Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bilic gör yaptığını Bilic.

Aynı oyuncular senin de elindeydi. Demba da bu sistemde en az 20 atardı ligde.

1 şampiyonluğumuzu, 2 Şampiyonlar Ligi gelirimizi yedin bizim.
fazla kaçırdın eski sevgiliye mesaj mı atıyon :) önümüze bakalım artık  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 03:12:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fazla kaçırdın eski sevgiliye mesaj mı atıyon :) önümüze bakalım artık  :evillol: :evillol:

:D

İçimden bir ses 3-5 yıl sonra Şenol Güneş bıraktığında Ersun Yanal bıraktığı yerden devam edecek diyor bakalım zaman ne gösterecek :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İçimden bir ses 3-5 yıl sonra Şenol Güneş bıraktığında Ersun Yanal bıraktığı yerden devam edecek diyor bakalım zaman ne gösterecek :D
buz gibi adam oda yaw.. 10 yıl çalıştırabilecek enerji var bence şenol hoca da.. ama değerini bilmek lazım, lucescunun bizi şampiyon yaptığı yaşında daha

ersun yanal geldiğinde tosiç futbolu bırakmış olursa sorun yok gelsin :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

West hamı avrupaya götüremedi son maçta çıktı yenildi :D
Winner olmaya çok uzak birisi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Onun Allah ....... versin. Geçen sene akhisar maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan ama maçın stresiyle anlayamadığım için deli gibi koşturduğumu, izlediğim son konya maçını, ardından çöküşümü, uzun bir süre boş boş 100. yıl şampiyonluk videosunu çamur gibi görüntüden izleyişimi ömrümün sonuna kadar unutmayacağım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu gece semtte ya da yakın bir yerde eşiyle dostuyla şampiyonluk kutlayanlar,

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

İyi geceler ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ Taraftarı !!

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bekrakn

açıklamalara bakınca gomaz sosa vs hucum hattının hiç birisi gidici değil gibi..savunma hattını güçlendirirsek doğru hamlelerle domine edeceğimiz hepimizin malumu..artı olarak şenol güneşin ş.ligine gittiği yıl, elinden selçuğu,burağı,umutu vs oyuncularının gittiği yıl ş.liginde yaptıkları geliyor aklıma.. az daha gruptan çıkıyorlardı..

teknik heyette hücum oyuncularının her biri için eğer satılırsa alternatifi şu dediği biri vardır.

savunmada daha o düzen oturmadı orası kervansaray gibi gelen bir iki durup gidiyor sürekli yeni takviyeler düşünülüyor orda da mesele yok :D

beni asıl merak ettiren atibanın alternatifi. acaba şenol güneş yastığa başını koyduğunda kendi kendine konuşurken laf lafı açsa, atiba şu an uzun bi sakatlığa girse ya da önümüzdeki maç kart yiyip ceza alsa yerine kimi koyardım diye düşünüyor mudur? tolgay, veli dersiniz eyvallah ama bu ikisi de bir atiba eder mi? velinin gideceği konuşuluyor, tolgay da seneye biraz kendini gösterse gidebilecek kapasitede. ne olur ne olmaz diye transfer edilebilecek yeni atibalar listesi var mı acaba ellerinin altında? ya da altyapıdan bunu da atiba yapalım dedikleri bi genç?

sezon boyu en çok korktuğum atibanın eksikliğiydi baya sinir stres birikmiş içimde. şampiyonluk akşamı konuşulacak mevzu değil ama mesajını görünce de bahsetmeden edemedim :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eronimo18

Basketbol ve futboldaki ikincilikler  :lol:
HADİD - 20

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sampiyonluk hepimize kutlu olsun. Yalniz bu takimin eksiklerini gormezden gelmemeliyiz. Atiba'yi yedekleyecek birisi alinmali. Keza defans hatti ve kaleci tamamen degismeli.

Sene basinda bu sene rahat sampiyon olacagimizi soylemistim, cok da emindim. FB olsa olsa medyayla, hakemlere baskiyla, cirkeflikle sampiyon olur demistim. Nitekim butun bunlari denediler, neyse ki sike olaylarindan sonra biraz agizlari yandigindan bundan fazlasina kalkisamadilar. Bu sene cok onemliydi, su anda iki rakibimize de fark atmamiz icin gerekli ortam hazir.

GS belini dogrultamaz, dogru duzgun transfer de yapamazlar bu sene. Bizi taklit etmeye calisacaklardir, genc, gelecek vaad eden oyunculara ve ucuz adamlara yonelirler. FB ise Vitor'la oyle bir sozlesme yapmiz ki gondermeleri mumkun degil. Yine de her ikisi de ittirilecek ve yarista tutulmaya calisilacaklardir, bu yuzden bizim kadromuz daha da guclu olmali.

Pek cok kisinin aksine, Sosa'nin bu sene standardinin ustunde oynadigini ve iyi bir paraya gonderilmesi gerektigini dusunuyorum. Elimizde kalirsa pisman oluruz benden soylemesi. Kadromuzun eksiklere ragmen sampiyon oldugunu aklimizdan cikarmamali ve eksikleri tamamlamaliyiz.

Çevrimdışı mylife1903

hahahaha hoca fenere mesaj yolluyor :kop:
Su fotograf cok ayip olmus, bu fotograf i. Fbye kafam girsin algisi olusturuyor. Ayip ayipahahahaja

Çevrimiçi Savaş

Günaydın şampiyon takımın şampiyon taraftarı!!!

Ne kaaa güzel bi gün değil mi :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartal39

Günaydın şampiyon takımın şampiyon tataftarları. Bugün ve bundan sonra hergün günlerden BEŞIKTAŞ olacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aksitt

günaydın şampiyonn
az önce ntvspor'de izledim. şamp. ligi, yayın gelirleri vs.den 60 m. tl geliyormuş kasaya  :ishock:

EssiLor

• Ziyaretçi

Şampiyonluk kutlaması için kadiköyden beşiktaşa geçmeden babama saldırmak üzere olan bir tane fenerli taraftarın tek yumrukla dişini kırdım bıraksalardı iyice bi döverdim polislere dua etsin :)
Utanmazlar kadiköyde Beşiktaşa beşiktaşlılara sövüyorlarmış
Reziller.

Çevrimdışı RevivaL

Pazartesi sendromunu yaşamayan Şampiyon takımın taraftarı GÜNAYDIN  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin Sampiyon takimin Sampiyon taraftari :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın şampiyon takımın taraftarları stadyum adeta şaheser olmuş birkaç kendini bilmezin kavga çıkarması dışında herhangi bir olay yoktu çimler o kadar güzel ki sahaya atlayıp benimde oynayasım geldi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı doctore

Günaydın Şampiyon Taraftar..... :halay: :halay: :halay: :halay:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Çağatay

Tamam güldük eğlendik ama yarın bir konya maçımızın olduğunu unutmayın
şimdi rehavet zamanı değil, bunları lig bittikten sonrjdlıhjsglhrolahqğoivbgfsg  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

şampiyon BEŞİKTAŞLILAR günaydın hepinize :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Şampiyonluk kutlaması için kadiköyden beşiktaşa geçmeden babama saldırmak üzere olan bir tane fenerli taraftarın tek yumrukla dişini kırdım bıraksalardı iyice bi döverdim polislere dua etsin :)
Utanmazlar kadiköyde Beşiktaşa beşiktaşlılara sövüyorlarmış
Reziller.
helal kardeşime be ellerine sağlık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !