Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262275 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

panpa işerken çok garip ya arada ayrım yok sıkıntı  :evillol: :evillol:

ayrım olsada farketmiyor ki adam o kadar boş yer varken illa yanına geliyor zaten :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 13:28:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez açıklama yaptı hala göndermeye çalışıyorlar çok fena koymuş belli ki  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gomez açıklama yaptı hala göndermeye çalışıyorlar çok fena koymuş belli ki  :kop:
Öyle bir koydu ki Saraçoğlundan  duyuldu   :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez kalırsa seneye 30 golü bulacak  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufak Bilgi: Mario Gomez son 6 maçta da gol attı. 6 maç 7 gol. Winner  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

gomez kalırsa seneye 30 golü bulacak  :D
Bence takıma alıştığı ve Avrupada daha çok maç yapacağımız için 35+ bekliyorum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

şaka maka kazandığımız 14 şampiyonluğun 9 unu görmüşüm:

82,86,90,91,92,95,03,09,16   :bandit: :bandit: :bandit:
Şimdi geri dönüp baktım harbiden ben de görmüşüm yanlız ilkine aklım ermiyor o ayrı  :D

Çevrimdışı mylife1903

ayrım olsada farketmiyor ki adam o kadar boş yer varken illa yanına geliyor zaten :D  :evillol:
aklima fikra geldi
bir yahudi bir de turk demiryolu insaatinda calisiyorlarmis, bu yahudi devamli bizim turkun ensesinde ne yaparsa tekrarliyor falan, gina getirmis
bizimki demis `yahu kardesim az git, nefes alamiyorum`
sonra gitmis oturmus dosedikleri raylara bu yahudi kesmeye baslamis bizimkini
bizimkisi kil olmus hemen kalmis oturdugu yerden
yahudi kosarak gidip oturmus bunun kalktigi yere
bizimkine gina gelmis yahu demis, manyak misin nesin, 300km ray dosedik bula bula benim oturdugum 30cm mi oturacan, yahudi cevap vermis
ulan 300km icinde en sicak olan yer burasi

bu iserken yanima gelene dalarim bu tuvaletlerde, insallah sicratma falan yapmaz kimse, edebinizle gidin tuvalete yahu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi geri dönüp baktım harbiden ben de görmüşüm yanlız ilkine aklım ermiyor o ayrı  :D
82 hayal mayal, babamin bagirislarindan siyah beyaz goruntulerden, sonra babamin bana besiktas yatak yorgan takimi almasindan hafizamda. son mactan 2-3 tane siyah beyaz kare eski bir televizyondan hatiralarimda, ilk askini insan bazen hatirlar ya, iste ara ara hatirlarim

Çevrimdışı tangaz

ikincisine eriyor sanki  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı AmaralGürses

Yalniz aspor tekrarini izliyorum da erman cok fena giydirmis.. satirbaslari soyle:

"Bu Turk futbolunda bir devrimdir. Aptal parasi sacan kuluplere buyuk ders olacak. Allah iyi niyetlinin yanindadir; oyle herseyin altinda birsey arayan pis pis isler yapan igrenc insanlarin yaninda degildir."

Icimin yaglari eridi valla  :halay:

Çevrimdışı Arena_

Maçın tamamı var mı :)

Maçın tamamı Digiturkplay ve Digiturkheryerde uygulamasında var kardeşim

Çevrimdışı Arena_

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena'da düzenlenecek şampiyonluk kutlamasında kupayı taraftarlarının önünde kaldıracak.

Şampiyonluk kutlamasının biletleri, kombine kart ve son üç maça toplu bilet alan taraftarlar için bugün "www.passo.com.tr" adresinden satışa sunulacak. Biletlerin genel satışı ise yarın yapılacak.

Biletlerin fiyatı 60 ila 325 lira arasında değişiyor.

Çevrimdışı İhsan

ikincisine eriyor sanki  :lol:

Benim aklım hepsine erdi de bu sene ki  şampiyonluğa ermedi...  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

O değilde bizim sezon başından beri böyle düzgün ayaklı stoper'imiz vardı Tosic'ten bahsediyorum neden oynatmadık bu adamı. :D

ufak tefek hatalar yapıyor ancak onun haricinde hep olumlu tosic stoper'e geçtiğinden beri 1 gol yedik necip ve tosic 2'lisi stoper'e geçincede gol yememiştik ts ve mersin maçları :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değilde bizim sezon başından beri böyle düzgün ayaklı stoper'imiz vardı Tosic'ten bahsediyorum neden oynatmadık bu adamı. :D

ufak tefek hatalar yapıyor ancak onun haricinde hep olumlu tosic stoper'e geçtiğinden beri 1 gol yedik necip ve tosic 2'lisi stoper'e geçincede gol yememiştik ts ve mersin maçları :)

Tosic-Marcelo ikisinin de ayağı düzgün :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Birileri gelse de kutlasam diye bekliyomuş sanki :D ulan Tolgay :D:D

https://twitter.com/cemkoparan/status/731996014534627328
Bu adam gitmek mi istiyormuş şimdi  :D

Çevrimdışı celiker1

Şampiyonluk kutlaması bileti alırken kombinemin olduğu koltuğu alamadım.Bulunduğum bloku seçtikten sonra uygun koltuğu seçten başka bir şey yoktu.Kendi koltuğunu alabilen var mı?
Hayatta Beşiktaş

Birileri gelse de kutlasam diye bekliyomuş sanki :D ulan Tolgay :D:D

https://twitter.com/cemkoparan/status/731996014534627328

Tolgay Arslan : heeey nerdesiniz :D  :evillol: :kop:

seviyorum bu tolgay'ı ya :D
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 14:40:03 cursedofdragon ]