalarda, Senol hoca hainmis da falan filan akla ziyan ne ararsan girla..

Bi tanesi diyor ki, keske fener cska'yi yenseymis, bizim sampiyonluk kutlamalari daha sonuk kalacagindan 3 buyuk var algisi yaratmazmis.

Lan oglum siz manyak misiniz?? Ne iciyonuz o forumlara yazmadan once.  :lol: :lol: :lol:

Stockholm sendromu mu, fazla Karadeniz havasi mi, kara lahana mi, hamsi pilav mi ne carpiyor bunlari ??

[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 17:07:06 AmaralGürses ]