Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263744 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

bütün oyuncular kalırsa sorması ayıp biz ne ile transfer yapıcaz :D
quaresma gidecek :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Keyifler yerindedir herhalde  :)

Tum Besiktas camiasini tebrik ederim. Fazlasiyla hakedilen bir sampiyonluktu  :claps:

Buradan ayrilirken tatli bir ayrilik olmadi maalesef. Yanlis anlasilma oldugu icin bir iki negatif yorum oldu. Oncellikle @tangaz  ve @Necmi  abiyi tebrik ederim. Eger bir hatam varsa ozur dilerim...

Her ne kadar baska takimli olsamda dogru bildigimi tebrik etmeyecek kadar kor degiliz cok sukur. Umarim Vodafone Arena'da bir futbol sever olarak heyecanli Sampiyonlar Ligi maclari izlemek nasip olur.

Tekrar hepinizi tebrik ederim ve iyi aksamlar dilerim...

Teşekkürler @lonewolf1905
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaş Tolga ismail ve Serdar dan bahsediyor konu onlar zaten sen de serdarla sözleşme imzalamak yanlış olur diyorsun direk diğerleri kalsın anlamı çıkıyor :D

:D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre töre diyordum ama çıplak gözle izleyince arkadaşlar hak verdim hakikaten pek bir şey yapmıyor Q17 çok daha faydalı oynuyor.

Çevrimdışı Bekrakn

dün stattaki ve semtteki kartal yuvalarında durumlar nasıldı? oralarda olan arkadaşlardan dikkat eden oldu mu mağazalara? yoğunluğu nasıldı, gece geç saatlere kadar açık mıydı? şampiyonluğun ilan edildiği gece tutabildikleri kadar açık tutmuşlardır umarım mağazaları. oradan da yüzleri güldürecek bir gelir elde edildiyse dün akşamın etinden sütünden faydalanmış sayacağım camiayı :D

Çevrimdışı Koa_lAA

geçen sene ağustos ayı sonunda başkana ve yönetime, şenol hocaya, topçulara türlü türlü laflar eden (tabiki o arkadaşlarda takımın iyiliğini istemekteydi lafım yok ama çok aşırıya kaçan bazıları oldu.) arkadaşlara da selam olsun,
şampiyonluğumuz kutlu olsun... :ishock:

Çevrimdışı Ensar

dün stattaki ve semtteki kartal yuvalarında durumlar nasıldı? oralarda olan arkadaşlardan dikkat eden oldu mu mağazalara? yoğunluğu nasıldı, gece geç saatlere kadar açık mıydı? şampiyonluğun ilan edildiği gece tutabildikleri kadar açık tutmuşlardır umarım mağazaları. oradan da yüzleri güldürecek bir gelir elde edildiyse dün akşamın etinden sütünden faydalanmış sayacağım camiayı :D
ürünler tamamen tükenmiş haberleri geldi daha dur şampiyonluk ürünleri çıkacak sonra yeni sezon formaları of of para basacağız :halay:

Çevrimdışı Anıl

Ben Atiba Haçinsın tişörtü aldım stattaki kartal yuvasından, çok yoğundu herkes bir şeyler alıyordu :)

Çevrimdışı panic13

Şöyle diyeyim, evimin olduğu yerdeki kartal yuvasına gittim. 3-5 forma kalmıştı. sonra başka bir tanesine gittim, orada sadece XS falan kalmıştı. En son 3. uğradığım yerden forma aldım. Kasiyer "abi 2 gündür paket açmaktan iflahım kesildi, ama helal olsun, deli satış oluyor".

böyle işte :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

EssiLor

• Ziyaretçi

ya tamam ona da aferin kalacakmış rahat ol bi yere gittiği yok :D
Kalsın kalmalı zaten :)

Çevrimdışı Altuğ

Şöyle diyeyim, evimin olduğu yerdeki kartal yuvasına gittim. 3-5 forma kalmıştı. sonra başka bir tanesine gittim, orada sadece XS falan kalmıştı. En son 3. uğradığım yerden forma aldım. Kasiyer "abi 2 gündür paket açmaktan iflahım kesildi, ama helal olsun, deli satış oluyor".

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx

Önümüzdeki sezon biletler @panic13 'den  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Fb ve gsliler buyuk butce ayirmis mustafa pektemek ve ismail koybasi formasi aliyorlarmis, satmayalim, taraftar seviyor, besiktasin cocugu algisi yaratiyorlarmis.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kartal190321

2015-2016 LİG ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ hayırlı ugurlu olsun..daha temeli atılmamış bir stada para basıp kombine alan kartal yuvalarında ürün alan olimpiyat başakşehir ankara konya kar kış soguk sıcak demeden giden çefakar vefakar taraftar ŞAMPİYONLUK kutlu olsun...külüp batmışken kayyum lafları ortada dolaşırken aday olma cesareti gösteren gecesini gündüzüne katan  FEDA sezonuyla başlayıp stadı bitirip açan üstüne ŞAMPİYONLUK kazandıran sayın FİKRET ORMAN ve yönetimine teşekürlerimizi sunarız..samet aybabayla başlayan yapılanma biliç ve  önder özenle devam eden gelişme sezonuyla bu günlere geldik.. bizlere böyle güzel bir sezon yaşatan bu gururu yaşatan  ŞAMPİYONLUKLA tacrandıran SENOL GÜNEŞ ve ekibine tüm futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekürler...stadımızın yapımında emegi geçen emekcilere katkı sunan sponsorlarımıza vodafone  beko kalde vs. sonsuz teşekürler..o sene bu sene dedik alnımızın akıyla HAKKImızla ŞEREFimizle tertemiz bir ŞAMPİYONluk kazandık.nice şampiyonluklara hep beraber..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Bekrakn

ürünler tamamen tükenmiş haberleri geldi daha dur şampiyonluk ürünleri çıkacak sonra yeni sezon formaları of of para basacağız :halay:

Ben Atiba Haçinsın tişörtü aldım stattaki kartal yuvasından, çok yoğundu herkes bir şeyler alıyordu :)

hay maşşallah mor mavi banknotlar belirdi gözümün önünde :D

ya şampiyonluk ürünlerini de alalım ama geleneksel "durumlar iyi giderse bu hafta da kartal yuvasından şunu da alayım" şenliklerinde farkettim mesela vodafone arena tişörtü hala satışta. başkanın dediği gibi sınırlı sayıda üretildiyse daha açılış günü bitmesi lazımdı onun. ha ilgiyi arttırmak için az ürettik, hemen bitecek algısı da oluşturmak istemiş de olabilirler bilemedim.

bir an acaba çok ilgi yok mu diye düşündüm ama yoğundu diyorsanız mesele yok, kendi kuruntummuş :D
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 10:49:23 Bekrakn ]

Ivan Perisic: "Beşiktaş'a ve mükemmel taraftarına tebrikler. Bravo Tosic."

İvan perisic iş atıyor çöksek mi :D

27 yaşında sol kanat oynuyor piyasa değeri 19 milyon € :D

http://www.transfermarkt.com.tr/ivan-perisic/profil/spieler/42460

Çevrimdışı panic13

Önümüzdeki sezon biletler @panic13 'den  :evillol: :evillol:

sözümüz söz :D

Gelecek sezon sizin belirlediğiniz iki arkadaşıma uygun bir lig maçında biletler benden :)

Forma da okey, bir golün lafı olmaz. Belirleyin öğrenci arkadaşı, bana isim soy isim adres bildirsin kargo ile yollayacağım :D Şampiyon olmuşuz, lafı olmaz :D İsterse yeni sezonu beklesin, yeni sezonda yollayayım.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx

[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 10:52:54 panic13 ]

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Töre Marceloya yaptığı asist harikaydı açtığı orta harikaydı
Töre fenaydı bu maç
Oğuzhan Sosa Atiba Quaresma Gomez Töre muhteşemlerdi
Kadroyu bozmayıp yeni sezon için ikişer tane bek sağ ve sola
2 tanede stoper seneyede bizi şampiyon yapar bu kadro
Seneye kalede Boykoyu göreceğimize inanıyorum Boyko Herkese ispatlayacak kendisini Boyko Yeni Sezon a iyi adapte olacaktır bu adam Cordoba kardeşler :evillol:

bu sözleri yazmak için Yunus Emreden kaç para aldın? söyle kaç para bu sözleri yazmak?  :D

bu sözleri yazmak için Yunus Emreden kaç para aldın? söyle kaç par bu sözleri yazmak?  :D

:kop: :kop:

Çevrimdışı panic13

bu sözleri yazmak için Yunus Emreden kaç para aldın? söyle kaç par bu sözleri yazmak?  :D

şampiyonluk sarhoşluğu @tangaz ım :D ayılınca geçer :D

Çevrimdışı tangaz

En güzel BEŞİKTAŞIN ÇOCUKLARI sever.
hepiniz çok güzelsiniz.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı İhsan

geçen sene ağustos ayı sonunda başkana ve yönetime, şenol hocaya, topçulara türlü türlü laflar eden (tabiki o arkadaşlarda takımın iyiliğini istemekteydi lafım yok ama çok aşırıya kaçan bazıları oldu.) arkadaşlara da selam olsun,
şampiyonluğumuz kutlu olsun... :ishock:

Benden de @ozan062 kardeşimize selam olsun.
İmzamı bile değiştirdim  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

:kop: :kop: :kop:
ne gol yedi ama yine ya dua etsin şampiyon olduk ses etmiyorum :D