O degilde aspor seyrediyorum suan. Baska kanal yok, kizmayin hemen ya aspor ya trtspor. Ishal ve kabiz arasi bir tercih.
Goruntuleri izliyorum kongreden metin albayrak acayip atarliymis, bir kucuk eniste potansiyeli.
Yahu hakemler dograr, temsilci, gozlemci elf olur bizim maclarda, bu adam sakin sakin konusur, agzini acmaz hakeme. Simdi o cocuk ne derse desin senin atarlanmaya hakkin yok, ben besiktasli olarak sorarim sana, gucun o cocuga mi yetiyor, azize atarlansana yiyorsa, azize atarlanmayip, hakemlere susuyorsan ve kongre uyesi bir cocuga atarlaniyorsan gidip etek giyeceksin.
Yuh ben tanimam etmem o cocugu kimse kim, kongre uyesidir, fikrini soyler, ister dogru, ister yanlis, ister kasitli adamin soz soyleme hakki var. besiktas baskani elestirilecektir, ben de elestiriyorum cok seviyorum ve elestiriyorum.
Metin albayrak sen kalkip bana atarlansana boyle, adama bak ya
Fikret ormanin tokat meselesine gelince, fikret orman o cocuktan yasca buyukse tokat atmasinda bir sakinca gormuyorum. Besiktas baskani benim hatali oldugumu dusunuyorsa ve yasca benden buyukse bana bir tokat atabilir, sonra oturup konusuruz kim hakli ne oldu. Yumruk biraz farkli olur, tokatsa bir sakinca yok.
Benim garibime giden metin albayrak, zaten konusamayan bir basin sozcusu ustune atarliymis