Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267764 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ismail de bağımsız aday olacakmış  :kop: :kop:
Abi cok guldum yaa, benim bile aklima gelmezdi 49yil dusunsem, bagimsiz aday ismail, meneceri sokacakmis oylama ve parali trolleriyle kamuoyu olusturmaya baslamislar, bunu goren mustafa pektemek devlet destegimi ile aday olmayi dusunuyormus.

Çevrimdışı mylife1903

Oy alabileceği tek bir kişi var > @mylife1903 :D
Ismailin fan clubi var yahu ben, amaralgurses var biz ismaili izlerken kendimizi jiletliyoruz, dunya tersine donse vazgecmem

Çevrimdışı mylife1903

bir yılın 11 de benden gelsin

babacan(b.şehir)

skubiç(konya)  kjaer(fb) ersan(bjk)  h.ali (fb)

atiba (bjk)  oğuzhan (bjk)

visca(b.şehir)   sosa(bjk)     poldi (gs)

gomez(bjk)
Ersan yerine yalcin olsun be abi. Ayrica hasan ali konusunda sikinti var, ismail olsun oraya

Çevrimdışı mylife1903

Kucuklugumde Inonude ozellikle Avrupa maclarinda çok acıya maruz kaldım abi unutamiyorum evham yapıyorum ondan :) @Necmi
Aynen, cok aci cektik ben de sikintiliyim hala

Aklima hep valeranga macinin devre arasinda yatan cocugun babasi geliyor.

Kulup bir guzellik yapsin bulsun su cocugu, birakmis mi besiktasi, birakmamis mi?

Ulan ne aci olaydi, gencler bilir ama tam hatirlamaz. Alpay artizlenmisti biz bunlara inonude 5 atariz falan, sonra iki hata hop hop karev ve mac 3-3. Gece tesislerde olaylar tabi, adamcagizin biri gelmis, tesise sifo mehmet ile konusuyor. Kaptan, devre 3-0 cocuk okula gidecek, olum simdiden 3 attik sen yat uyu, okula gec kalma, dedim. Cocuk sabah kalkinca ne diyecem ben ona, diye hesap soran besiktasli kardesimiz vardi.
Bugun bir kaza olursa yarin ne konusacagiz

Çevrimdışı mylife1903

bize ne olmasınlar bırakın ülke içini falan
ülkenin bir menfaati olmaz sadece fenere menfaati olur
yıllarca uyuttular bizi ülke menfaati diye fener kupayı alırsa sana ne gibi bir menfaat olacak
salla gitsin ülke menfaatiymiş hem bilmiyormusun onların kendi cumhuriyetleri var olsa olsa onların
cumhuriyetine olur menfaati  @Anıl
Ulke tanitimina katkida bulunduklarindan gidip ortuluden para isterler bu yuzsuzler.

Çevrimdışı mylife1903

yapmış olman suç olmadığı anlamı taşımıyorki
adam öldürmekte suç ama öldürüyorlar. yakalanırsan cezayı yapıştırırlar yakalanmazsan yırtarsın :D
@Necmi abi dexterin babasi konusuyorsun. En onemli kanun, yakalanmayacaksin

Çevrimdışı mylife1903

Kafamız Dağılsın :)  Hiç konusulmadi Bakirkoydeki 50 donume kurulu tesisler neden bize devredildi ?
Bu tesis konulari cok onemli, basligi var aslinda ben oraya bir iki birseyler karalamistim ama yazin ilgileniriz bu tesis konulariyla. O bakirkoydeki olimpiyat koyu nedir ne degildir bilmiyorum. Yazin konusuruz

Çevrimdışı mylife1903

Okua okuya geldim, sabahin gundem maddeleri yukarida. Herkese gunaydin. Ben stresten geberdigim icin dun hic zorlamadan erkenden yattim, uykumu aldim.

Su basketbol konusu cok ilginc. Futbol programinda basketbol konusulmasi. Baskan sampiyon oldugumuz an, licktvnin tepesine binmeli.
Korkma baskan, biz arkandayiz
Cik de ki
-kardeslerim, besiktasli olanlar bugunden sonra bu bubu gazeteleri 1 ay boyunca almiyoruz, aldirmiyoruz, licktv dekorderlerimizi iade ediyoruz, ettiriyoruz, iade belgesi ile kartal yuvasina gelen besiktaslilara forma hediye edilecek, sonra cikip bunlari senol hicanin deyimiyle sokup, cikartacaksin baska kanalda is bitecek.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Aynen, cok aci cektik ben de sikintiliyim hala

Kulup bir guzellik yapsin bulsun su cocugu, birakmis mi besiktasi, birakmamis mi?

Ulan ne aci olaydi, gencler bilir ama tam hatirlamaz. Alpay artizlenmisti biz bunlara inonude 5 atariz falan, sonra iki hata hop hop karev ve mac 3-3. Gece tesislerde olaylar tabi, adamcagizin biri gelmis, tesise sifo mehmet ile konusuyor. Kaptan, devre 3-0 cocuk okula gidecek, olum simdiden 3 attik sen yat uyu, okula gec kalma, dedim. Cocuk sabah kalkinca ne diyecem ben ona, diye hesap soran besiktasli kardesimiz vardi.
Bugun bir kaza olursa yarin ne konusacagiz
Benim unutumadığım en hüzünlü maç sonu olayıdır. Resmen şok yaşamıştık. Bu tramvayı hala anlatamadığımız ortada. Tekrar görmeyelim, dönmeyelim o günlere.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman “Taraftarlardan korkan Başkan ve yönetim olur mu! Bursa maçını Vodafone Arena’da oynamak riskti ama biz yersiz korkulara kapılmayız. Çalışıp bitirdik. Taraftar profili değişti, daha da değişecek. Kural dışı hareket edenler var. BJK TV’de hepsini göstereceğiz. Bir kapıdan 84 çift kişi girmiş Kayseri maçında. 43 tanesi anında dışarıya atıldı. Diğerlerini tespit ettik. Taviz vermeyeceğim.”
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Paletli Vinç

ergin aslan buldu ropörtajı burda şifo da var.

Çevrimdışı Aykan19o3

Uyanın abilerim, kardeşlerim. Bugün şenlik var!

Çevrimdışı Savaş

Uyanın beyleeerrrr!!! Şampiyon oluyoruz bugün uyanın!!

Çok bekledik be abi...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Abi cok guldum yaa, benim bile aklima gelmezdi 49yil dusunsem, bagimsiz aday ismail, meneceri sokacakmis oylama ve parali trolleriyle kamuoyu olusturmaya baslamislar, bunu goren mustafa pektemek devlet destegimi ile aday olmayi dusunuyormus.

Bak mesela şöyle olabilir olay

Atiba: Halkın adamı, her kesimden oy toplar
Gomez: Kampanyasına alman disipliniyle devam eder
Sosa: Başlarda pek birşey yapmaz sonradan açılır
Ozi: Genç kesimden çok oy alır
Töre: Mafya, her mitinginde silah sesleri :D
Olcay: Hep aynı disiplinle çalışır ama alacağı oy oranı da belli
Beck: Olcay ile aşagı yukarı aynı
Alexis: Her mitinginde elleri arkasında eğilip konuşur
Pektemek: Mitinge giderken sakatlanır
İsmail: Bağımsız aday, ne yapacağı meçhul nasıl yapacağı meçhul...
ve Cenk: Mitingleri kısa ama çok etkili

Benim şahsi düşüncülerim bunlardır :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Valerenga maçı ders alınacak ancak asla kafa olarak takılı kalınmayacak maçlardan biri. Kibirin, böbürlenmenin , rahatlığı aşan  aşırı rehavete kapılmanın nelere yol açabileceğini gösteren maçlardan bir tanesi.
Forumda da var maçlardan önce '3 atarız . 5 atarız , geçiririz , şöyle böyle ederiz' diyen. 3-5 atmak istiyorsan karşındakini , yaptığın işi ciddiye alacaksın 3-5 atabileceğin ortamı hazırlayacaksın.  3-5 atarız diyerek zaten 3-5 atacağın varsa da böbürlenerek, takımı rehavete sokmaya çalışarak buna yeterince engel oluyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kalkin Laaaannn Bugun Sampiyonluk macimiz var :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Takimdaki en kariyerli oyuncu Quaresmaymis bu arada Yeni gördüm :bandit:

1 S.L Sampiyonlugu

4 Portekiz ligi sampiyonlugu

2 Italya ligi Sampiyonlugu

Çevrimdışı mylife1903

ergin aslan buldu ropörtajı burda şifo da var.
Ulan sabah sabah agla agla. Hay allahim sen bir daha yasatma boyle gunleri.

Sifo mehmet benim icin ayri degerdir, metin olsun, ali olsun, feyyaz olsun hatta sergen olsun en buyuk besiktaslidir, ayrica besiktasa daha cok yakisan bir karakterdir. Totti gibi 40 yasina kadar kalmaliydi kulupte. Insallah sifo mehmet besiktasa baskan olacak, yeni suleyman sebasi olacak besiktasin. Kendisini cok gelistirdi, teknik direktor olup, yipranmasina da gerek yok, direk baskan olacak, fikret ormandan sonra yakisir.

Ulan ne cektik be, cok cektik, gencler ayri cekti, bizim nesil ayri cekti buyuklerimiz baska cekti, bugun bir sunger cekelim artik, ulan agla agla ne cektik be

Muhabir : Taraftarlar senin Yüz maskeni taktiklarinda neler hissetmislerdir ? Ve Bugun senin son macini izlediler

ZLATAN : Neler hissettiklerini bilmiyorum ama sen hala cikarmadigina gore cok guzel bisey dir Zlatan olmayi hayal etmek. Bunu bir an evvel cikarmalisin cunku hayaller Zlatan icin gecerli değil.

Ulan yok boyle bi adam yaa Yuruyen Ego

Çevrimdışı 38life

Nasıl ?

https://twitter.com/HaberKartali/status/731609539959721984

Helal olsun ya. Vallahi duygulandım. Gerçekten sponsor gibi sponsor. Beko. Umarım sonsuza dek sponsorumuz olarak kalır.

Çevrimdışı Ensar

şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik
geceleri uyumadan sabahlar ettik
uçurumlara düşmeden tut elimizi
şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi :halay: :halay: :halay:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Bak mesela şöyle olabilir olay

Atiba: Halkın adamı, her kesimden oy toplar
Gomez: Kampanyasına alman disipliniyle devam eder
Sosa: Başlarda pek birşey yapmaz sonradan açılır
Ozi: Genç kesimden çok oy alır
Töre: Mafya, her mitinginde silah sesleri :D
Olcay: Hep aynı disiplinle çalışır ama alacağı oy oranı da belli
Beck: Olcay ile aşagı yukarı aynı
Alexis: Her mitinginde elleri arkasında eğilip konuşur
Pektemek: Mitinge giderken sakatlanır
İsmail: Bağımsız aday, ne yapacağı meçhul nasıl yapacağı meçhul...
ve Cenk: Mitingleri kısa ama çok etkili

Benim şahsi düşüncülerim bunlardır :D

Quaresma: Kendisini desteklemeyeni dövüyor...  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

O degilde aspor seyrediyorum suan. Baska kanal yok, kizmayin hemen ya aspor ya trtspor. Ishal ve kabiz arasi bir tercih.

Goruntuleri izliyorum kongreden metin albayrak acayip atarliymis, bir kucuk eniste potansiyeli.

Yahu hakemler dograr, temsilci, gozlemci elf olur bizim maclarda, bu adam sakin sakin konusur, agzini acmaz hakeme. Simdi o cocuk ne derse desin senin atarlanmaya hakkin yok, ben besiktasli olarak sorarim sana, gucun o cocuga mi yetiyor, azize atarlansana yiyorsa, azize atarlanmayip, hakemlere susuyorsan ve kongre uyesi bir cocuga atarlaniyorsan gidip etek giyeceksin.
Yuh ben tanimam etmem o cocugu kimse kim, kongre uyesidir, fikrini soyler, ister dogru, ister yanlis, ister kasitli adamin soz soyleme hakki var. besiktas baskani elestirilecektir, ben de elestiriyorum cok seviyorum ve elestiriyorum.
Metin albayrak sen kalkip bana atarlansana boyle, adama bak ya

Fikret ormanin tokat meselesine gelince, fikret orman o cocuktan yasca buyukse tokat atmasinda bir sakinca gormuyorum. Besiktas baskani benim hatali oldugumu dusunuyorsa ve yasca benden buyukse bana bir tokat atabilir, sonra oturup konusuruz kim hakli ne oldu. Yumruk biraz farkli olur, tokatsa bir sakinca yok.

Benim garibime giden metin albayrak, zaten konusamayan bir basin sozcusu ustune atarliymis

Çevrimdışı Çağatay

Quaresma: Kendisini desteklemeyeni dövüyor...  :lol:

Quaresma: Mitingi şova dönüştüren adam :D
Hope for the Best, Plan for the Worst