Sampiyonluk hepimize kutlu olsun. Yalniz bu takimin eksiklerini gormezden gelmemeliyiz. Atiba'yi yedekleyecek birisi alinmali. Keza defans hatti ve kaleci tamamen degismeli.
Sene basinda bu sene rahat sampiyon olacagimizi soylemistim, cok da emindim. FB olsa olsa medyayla, hakemlere baskiyla, cirkeflikle sampiyon olur demistim. Nitekim butun bunlari denediler, neyse ki sike olaylarindan sonra biraz agizlari yandigindan bundan fazlasina kalkisamadilar. Bu sene cok onemliydi, su anda iki rakibimize de fark atmamiz icin gerekli ortam hazir.
GS belini dogrultamaz, dogru duzgun transfer de yapamazlar bu sene. Bizi taklit etmeye calisacaklardir, genc, gelecek vaad eden oyunculara ve ucuz adamlara yonelirler. FB ise Vitor'la oyle bir sozlesme yapmiz ki gondermeleri mumkun degil. Yine de her ikisi de ittirilecek ve yarista tutulmaya calisilacaklardir, bu yuzden bizim kadromuz daha da guclu olmali.
Pek cok kisinin aksine, Sosa'nin bu sene standardinin ustunde oynadigini ve iyi bir paraya gonderilmesi gerektigini dusunuyorum. Elimizde kalirsa pisman oluruz benden soylemesi. Kadromuzun eksiklere ragmen sampiyon oldugunu aklimizdan cikarmamali ve eksikleri tamamlamaliyiz.