Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268452 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi geceler şampiyon takımın şampiyon taraftarı.

maça gidecek arkadaşlar gidin yatın uyuyun güzelce, sabah kalkıp yumurtayı sütle çırpın, sıcak ballı su ile boğazınızı yumuşatın maç önü  ve sonu,

veee

bizim yerimize de bağırın  :claps: :claps: :claps:
Girtlak , Bogaz falan kalmaz bende yarin :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eronimo18

Gökhan G. , Rhodolfo , Caner , Q17

en iyi ilk 11'de olamazlar tüm sezonun performansına bakınca

:kop: :kop: :kop:

Ben yaptim..

Volkan Babacan

Gokhan g.     Kjaer.    Rhodolfo.    Caner

Atiba.   Oguzhan

Edin. Visca         Sosa.            Quaresma

Gomez
HADİD - 20

Eveeeeettt ne demisti RICARDO ??

Buraya SAMPIYON olmaya geldim , Bu sehri Siyah Beyaz görmek istiyorum durup Beşiktaş diye bagirdigini gormek istiyorum

Yarin senin gunun Ricardo ! Çık ve Osmanlinin ipini Çek :busted_cop:

Nani , Q17 yi övmüş isterse tek basina takimi tasir demiş :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş kongrelerinde bunlar ilk defa yaşanmıyor, hoş şeyler değil ama bazen maalesef oluyor . Sürekli çıkıp eleştiri adı altında Başkanın özel hayatı dahil bir çok şeyi konu edersen bir gün gelir biri de aynı dille cevap verir. Hukuki yaptırım çok güzel bir kelime, inşallah bir gün gelir hukuk da çalışır. Umudumuzu koruyalım hiç görmedik ama şimdiye kadar inşallah bir gün görürüz.
Aynı şeyi diyoruz aslında.
Adam çıkmış bel altı vuruyor özel hayatı gündeme getiriyor.Bu adamın istediği şey kendine sövdürtmek zaten.Sen bu adama prim yaptırıyorsun.
Yöneticinin dikkatli olması lazım.Yönetici demek camianın önde gelen ismi demek.
Dışarda sokakta kime nasıl sövecekse söver ama genel kurulda hele hele kürsü başında bunu yapamaz.
2 çeşit hukuk var hem kulüp içi hem de mahkemeler.İkisinde de hakkını arar.Dışarda ne olur bilmem ama hakaret eden biri içerde yaptırıma uğrar.
Özür dilemezse kendisinin de uğraması gerektiği gibi.

Ha yok biri çıksın bel altından vursun ,biri çıksın yalancı desin ,biri çıksın soytarı desin biri çıksın kürsüden küfür etsin ve hepsi bu hareketleri yapanın yanına kar kalsın böyle gelmiş böyle gider dersek yarın yüzsüzlüğün boyutu artar adam çıkartır tekne görüntülerini yayınlar ,diğeri çıkar ana bacı kayar böyle saçma sapan bir genel kurula döner.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

güzel yazmışsın @mrred  yazdıklarına katılıyor ve ekliyorum bu olayda bir tetikçi var başkanı yalan söylemekle itham etmiştir. sonuçta sen ben o hepimiz de stadın 12 ayda bitmeyeceğini biliyorduk başkan ilk açıkladığında ve inşaat ilerlediğinde herşey ortadaydı. bu olayın özelinde metin albayrak bence başkana şirinlik yaparcasına cengaverliğe soyunmuş ve art niyetlilere pirim yaptırmış olayın dillenmesine sebep olmuştur. zatın sözü bitince söz alıp haddini bildirmek daha takdire şayan olurdu...
Buraya kadar okudum bence haksızlık ediyorsunuz tamam eleştiri sert ama hakaret falan içermiyordu
başkana yalan söylüyorsunuz demedi beyaz yalan söylediğinizi söylüyorsunuz biz beyaz yalan söylenmesinide istemiyoruz dedi
burda Başkana yalan söylüyorsun bile dese bu bir itham değil çünkü başkan canlı yayında kendisi itiraf etti zaten beyaz yalanlar söylediğini
bu gün hiç kızmasına gerek yok birileri laf söylüyorsa o lafı bizzat Başkan verdi ağızlarına.
Orası Beşiktaş kongresi arkadaşlar orda çiçek dağıtılmaz elbette eleştirisi olanlar eleştirisini o kürsüde söyleyecek
ama yönetici makamında oturan hiç kimse bir kongre üyesine (Hakaret Yasak)₅ diyemez. küfür bile yese genede diyemez
herkes bulunduğu yerin ağırlığını taşımalı. Taşıyamayanda o makamda oturamaz.
Başkanda bulunduğu makamın ağırlığını taşımalı bu gün kameralara hiçde şık olmayan görüntüler verdiler.
Kesinlikle çıkıp Beşiktaş kongresinden özür dilemeleri gerekiyor. O makamda oturuyorsan eleştiriye açık olmak zorundasın
Başkanı severim saygıda duyarım yaptıklarını taktirde ediyorum ama bu gün verdiği profil gerçekten yakışmadı ne kendisine nede Beşiktaşa
yanlışa yanlış diyebilmemiz gerekiyor. Burda önemli olan Beşiktaşın menfaatleri
sinirlerine hakim olacaksın seni kürsüde eleştirebilirler yerden yerede vurabilirler ama düşün karşına rakip bile çıkmamış tek başına
seçime giriyorsun bu sinir niye zaten kongrenin gücünü arkana almışsın sana rakip olacaklar aday olacak imzayı bile toplayamamış
neden onların seviyesine iniyorsunuzki  Tamam haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz kendinizi ama bunun çoğunluk olmadığınıda biliyorsunuz
hatta azınlık diyebileceğimiz bir durum bile yok onlar zaten türleri yok olma tehlikesinde koruma altına almak lazım.
Bu gün olanlar yanlıştı ama yanlışı yapan malesef Başkan ve yanındakilerdi. Bu dayak yiyenin fikirlerini savunduğum anlamı ifade etmez
ama savunmasam bile Beşiktaş kongre kürsüsünde insanlar düşüncelerini söyleyebilmeli yanlışta olsa saçmada olsa bırakın buna kongre üyeleri
karar versin bu tip bir saldırı kongre üyelerinin bizzat kendilerine yapılmış bir saygısızlıktır. Beşiktaş kongresini yok saymaktır.

Çevrimdışı mrred

iyi geceler şampiyon takımın şampiyon taraftarı.

maça gidecek arkadaşlar gidin yatın uyuyun güzelce, sabah kalkıp yumurtayı sütle çırpın, sıcak ballı su ile boğazınızı yumuşatın maç önü  ve sonu,

veee

bizim yerimize de bağırın  :claps: :claps: :claps:
İyi geceler abi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kemal

Ölecem heyecandan hiç bu kadar olmamistim :) 3 yılın emeği o kadar kendimizi parcalamamizin emeğinin son dirhemi var yarın 90 dk , Allahım sen yüzümüzü kara çıkarma

Çevrimiçi Necmi

Aynı şeyi diyoruz aslında.
Adam çıkmış bel altı vuruyor özel hayatı gündeme getiriyor.Bu adamın istediği şey kendine sövdürtmek zaten.Sen bu adama prim yaptırıyorsun.
Yöneticinin dikkatli olması lazım.Yönetici demek camianın önde gelen ismi demek.
Dışarda sokakta kime nasıl sövecekse söver ama genel kurulda hele hele kürsü başında bunu yapamaz.
2 çeşit hukuk var hem kulüp içi hem de mahkemeler.İkisinde de hakkını arar.Dışarda ne olur bilmem ama hakaret eden biri içerde yaptırıma uğrar.
Özür dilemezse kendisinin de uğraması gerektiği gibi.

Ha yok biri çıksın bel altından vursun ,biri çıksın yalancı desin ,biri çıksın soytarı desin biri çıksın kürsüden küfür etsin ve hepsi bu hareketleri yapanın yanına kar kalsın böyle gelmiş böyle gider dersek yarın yüzsüzlüğün boyutu artar adam çıkartır tekne görüntülerini yayınlar ,diğeri çıkar ana bacı kayar böyle saçma sapan bir genel kurula döner.

yanlış düşünüyorsun sokaktada kimseye sövemez Beşiktaşa yönetici olmuş biri her yerde Beşiktaşın kimliğini taşıyor.
ona göre davranmak zorunda küfür etmek istiyorsan makamından istifa edersin ondan sonra istediğine küfür et seni bağlar
ama şimdi edersen bu bütün Beşiktaş camiasını bağlar.

Çevrimiçi Necmi

Ölecem heyecandan hiç bu kadar olmamistim :) 3 yılın emeği o kadar kendimizi parcalamamizin emeğinin son dirhemi var yarın 90 dk , Allahım sen yüzümüzü kara çıkarma
:upto:
neden kendinemi güvenin yok yoksa Beşiktaşamı güvenin yok
neden heyecanlanıyorsun.  :alala:

Çevrimdışı mrred

Buraya kadar okudum bence haksızlık ediyorsunuz tamam eleştiri sert ama hakaret falan içermiyordu
başkana yalan söylüyorsunuz demedi beyaz yalan söylediğinizi söylüyorsunuz biz beyaz yalan söylenmesinide istemiyoruz dedi
burda Başkana yalan söylüyorsun bile dese bu bir itham değil çünkü başkan canlı yayında kendisi itiraf etti zaten beyaz yalanlar söylediğini
bu gün hiç kızmasına gerek yok birileri laf söylüyorsa o lafı bizzat Başkan verdi ağızlarına.
Orası Beşiktaş kongresi arkadaşlar orda çiçek dağıtılmaz elbette eleştirisi olanlar eleştirisini o kürsüde söyleyecek
ama yönetici makamında oturan hiç kimse bir kongre üyesine (Küfür Yasak) diyemez. küfür bile yese genede diyemez
herkes bulunduğu yerin ağırlığını taşımalı. Taşıyamayanda o makamda oturamaz.
Başkanda bulunduğu makamın ağırlığını taşımalı bu gün kameralara hiçde şık olmayan görüntüler verdiler.
Kesinlikle çıkıp Beşiktaş kongresinden özür dilemeleri gerekiyor. O makamda oturuyorsan eleştiriye açık olmak zorundasın
Başkanı severim saygıda duyarım yaptıklarını taktirde ediyorum ama bu gün verdiği profil gerçekten yakışmadı ne kendisine nede Beşiktaşa
yanlışa yanlış diyebilmemiz gerekiyor. Burda önemli olan Beşiktaşın menfaatleri
sinirlerine hakim olacaksın seni kürsüde eleştirebilirler yerden yerede vurabilirler ama düşün karşına rakip bile çıkmamış tek başına
seçime giriyorsun bu sinir niye zaten kongrenin gücünü arkana almışsın sana rakip olacaklar aday olacak imzayı bile toplayamamış
neden onların seviyesine iniyorsunuzki  Tamam haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz kendinizi ama bunun çoğunluk olmadığınıda biliyorsunuz
hatta azınlık diyebileceğimiz bir durum bile yok onlar zaten türleri yok olma tehlikesinde koruma altına almak lazım.
Bu gün olanlar yanlıştı ama yanlışı yapan malesef Başkan ve yanındakilerdi. Bu dayak yiyenin fikirlerini savunduğum anlamı ifade etmez
ama savunmasam bile Beşiktaş kongre kürsüsünde insanlar düşüncelerini söyleyebilmeli yanlışta olsa saçmada olsa bırakın buna kongre üyeleri
karar versin bu tip bir saldırı kongre üyelerinin bizzat kendilerine yapılmış bir saygısızlıktır. Beşiktaş kongresini yok saymaktır.
Abi doğru söylüyorsun kameralara yansıyanlar açısından gerçekten yapılan yanlış bir üyeye şrefsz denmemeliydi ve dahası var arka tarafta başkanın tokat attığı iddia ediliyor böyle bir şey varsa o daha da yanlış. Başkanın her ne olursa olsun kendini kaybetmemesi gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Buraya SAMPIYON olmaya geldim , Bu sehri Siyah Beyaz görmek istiyorum durup Beşiktaş diye bagirdigini gormek istiyorum

Boykoya ne oldu  :lol: :D
The great gig in the sky

Beşiktaş 3 yil ust uste Sampiyon olsun ulkede ki en populer spor Basketbol olur :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş 3 yil ust uste Sampiyon olsun ulkede ki en populer spor Basketbol olur :evillol:
oldu zaten :D yarın akşam bak herkes oturmuş basketbol izliyor olacak.
umarım elenirlerde bu seneki futbol ezikliğini unutma havaları ellerinde patlar.
nede çok inanmışlardı sene başı şampiyon olacaklarına hoş gerçi bizim ergenlerde bayağı inanmıştı
fenerin şampiyon olacağına bize fark atacaklarını falan söylüyorlardı bakalım iki maç geçsin kim kime fark atmış sezon sonu göreceğiz :evillol:
bu arada aynı gece iki şampiyonluğu birden kaybetmek bayağı ağır olur :o_o:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ernesto che guevara'ya mı atıf yapmışlar diyorsun
himmmm o zaman o da süper olmuş :D
:halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Kemal

Kucuklugumde Inonude ozellikle Avrupa maclarinda çok acıya maruz kaldım abi unutamiyorum evham yapıyorum ondan :) @Necmi

Çevrimdışı Anıl

Şampiyon olmaya geldiğine göre sezon sonu Çin'e gidiyor demek ki :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Anıl

oldu zaten :D yarın akşam bak herkes oturmuş basketbol izliyor olacak.
umarım elenirlerde bu seneki futbol ezikliğini unutma havaları ellerinde patlar.
nede çok inanmışlardı sene başı şampiyon olacaklarına hoş gerçi bizim ergenlerde bayağı inanmıştı
fenerin şampiyon olacağına bize fark atacaklarını falan söylüyorlardı bakalım iki maç geçsin kim kime fark atmış sezon sonu göreceğiz :evillol:
bu arada aynı gece iki şampiyonluğu birden kaybetmek bayağı ağır olur :o_o:
Yalnız Euroleague şampiyonluğu ülke için çok büyük olay olur. Pek küçümsenecek bir şey değil, hele ki biz daha play-off dahi yapamıyorken :D

Çevrimiçi Necmi

Kucuklugumde Inonude ozellikle Avrupa maclarinda çok acıya maruz kaldım abi unutamiyorum evham yapıyorum ondan :) @Necmi
:serefe: tadını çıkart bu iş bitti :us:

Çevrimdışı cursedofdragon

Lick tv'ye bakın birtane Beşiktaş ile ilgili haber yok fener var real var juve var bizimle ilgili birtane haber yok.

Bugün bütün Beşiktaş düşmanlarına ŞAMPİYON KARTAL YAZDIRACAĞIZ! Uyumayın uyumasın kimse bugünn.

Çevrimiçi Necmi

Yalnız Euroleague şampiyonluğu ülke için çok büyük olay olur. Pek küçümsenecek bir şey değil, hele ki biz daha play-off dahi yapamıyorken :D
bize ne olmasınlar bırakın ülke içini falan
ülkenin bir menfaati olmaz sadece fenere menfaati olur
yıllarca uyuttular bizi ülke menfaati diye fener kupayı alırsa sana ne gibi bir menfaat olacak
salla gitsin ülke menfaatiymiş hem bilmiyormusun onların kendi cumhuriyetleri var olsa olsa onların
cumhuriyetine olur menfaati  @Anıl

Çevrimiçi Necmi

Şampiyon olmaya geldiğine göre sezon sonu Çin'e gidiyor demek ki :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
yok seneye şl yide istiyormuş @Anıl  :naughty:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 00:16:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

:serefe: tadını çıkart bu iş bitti :us:

İnşallah abi yarın olsada maç başlasa biran önce