güzel yazmışsın @mrred yazdıklarına katılıyor ve ekliyorum bu olayda bir tetikçi var başkanı yalan söylemekle itham etmiştir. sonuçta sen ben o hepimiz de stadın 12 ayda bitmeyeceğini biliyorduk başkan ilk açıkladığında ve inşaat ilerlediğinde herşey ortadaydı. bu olayın özelinde metin albayrak bence başkana şirinlik yaparcasına cengaverliğe soyunmuş ve art niyetlilere pirim yaptırmış olayın dillenmesine sebep olmuştur. zatın sözü bitince söz alıp haddini bildirmek daha takdire şayan olurdu...
Buraya kadar okudum bence haksızlık ediyorsunuz tamam eleştiri sert ama hakaret falan içermiyordu
başkana yalan söylüyorsunuz demedi beyaz yalan söylediğinizi söylüyorsunuz biz beyaz yalan söylenmesinide istemiyoruz dedi
burda Başkana yalan söylüyorsun bile dese bu bir itham değil çünkü başkan canlı yayında kendisi itiraf etti zaten beyaz yalanlar söylediğini
bu gün hiç kızmasına gerek yok birileri laf söylüyorsa o lafı bizzat Başkan verdi ağızlarına.
Orası Beşiktaş kongresi arkadaşlar orda çiçek dağıtılmaz elbette eleştirisi olanlar eleştirisini o kürsüde söyleyecek
ama yönetici makamında oturan hiç kimse bir kongre üyesine (
Hakaret Yasak)₅ diyemez. küfür bile yese genede diyemez
herkes bulunduğu yerin ağırlığını taşımalı. Taşıyamayanda o makamda oturamaz.
Başkanda bulunduğu makamın ağırlığını taşımalı bu gün kameralara hiçde şık olmayan görüntüler verdiler.
Kesinlikle çıkıp Beşiktaş kongresinden özür dilemeleri gerekiyor. O makamda oturuyorsan eleştiriye açık olmak zorundasın
Başkanı severim saygıda duyarım yaptıklarını taktirde ediyorum ama bu gün verdiği profil gerçekten yakışmadı ne kendisine nede Beşiktaşa
yanlışa yanlış diyebilmemiz gerekiyor. Burda önemli olan Beşiktaşın menfaatleri
sinirlerine hakim olacaksın seni kürsüde eleştirebilirler yerden yerede vurabilirler ama düşün karşına rakip bile çıkmamış tek başına
seçime giriyorsun bu sinir niye zaten kongrenin gücünü arkana almışsın sana rakip olacaklar aday olacak imzayı bile toplayamamış
neden onların seviyesine iniyorsunuzki Tamam haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz kendinizi ama bunun çoğunluk olmadığınıda biliyorsunuz
hatta azınlık diyebileceğimiz bir durum bile yok onlar zaten türleri yok olma tehlikesinde koruma altına almak lazım.
Bu gün olanlar yanlıştı ama yanlışı yapan malesef Başkan ve yanındakilerdi. Bu dayak yiyenin fikirlerini savunduğum anlamı ifade etmez
ama savunmasam bile Beşiktaş kongre kürsüsünde insanlar düşüncelerini söyleyebilmeli yanlışta olsa saçmada olsa bırakın buna kongre üyeleri
karar versin bu tip bir saldırı kongre üyelerinin bizzat kendilerine yapılmış bir saygısızlıktır. Beşiktaş kongresini yok saymaktır.