Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261020 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Passolig'de kombinemin olduğu yer uygun değil olarak gözüküyor?
karışık satışa çıkıyor olabilir başka koltuk deneyin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

PTT kargoya veririm, 20 günde gelir :D Ama onayın yönetimden gelmesi lazım @Deniz :)
Formayı Türkiyedeki bir öğrenci kardeşime göndersen daha iyi olur formam var ,ama ben buraya bayrak getiremedim bayrak gönderebilirsen hayır duaları tavan olur @panic13  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı firewater

Kutlamaya gitmeyecek 6-7-8kategoriden kombine sahibi arkdaşımız varsa ben talibim.

Çevrimdışı panic13

açık  öğretim kabul mu öğrenci için bi yeni sezon formasına hayır demem :D

Öğrenci dedik @Ensar açığı kapalısı yok :D Artık forum yönetimi kimi derse :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Formayı Türkiyedeki bir öğrenci kardeşime göndersen daha iyi olur formam var ,ama ben buraya bayrak getiremedim bayrak gönderebilirsen hayır duaları tavan olur @panic13  :D

Senin canın sağolsun :) (bütçemi çok zorlamamak kaydı ile) alabileceğim en büyük bayrağı alıp yollayacağım gelecek ay başında. bayrağı alınca haberleşiriz ;) @Deniz
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

Öğrenci dedik @Ensar açığı kapalısı yok :D Artık forum yönetimi kimi derse :)
tamam forum yönetimi size sesleniyorum benim ismimi deyiverin :D

Çevrimdışı Deniz

Senin canın sağolsun :) (bütçemi çok zorlamamak kaydı ile) alabileceğim en büyük bayrağı alıp yollayacağım gelecek ay başında. bayrağı alınca haberleşiriz ;) @Deniz
Teşeküürler @panic13 bayrak polonya semalarında dalgalanırken fotosunu paylaşırım  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

evet evet gidecek :D adam benden güzel sevinmiş o kadar içten ki sevinmek için taraftarı çağırıyor heeey nerdesiniz diyor :D  :evillol:
abi adam sıkıldı elit elit takılmaktan içindeki taraftarlığı dışarı çıkarmış baksana acilen bir taraftar bulup hunharca sevinmeliyim edasında :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kuntz

Richard Moore'un en az 5 sene daha görevine devam etmesini dilerim :D 5 sene üst üste şampiyonluk istiyoruz :D

Çevrimdışı Blackmd1

Yeni Sezon Formalarımız ne zaman cıkar :D

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yasin A.

Kutlamaya gitmeyecek 6-7-8kategoriden kombine sahibi arkdaşımız varsa ben talibim.
ben kutlamaya gitmeyeceğim, 7. kategori 121. blok. @firewater

Çevrimdışı Deniz

Başkan ve Richard Moore arasında yakın zamanda bir görüşme gerçekleştirilmeli.
Beşiktaş ın İngiltere deplasmanlarında oynadığı maçlar için vize kolaylığı sağlanmalı.
İngiliz taraftarlar Türkiye deplasmanına kolaylıkla gelebilirken bizim İngilterede maç izlememiz çok sancılı oluyor.İngiltere dünyanın en zor vize veren ülkelerinden..

Çevrimdışı sallapati

Beyler ; perşembe günkü şampiyonluk kutlamasında Gomez için almanca  "Bizimle  Kal Mario" yazan büyük bir pankart yapılamaz mı?

Çevrimdışı Yasin A.

Başkan ve Richard Moore arasında yakın zamanda bir görüşme gerçekleştirilmeli.
Beşiktaş ın İngiltere deplasmanlarında oynadığı maçlar için vize kolaylığı sağlanmalı.
İngiliz taraftarlar Türkiye deplasmanına kolaylıkla gelebilirken bizim İngilterede maç izlememiz çok sancılı oluyor.İngiltere dünyanın en zor vize veren ülkelerinden..
vize kolaylığı derken? ingiltere'den vize almak için şartlar belli, o şartları yerine getirip, gerekli ücreti yatırdıgın da zaten vizeni alabiliyorsun.
keşke vize kolaylıgı denen birşey olsa, olabilse ama çok alakasız birşey bence.
belki bir ihtimal sadece maça özel 1-2 günlük vize çeşidi çıkarabilirler daha cüzi bir fiyata ama yine aynı evrakları toparlamak ve şahsen başvuru yapmak zorunda kalacaksındır.
zannetmiyorum böyle birşeyin dünya üzerinde örneği var mı? ingiltere zor vize vermiyor ayrıca, zahmetli bir süreç ama adım adım herşeyi yaparsan 10 sene vizeyi alabiliyorsun.

Çevrimdışı canergiray77

https://www.instagram.com/arjen.robbenofficial/

bu arada robben instagram hesabından beşiktaşımızı takip'e almış isteyen profiline girip takip ettikleri bölümünden bakabilir buda fotosu
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı SLYKRT

Birde Quaresmanın rabonası gireydi ya şu kaleye ne güzel olacaktı var ya
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı eronimo18

Transferde beklentiyi yüksek tutmayalım sonra kendi kendimize üzülüyoruz.

https://www.instagram.com/arjen.robbenofficial/

bu arada robben instagram hesabından beşiktaşımızı takip'e almış isteyen profiline girip takip ettikleri bölümünden bakabilir buda fotosu
HADİD - 20

Çevrimdışı canergiray77

Transferde beklentiyi yüksek tutmayalım sonra kendi kendimize üzülüyoruz.
Ne alaka dostum adamı alıyoruz demedim ki adam takibe almış bundan bunu mu çıkarttın :D
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

dün akşam bayernin hoşgeldiniz görüşürüz felan demesine ne diyorsunuz :D

Çevrimdışı firewater

ben kutlamaya gitmeyeceğim, 7. kategori 121. blok. @firewater

Özelden yazdım. Öyle bir kıyak yaparsan süper olur. Maçlara bilet bulamadım bari kutlamaya gideyim :)  @Yasin A.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler ; perşembe günkü şampiyonluk kutlamasında Gomez için almanca  "Bizimle  Kal Mario" yazan büyük bir pankart yapılamaz mı?

gerek varmı kalıyor zaten :)