Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262243 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

şaka maka kazandığımız 14 şampiyonluğun 9 unu görmüşüm:

82,86,90,91,92,95,03,09,16   :bandit: :bandit: :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bayrak asın,astırın.En az 10-15 gün kusturana kadar sosyal medyada şampiyonluğu paylaşın.Bir kaç güne gündem değiştirmeye çalışacaklar,izin vermeyeceğiz.ŞAMPİYONNNNNNN :ishock:

2 tane bayrak astım yetmedi yatak örtüm var pike onu astım  :kop: :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

ben 5 tane görmüşüm ancak birisi doğduğum sene 92 birisi 95 onları bilmiyorum tabi 2003-2009-2016   :iblush:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Birakmazlar, heveslenmeyin. Ayni seylerleri asagi yukari senin yasinda ben de dusunuyordum, geldigimiz noktadan geri bakinca cok daha fazla uzuluyorum. 101. Yil unutulmasin. Fbnin son iki maci nasil yonetildi gordunuz. Bunun onlemini yonetim alacak.
Kongred herkes besiktasliyken, besiktasli birine atarlanmak kolaydir kucuk eniste metin albayrak, ayni tepkiyi ben azize, uslu durmayan mahmut usluya da bekliyorum, yok sadece atarin besiktasliyaysa basin sozculugu yapma.

Bu sene de benzer muhabbetler vardı, "Bize yedirmezler", "Aziz 70 milyon euro harcadı, işi şansa bırakmaz", "Fenerbahçe son 9 maçı bağladı, 9'da 9 yapmamız lazım" vs.

Ama sonunda eze eze şampiyon olduk.

Akıllı hamleler yaparsak seneye de şampiyon olacağız ve sonraki sene de.

Artık takımın ve camianın üzerindeki psikolojik baskı ve kaybetme korkusu da ortadan kalktı, seneye şampiyonluk daha kolay olacak.

Çevrimdışı tangaz

çocuklar gerçekten ham, toy... şampiyonluğu kutlamayı tur atmayı dahi tam beceremiyorlardı dün akşam maç sonu. bu çocukların başının üzerine bir kupa gerekiyordu 19 Mayıs akşamı bu da olacak ve takım gelecek sene daha iyiye doğru gidecektir...

(Sosa güzel seviniyordu)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu arada fanatik başlamış hemen sosa gidiyor gomez gidiyor haberlerine  :steamed:

89-90da anne karnında 90-91 de 6 aylık iken 1. şampiyonluk 91-92de 1.5 yaşında 2. şampiyonluk. Babam ikizler şansıyla geldi diye herkese hava atıyormuştu o aralar abi :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

Kutlamalarda Samet ve Bilic'in de olması şık olur. İyisiyle kötüsüyle bu takımda emekleri var.

Aybaba'nın döneminde oynadığımız oyun bu sene oynadığımız oyunun ilkel haliydi resmen. Hikaye orda hatta Ts maçında başladı.

Samet gelsin Biliçe gerek yok diyeceğim ama Atiba ısrarı nedeniyle durumu toparlıyor o da gelsin  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Adam akıllı hatırladığım 3. şampiyonluğumuz oldu :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

çocuklar gerçekten ham, toy... şampiyonluğu kutlamayı tur atmayı dahi tam beceremiyorlardı dün akşam maç sonu. bu çocukların başının üzerine bir kupa gerekiyordu 19 Mayıs akşamı bu da olacak ve takım gelecek sene daha iyiye doğru gidecektir...

(Sosa güzel seviniyordu)
tolgay sokağa inmiş 5 6 kişi üstüne atlıyor onlarla seviniyor koçum benim :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

en çok sevindiğim noktalardan biride "Ama Fikret Orman ın hiç kupası yooooğğğ" cular tarih oldu :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

89-90da anne karnında 90-91 de 6 aylık iken 1. şampiyonluk 91-92de 1.5 yaşında 2. şampiyonluk. Babam ikizler şansıyla geldi diye herkese hava atıyormuştu o aralar abi :)

Baban haklı  :icool:

umarım tüm yeni nesil Beşiktaşlıların benim küçüklüğüm ve ergenlik dönemlerim gibi bir tarihi yaşama şansları olur...

Çevrimdışı Koa_lAA

işin bi başka güzel tarafıda sahaya kimse girmedi maç içi veya sonu...

genelde maç sonları türkiyede sahaya girer bütün taraftar, topçular falan sevinç gösterisi yapamazdı..

o kısımdada alman ekolüne geçtik sanırım... alman ligindeki şampiyonluk kutlamaları gibi bişey oldu...

tek kötü tarafı.. o basın neydi öyle... hiçbişey göremedik... adamların görevi eyvallah ama okadar yakına girmeselerdi iyiydi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

genelde maç sonları türkiyede sahaya girer bütün taraftar, topçular falan sevinç gösterisi yapamazdı..

o kısımdada alman ekolüne geçtik sanırım... alman ligindeki şampiyonluk kutlamaları gibi bişey oldu...

tek kötü tarafı.. o basın neydi öyle... hiçbişey göremedik... adamların görevi eyvallah ama okadar yakına girmeselerdi iyiydi...
yeni stadla beraber değişim olduğu su götürmez bir gerçek :D

Baban haklı  :icool:

umarım tüm yeni nesil Beşiktaşlıların benim küçüklüğüm ve ergenlik dönemlerim gibi bir tarihi yaşama şansları olur...

Umarım abi. Fedasını çektik sefasını sürelim artık:)

Çevrimdışı mylife1903

2 gün önce idrarlarımızı almaya gelen itler daha dün gençlerin penaltısı verilmedi hala konuşuyorlar. bu altan kuzenimin sınıf arkadaşıdır ne b.k olduğunu iyi bilirim itin...
Ben yurtdisinda oldugum icin yazayim, azizin atadigi spor mudur ilk passatli spor yazari ve fbnin beslemesi

Çevrimdışı onurturan

Umarım abi. Fedasını çektik cefasını sürelim artık:)
zaten ne zaman bi ikiz vakasi olsa sampiyon oluyoru.. Bkz.  Ernst...Sosa...Sen :))

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

zaten ne zaman bi ikiz vakasi olsa sampiyon oluyoru.. Bkz.  Ernst...Sosa...Sen :))

gençler, Onur şampiyonluğun formülünü verdi  :biggrinking:

Çevrimdışı onurturan

önümüzdeki sene Cenk Tosundan da ikiz bekliyorum hatta:))  :ishy:  :ishy:

Çevrimdışı Ensar

önümüzdeki sene Cenk Tosundan da ikiz bekliyorum hatta:))  :ishy:  :ishy:
Olcay'dan da ümidim var benim :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Aynı yaştayız .. radyodan mehmet ekşi ile başlayıp, hd yayından mario gomez'e uzanan bir serüven.. 82-16 arasında ; 34 senede 9 şampiyonluk  dile kolay... aslında çok da fena bir oran değil.. bir şekilde çalındığını hissettiğimiz 3-4 kayıp şampiyonluk da var üstelik.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı onurturan

gençler, Onur şampiyonluğun formülünü verdi  :biggrinking:
:icool:   :bandit:  :biggrinking:
 :ishock: OLEEEYYY OLEY OLEY OLEEEYYYY ŞAMPİYOOOONNN BEŞIKTAAAAASSSSS.. :ishock: