Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261047 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

O değilde bizim sezon başından beri böyle düzgün ayaklı stoper'imiz vardı Tosic'ten bahsediyorum neden oynatmadık bu adamı. :D

ufak tefek hatalar yapıyor ancak onun haricinde hep olumlu tosic stoper'e geçtiğinden beri 1 gol yedik necip ve tosic 2'lisi stoper'e geçincede gol yememiştik ts ve mersin maçları :)
Bi ara Topu orta sahanin gerisinden alip rakip kaleye kadar gitti Çalımlarla :D

Ayagi baya baya duzgun gerçekten

Çevrimdışı LuceGel

Şampiyonluğumuz hayırlı olsun.Tarihi bir şampiyonluk oldu transfer döneminden itibaren tüm gelişmelere tanık olduk,yaşadık.Seri şampiyonlukların başlangıcı olur inşallah.   :halay:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bi ara Topu orta sahanin gerisinden alip rakip kaleye kadar gitti Çalımlarla :D

Ayagi baya baya duzgun gerçekten

ayağı düzgün gerçektende kayseri maçında direkte patladı şutu gs maçında da kaleyi yokladı bu maçtada çıktı gitti assist yapmaya :) Stoper oynayıp'ta böyle şeyler yapan oyuncu az 3-5 ne verirlerse okutalım diyordum ancak beni utandırdı takımda kalmalı bence :)

Çevrimdışı Deniz

sözümüz söz :D

Gelecek sezon sizin belirlediğiniz iki arkadaşıma uygun bir lig maçında biletler benden :)

Forma da okey, bir golün lafı olmaz. Belirleyin öğrenci arkadaşı, bana isim soy isim adres bildirsin kargo ile yollayacağım :D Şampiyon olmuşuz, lafı olmaz :D İsterse yeni sezonu beklesin, yeni sezonda yollayayım.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx

Yurt dışı oluyor mu kargo için @panic13  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı firewater

Yayu bu fenerli kalemşörler ne kadar mal. Fenerin her alamadığı kupada şike var haksızlık var. Bizim şampiyonluğumuz da önümüzü açtılar, UEFA dan bilerek elediler en son bombaları dünkü basket maçınıda kasti ruslara vermişler. Putin direkt aramış maçın hakemlerini. Ulan bi ayneya bakın kendi yaptığınız tüm işleri başkasına yıkmayın.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Ensar

Yayu bu fenerli kalemşörler ne kadar mal. Fenerin her alamadığı kupada şike var haksızlık var. Bizim şampiyonluğumuz da önümüzü açtılar, UEFA dan bilerek elediler en son bombaları dünkü basket maçınıda kasti ruslara vermişler. Putin direkt aramış maçın hakemlerini. Ulan bi ayneya bakın kendi yaptığınız tüm işleri başkasına yıkmayın.  :s20: :s20: :s20:
harbiden ha avrupada habire hakemlere suç atıyorlar şaka gibiler :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Fenerlilere kızmayın
Güzel bu halleri
Eğlenin  :D

Çevrimdışı eronimo18

Siteye daha önce eklendimi bilmiyorum ama bence çoooook iyi olmuş

HADİD - 20

Çevrimdışı Aykutt

şampiyonluk kutlamasından bir kesit (Denizli)

Çevrimdışı Ensar

üçlü bilet alıp kutlamaya gidemeyecek olan varsa diğer arkadaşlara yardımcı olsun , kutlama biletleri kombine ve 3lu bilet sahipleri için öncelikli çıktı , bileti alıp başka arkadaşlara devredebilirsiniz

Çevrimdışı Ensar

Siteye daha önce eklendimi bilmiyorum ama bence çoooook iyi olmuş

dün akşam geldi ama önemli değil görmeyen vardır :D

Çevrimdışı eronimo18

dün akşam geldi ama önemli değil görmeyen vardır :D

Eyvallah  :halay:
HADİD - 20

Çevrimdışı firewater

harbiden ha avrupada habire hakemlere suç atıyorlar şaka gibiler :D

Sabah radyosporu açtım. biliyorum bizi azıcık konuşacağını Barış Ertür denen renklinin. Ama bu basket maçı için okadar ağladıki bi ara konu doğuda düşen helikoptere kadar geldi. Çok ilginç bir camia ezile ezile iyice kafayı yediler.  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı panic13

Yurt dışı oluyor mu kargo için @panic13  :)

PTT kargoya veririm, 20 günde gelir :D Ama onayın yönetimden gelmesi lazım @Deniz :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

ayağı düzgün gerçektende kayseri maçında direkte patladı şutu gs maçında da kaleyi yokladı bu maçtada çıktı gitti assist yapmaya :) Stoper oynayıp'ta böyle şeyler yapan oyuncu az 3-5 ne verirlerse okutalım diyordum ancak beni utandırdı takımda kalmalı bence :)
Kesinlikle bende oyle düşünüyorum Alternatif stoper olarak kadroda tutulmali Maasi da fazla degil her acidan Joker.

Çevrimdışı eronimo18

[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 15:12:26 eronimo18 ]
HADİD - 20

Çevrimdışı Ensar

PTT kargoya veririm, 20 günde gelir :D Ama onayın yönetimden gelmesi lazım @Deniz :)
açık  öğretim kabul mu öğrenci için bi yeni sezon formasına hayır demem :D

Çevrimdışı murat_

Arkadaşlar şu Beyin twitini Rt leyelim lütfen

Üst düzey vodafone yöneticisi

https://twitter.com/LeighTurnerFCO
dostum o arkadas birlesik krallik konsoloslugunun basindaki arkadas olmasin  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 15:07:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Birileri gelse de kutlasam diye bekliyomuş sanki :D ulan Tolgay :D:D

https://twitter.com/cemkoparan/status/731996014534627328

Yapmayın ama Tolgay da gidecek medya öyle yazdı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Yapmayın ama Tolgay da gidecek medya öyle yazdı  :evillol:

evet evet gidecek :D adam benden güzel sevinmiş o kadar içten ki sevinmek için taraftarı çağırıyor heeey nerdesiniz diyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Passolig'de kombinemin olduğu yer uygun değil olarak gözüküyor?

Çevrimdışı eronimo18

düzelttim

dostum o arkadas birlesik krallik konsoloslugunun basindaki arkadas olmasin  :alala:
HADİD - 20