Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269369 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Yapici elestiri vardır. Yapici elestiri yön gösterir. Oyle cok bilmeye de gerek yoktur sadece bir konu hakkinda yeteri kadar bir şey biliyorsan ve karsindakinin o konu hakkinda sana gore dogru olmayan bir sey yaptigini dusunuyorsan dogruyu bulmasi adina elestirebilir, dusunmesini saglayabilirsin ve bu övgü degildir.
He ama dediklerine de katiliyorum kimse kimseye hele birde bir kongrede serefi hakkinda yorum yapma hakki vermez. Varsa bir şey kanit istersin o da yoksa davani acarsin sen avukatsin hukuku benden daha iyi bilirsin :) Atatürk'ün yaptiklari da ayrıca zaten ne kadar büyük ve az bulunur bir lider oldugunun bir kanıtıdır. Keşke 5.günün şafağında doğudan gelse :)
Öfke baldan tatlıdır öfkelenmiceksin işte =) ama Allah bu yönetimi ve başkanı başımıza nasip etti çok şanslıyız.Beşiktaşı resmen uçurumdan kurtardılar...
The great gig in the sky

Çevrimdışı brci

Beylerrrrrrr Başakşehir attı son dklarda osmanlının matematiksel olarak 4. lük şansı kalmadı  :halay:

Çevrimdışı Deniz

Osmanlının Avrupa şansı kalmadı.
Başakşehir garantiledi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın bu saatler'de şampiyonluğumuzu kutluyor olacağız inşallah :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehir garantiledi.

osmanlının avrupa şansı kalmadı nedemek ya :D 4.cülük şansı kalmadı :D

Çevrimdışı celiker1

Başakşehir garantiledi.
Gs kupayı alamazsa lig 5. si avrupaya gidiyor.O yüzden Osmanlı hala Akhisar'la çekişiyor.Matematiksel olarak bu durum var ama yarın biz matematiğede karşıyız :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir yönetici genel kurulda küfür edemez.Metin Albayrakın yaptığı bir tavır değil kongreye saygısızlıktır.
Başkanın özel hayatını kongrelerde sakız yapmaya çalışanlar ya da başkana yalancı diyenlere verilecek cevap gerekli disiplin işlemlerini başlatıp gerekli hukuki yaptırımlar uygulamaktır.
Kimse çıkıp küfür edemez her ne olursa olsun kendinde bu hakkı göremez.Ne oluyoruz yani burası Türkiyenin en saygın kulübünün kongresi.
Biri çıkar bel altı vurur biri çıkar küfür eder.Benim için bel altı vuran biri ile küfür eden birinin hiçbir farkı yoktur.Beşiktaşa kim leke sürüyorsa ayırmaksızın yaptırım uygulanmalı.

Albayrak da çıkıp en kısa zamanda kongreden özür dilemeli aksi durumda hukuki yaptırımlar uygulanmalı.
Bugün Albayrak küfür etti diye hiçbirşey yapılmazsa yarın biz o kürsüde o küfürleri çok duyarız ortada ne saygınlık kalır ne genel kurul.
Beşiktaş kongrelerinde bunlar ilk defa yaşanmıyor, hoş şeyler değil ama bazen maalesef oluyor . Sürekli çıkıp eleştiri adı altında Başkanın özel hayatı dahil bir çok şeyi konu edersen bir gün gelir biri de aynı dille cevap verir. Hukuki yaptırım çok güzel bir kelime, inşallah bir gün gelir hukuk da çalışır. Umudumuzu koruyalım hiç görmedik ama şimdiye kadar inşallah bir gün görürüz.

Çevrimdışı mrred

Toplum olarak hep aynı hata aynı hata aynı hata.Rüzgar Sagnak'ı 2 yıldır takip ederim %90 doğru insandır.Arma için mücadele eder.Başkan uzun zamandır doğrularının yanında yanlışlarda yapmış ve yapıyor olup güç zehirlenmesine kapılmış durumdadır.Başkanın klubü ilk aldığı günle bugünkü geldiği durumda olumsuz olarak iyiraz edebilecek insan var mıdır?Yoktur.Ama ilk geldiği günlerde başkan ne dedi?Geçmişten hesap soracağız.Soruldu mu?Hayır.Üçüncü seneden sonra borçları 200 milyon altına indireceğiz dedi indi mi?Hayır.Bu klüp halkın takımıdır dedi,giriş aidatlarını indireceğiz dedi.İndirdi mi?Evet.Peki bugün niye giriş aidatları 5000 tl. Oldu?Güç zehirlenmesi.Demirören'den hesap soruldu mu?Hayır.Neden?Çünkü körler sağırlar birbirini ağırlar.Sahi Siliyorum,anlaştık denilen Demirören borcu ne oldu?Arkadaşlar klübümüzü sevmemizden dolayı başkanınızı korumak içgüdüsüyle ben Tayyip Erdoğan'da,Yıldırım Demirören'de bu hatayı yaptım.Lütfen artık bunu göremeyen arkadaşlar bu hatayı yapmadın.Sevgimiz sorgulayamaz duruma düşürmesin bir insanı.Böyle oldukça bu indanlar GÜÇ ZEHİRLENMESİ yaşıyor.Daha bugün insanların gözünün içine bakarak 3 sene sonra borcumuz 100 milyonun altına düşecek diyor.Ya bunu deme bana arkadaş deme ya.De ki bugünden sonra her yapılan idari toplantıda 1 lira bile olsa borcum aşağıya düşecek.Heyvallah.Ama beni aptal yerine koyma.Tekrar ediyorum arkadaşlar biri iyi  diyelim ama kötü taraflarınıda dillendirirsek ARMA kazanır.ŞEHY uçmaz MURİTLER uçurur.ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Rüzgar Sağanak'ı tanımıyorum fakat kontrolü altında olan haber sitesinde "beşiktaş başkanı yumruk attı" diye haber yapıyorsa bunu ispatlaması lazım... Ama böyle yumruklaşma falan görünmüyor.
1.Üyelik aidatının 5000 TL yapılması ile ilgili olarak ise her iki tarafında haklı argümanları var fakat burda başkana dicek bir şey yok çünkü daha önce 2000 TL olan aidatı 1200 TL 'ye indirmişti. Renkli rakiplerimizden GS'ye belli bir zümrenin üye olduğu sistem düşünüldüğünde aslında "halkın takımı" olma durumunun pek de zedelendiği söylenemez. Ama öbür taraftan bu parayı verebilecek durumu olmayan insanlar da var. Bu konu gerçekten enine boyuna tartışılıp kararlaştırılması gereken bir durum .
2.Güç zehirlenmesi ile ilgili olarak ise tamamen kavramsal doğru söylüyorsun ama şu an Başkanımız özelinde bunun emarelerini ben pek görmüyorum ve umarım asla görmeyiz.
3.Borcu 100 milyona indircez dedi TL yada Avro belirtmedi diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim eğer 100 milyon avroya indirme hedefi varsa bana gerçekçi geldi...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağatay

Öfke baldan tatlıdır öfkelenmiceksin işte =) ama Allah bu yönetimi ve başkanı başımıza nasip etti çok şanslıyız.Beşiktaşı resmen uçurumdan kurtardılar...

Klubün en zor zamaninda taşın altina ellerini soktular buraya geldik simdi sampiyonluk için 1 puan otedeyiz sadece ve bu bir strateji başarısıdır. He yanlislari yok mu tabiki var ama dogrulari daha fazla ki buradayiz simdi bu anin tadini yasamaliyiz yarin dogrulari arttirip yanlislari daha da azaltmak gerek yonetim zor bir sınavın sonuna geldi bundan sonra is bitmiyor en tepeye cikmak bir basariysa en tepede kalıcılığı saglamak da ayri bir zorluktur ve beceri gerektirir umarim bundan sonrada dogrulari fazla yanlislari az bir sekilde dewam ederler.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mrred

yarın bu saatler'de şampiyonluğumuzu kutluyor olacağız inşallah :)
İnşallah...
The great gig in the sky

Çevrimdışı doganay

Gs kupayı alamazsa lig 5. si avrupaya gidiyor.O yüzden Osmanlı hala Akhisar'la çekişiyor.Matematiksel olarak bu durum var ama yarın biz matematiğede karşıyız :super:

Gs kupayi alsada avrupa cezasi oldugu icin, lig 5.si avrupaya gidecek.

Çevrimdışı mrred

Klubün en zor zamaninda taşın altina ellerini soktular buraya geldik simdi sampiyonluk için 1 puan otedeyiz sadece ve bu bir strateji başarısıdır. He yanlislari yok mu tabiki var ama dogrulari daha fazla ki buradayiz simdi bu anin tadini yasamaliyiz yarin dogrulari arttirip yanlislari daha da azaltmak gerek yonetim zor bir sınavın sonuna geldi bundan sonra is bitmiyor en tepeye cikmak bir basariysa en tepede kalıcılığı saglamak da ayri bir zorluktur ve beceri gerektirir umarim bundan sonrada dogrulari fazla yanlislari az bir sekilde dewam ederler.
Kesinlikle
The great gig in the sky

Çevrimdışı Aykan19o3

Arkadaş bende mi bi sorun var yoksa Memleketim insanının %50 si aptalken bu oran &90 lara mı çıktı ?

Başkanımız kayyumluk klübü aldı mı , aldı ! O dönem 1 tane delikanlı aday olup sorumluluk aldı mı , almadı !

Türk Futbol tarihinin en önemli projesi olan Feda'yı devreye sokup takımı yeniden yapılandırdı mı , yapılandırdı.

Herkez yıkma elinizden alırlar derken bu adam o stadı yıkıp aynı yerine Yeni ve TR'nin en Çağdaş stadını yaptı mı , yaptı.

Para yokken stad yokken destek yokken , lobi yokken , tesis yokken , taraftar yokken bu takımı hep ilk 3 te tuttumu , tuttu.

Avrupa liginde çeyrek final oynattı mı oynattı.

Stadsız 3 yılın sonunda Şampiyon yaptımı , İnşallah 1 puan lazım yapacak.

Türkiye tarihinde görülmemiş bonservis bedelleriyle dışarıya oyuncu sattı mı onu da yaptı.

Şuan takımın yarısına ciddi paralar teklif ediliyor mu , takımın değeri 5 10 kat arttı mı arttı !

Daha neyin peşindesiniz arkadaşım ? Ne olabilir yani daha ne yapılabilir ? Aklımız tutulmuş düşünemiyoruz.

Ve üzülerek görüyorum ki insanlar o kadar namussuz olmuş ki , istiyorlar ki birileri bu ülke için bu millet için iyi bişe yapmasın.

Yeter artık meye veren ağacı taşladığımız. Herkez ama Herkez FİKRET ORMAN'ın arkasında durabildiği kadar sağlam durmalı.

Tüm bunlara rağmen takım yarın şampiyonluk maçına çıkacakken kurulda çığırtkanlık yapanların renklilerden farkı yoktur benim gözümde. Bunlar Fikret Orman ve yönetiminin başarısız gözükmesi için şampiyonluğun kaçmasını bile isterler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 21:16:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 21:18:37
  • Beşiktaş / Bodrum
ŞAMPİYONLUĞA HAZIR MISINIZ ?!!

Nasıl kutlama yapacağını unutanlar büyüklerine sorsunlar sonra kendinizi aşağıya filan atmayın  :evillol:

Ve bundan sonra alışın devamı gelecek!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

ben 20 milyonluk İstanbul'da Aziz den dolayı Fenerbahçe liliğinden utanan görmedim sen eminmişim orda utanan gördüğüne
forumlarına gir bak abi.. hatta donanım haberin fener forumunda konu başlığı bile duruyordu yanılmıyorsam..içlerinde neyin ne olduğunu gören dürüst insanlar'da var. bir topluluğun tamamına yüzsüz demek olmaz şimdi.. Beşiktaşlı olduğunu iddaa edip karaktersiz olan yok mu hiç? çoook..

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş menfaati yalan söylemeyi gerektiriyorsa söylenir. Şampiyonluk maçı öncesi ortamı geren yumruk yemişse de haddini bilmiştir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 21:22:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Başakşehir garantiledi.

Ne yaptın Deniz 5. bile gidiyor bu sene  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

ŞAMPİYONLUĞA HAZIR MISINIZ ?!!

Nasıl kutlama yapacağını unutanlar büyüklerine sorsunlar sonra kendinizi aşağıya filan atmayın  :evillol:

Ve bundan sonra alışın devamı gelecek!
son şampiyonlukta denizli dönüşü havaalanına takımı karşılamaya gitmiştik. yarın inşallah güzel bir gün olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı eronimo18

Unser GOMEZ  :sevinc

Tam bir sporcu.

Gençlerin saha içi ve dışında örnek alması gereken bir şahsiyet
HADİD - 20

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ne yaptın Deniz 5. bile gidiyor bu sene  :evillol:
gs ye bağlı o..kupayı alırsa gidemez 5.