Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262495 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

onu geçince diğerlerini de geçmiş oluyoruz şu an :D
Fener hiç olmayacak diyosunuz yani  :D

Çevrimdışı mylife1903

şimdi günün salağı mı dersiniz eziği mi dersiniz yüzsüzü mü dersiniz arsızı mı dersiniz bilemedim içinden birini seçin sıfatsıza bir sıfat koyun. bir yazı da altan tanrıkulu denen zeka özürlüden;

"bu arada Beşiktaşın şampiyonluğunu kutlamayı unutmayalım... uNutmayalım ama Beşiktaşın bu sezon yürüdüğü yolda bir çok çakıl taşının temizlendiğini de görmezden gelmeyelim. tıpkı geçen sezon gs.ye yapıldığı gibi."
Bu passatliyi sabaha biraksak abi, ben sabahlari daha bir coskun, daha bir sert oluyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bu passatliyi sabaha biraksak abi, ben sabahlari daha bir coskun, daha bir sert oluyorum

abi burada saat sabahın 11i  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 11:24:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ulan Aspor ya :D

Gomez bunlara şimdi de demiş ki artık Şmapiyonlar Ligine gidiyoruz Wolfsburg beni kesmez kararım değişti kalacağım  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Anıl

Gomez bunlara şimdi de demiş ki artık Şmapiyonlar Ligine gidiyoruz Wolfsburg beni kesmez kararım değişti kalacağım  :kop: :kop:
Şimdi de biz istemiyoruz ulan :evillol:

Çevrimdışı Ensar

hahahahaha :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

önümüzdeki 10 15 senede gs'nin şampiyonluk sayısını geçeceğimize inanan bir tek ben değilim değil mi  :D
Birakmazlar, heveslenmeyin. Ayni seylerleri asagi yukari senin yasinda ben de dusunuyordum, geldigimiz noktadan geri bakinca cok daha fazla uzuluyorum. 101. Yil unutulmasin. Fbnin son iki maci nasil yonetildi gordunuz. Bunun onlemini yonetim alacak.
Kongred herkes besiktasliyken, besiktasli birine atarlanmak kolaydir kucuk eniste metin albayrak, ayni tepkiyi ben azize, uslu durmayan mahmut usluya da bekliyorum, yok sadece atarin besiktasliyaysa basin sozculugu yapma.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı cursedofdragon

Binlerce dansöz var :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Gomez bunlara dese dese "We are fucking what you're gonna do journalism" demiştir  :biggrinking:

Çevrimdışı celiker1

Bayrak asın,astırın.En az 10-15 gün kusturana kadar sosyal medyada şampiyonluğu paylaşın.Bir kaç güne gündem değiştirmeye çalışacaklar,izin vermeyeceğiz.ŞAMPİYONNNNNNN :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Niye sadece gs  :bandit:
aziz olduğu sürece fener'i geçeriz adamın ömrü gs şampiyonlukları görmekle geçmişti şimdide bizim şampiyonluklarımızı görecek  :D

Çevrimdışı Tolga

Herkesin bu şampiyonlukta payı çok büyük ama 1. sıraya Fikret Başkanı ve yönetimini yazarım.

Nasıl geçmiş yıllarda başarısız olduğumuz da ilk tepkiyi yönetime gösterdiysek, şampiyon olduğumuzda da en büyük payı başkan ve yönetimine vermeliyiz. Doğru olan budur.

Şenol Hoca da sonunu getiremiyor diyenlere inat bu yıl şampiyon olarak gereken cevabı verdi. Büyüksün ŞENOL GÜNEŞ...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Birakmazlar, heveslenmeyin. Ayni seylerleri asagi yukari senin yasinda ben de dusunuyordum, geldigimiz noktadan geri bakinca cok daha fazla uzuluyorum. 101. Yil unutulmasin. Fbnin son iki maci nasil yonetildi gordunuz. Bunun onlemini yonetim alacak.
Kongred herkes besiktasliyken, besiktasli birine atarlanmak kolaydir kucuk eniste metin albayrak, ayni tepkiyi ben azize, uslu durmayan mahmut usluya da bekliyorum, yok sadece atarin besiktasliyaysa basin sozculugu yapma.

maalesef doğru diyorsun kardeşim...

Çevrimdışı mylife1903

abi burada saat sabahın 11i  :icool:
Yarin sabaha birakacam ben bunu, boyle terbiyesizlik olurmu, o cakil tasi temizleyen, tarla suren chazlar sizin kulubunuzun garajkndadir ulan it, once kapinin onunu temizle. YAvuz hirsiz herifler sizi, kopil

Çevrimdışı OrhanAker

Hemde nasıl :D
Patronlardan biri fenerli biri galatasarayli sabahtan beri fazla konuşmadık :evillol:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Hemde nasıl :D
Patronlardan biri fenerli biri galatasarayli sabahtan beri fazla konuşmadık :evillol:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heheh keyifli keyifli arkalarindan nanim isareti yap. Benim sirkette herkes besiktasli, sikar biraz baska takima gonul vermek, zaten bilmiyorlar baska takim. Kutsal takim besiktas ulan

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Kartalizm06

Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. 

4 yıl önce kulüp zor durumdayken gelen icralarla boğuşan yıkılamaz denilen stadı yıkıp yenisini inşa eden ve ilk sezon yaptığı transfer hatalarından ders alıp neredeyse hatasız transfer politikası uygulayan yönetime, oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmeyen bir sistemle müthiş bir hücum ve güzel futbol anlayışı içinde olan Şenol Güneş'e, bu takımda emeği olan Samet Aybaba ve Bilic'e, başta Gomez, Sosa, Oğuzhan ve Atiba olmak üzere bütün futbolcularımıza, Süreyya abiye, en önemlisi 3 yıldır Kasımpaşa, Olimpiyat, Osmanlı, Konya ve Başakşehir stadlarını evimize çeviren şanlı taraftarımıza yürekten teşekkürler.  :claps: :claps: :claps:

Bu şampiyonluğu fazlasıyla hak ettik. İnşallah devamı da gelecektir.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı tangaz

Yarin sabaha birakacam ben bunu, boyle terbiyesizlik olurmu, o cakil tasi temizleyen, tarla suren chazlar sizin kulubunuzun garajkndadir ulan it, once kapinin onunu temizle. YAvuz hirsiz herifler sizi, kopil

2 gün önce idrarlarımızı almaya gelen itler daha dün gençlerin penaltısı verilmedi hala konuşuyorlar. bu altan kuzenimin sınıf arkadaşıdır ne b.k olduğunu iyi bilirim itin...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

töre töre diyordum ama çıplak gözle izleyince arkadaşlar hak verdim hakikaten pek bir şey yapmıyor Q17 çok daha faydalı oynuyor.
Biz burda aylardir bosuna mi konuşuyoruz :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı worns

Kutlamalarda Samet ve Bilic'in de olması şık olur. İyisiyle kötüsüyle bu takımda emekleri var.

Aybaba'nın döneminde oynadığımız oyun bu sene oynadığımız oyunun ilkel haliydi resmen. Hikaye orda hatta Ts maçında başladı.