Toplum olarak hep aynı hata aynı hata aynı hata.Rüzgar Sagnak'ı 2 yıldır takip ederim %90 doğru insandır.Arma için mücadele eder.Başkan uzun zamandır doğrularının yanında yanlışlarda yapmış ve yapıyor olup güç zehirlenmesine kapılmış durumdadır.Başkanın klubü ilk aldığı günle bugünkü geldiği durumda olumsuz olarak iyiraz edebilecek insan var mıdır?Yoktur.Ama ilk geldiği günlerde başkan ne dedi?Geçmişten hesap soracağız.Soruldu mu?Hayır.Üçüncü seneden sonra borçları 200 milyon altına indireceğiz dedi indi mi?Hayır.Bu klüp halkın takımıdır dedi,giriş aidatlarını indireceğiz dedi.İndirdi mi?Evet.Peki bugün niye giriş aidatları 5000 tl. Oldu?Güç zehirlenmesi.Demirören'den hesap soruldu mu?Hayır.Neden?Çünkü körler sağırlar birbirini ağırlar.Sahi Siliyorum,anlaştık denilen Demirören borcu ne oldu?Arkadaşlar klübümüzü sevmemizden dolayı başkanınızı korumak içgüdüsüyle ben Tayyip Erdoğan'da,Yıldırım Demirören'de bu hatayı yaptım.Lütfen artık bunu göremeyen arkadaşlar bu hatayı yapmadın.Sevgimiz sorgulayamaz duruma düşürmesin bir insanı.Böyle oldukça bu indanlar GÜÇ ZEHİRLENMESİ yaşıyor.Daha bugün insanların gözünün içine bakarak 3 sene sonra borcumuz 100 milyonun altına düşecek diyor.Ya bunu deme bana arkadaş deme ya.De ki bugünden sonra her yapılan idari toplantıda 1 lira bile olsa borcum aşağıya düşecek.Heyvallah.Ama beni aptal yerine koyma.Tekrar ediyorum arkadaşlar biri iyi diyelim ama kötü taraflarınıda dillendirirsek ARMA kazanır.ŞEHY uçmaz MURİTLER uçurur.ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Rüzgar Sağanak'ı tanımıyorum fakat kontrolü altında olan haber sitesinde "beşiktaş başkanı yumruk attı" diye haber yapıyorsa bunu ispatlaması lazım... Ama böyle yumruklaşma falan görünmüyor.
1.Üyelik aidatının 5000 TL yapılması ile ilgili olarak ise her iki tarafında haklı argümanları var fakat burda başkana dicek bir şey yok çünkü daha önce 2000 TL olan aidatı 1200 TL 'ye indirmişti. Renkli rakiplerimizden GS'ye belli bir zümrenin üye olduğu sistem düşünüldüğünde aslında "halkın takımı" olma durumunun pek de zedelendiği söylenemez. Ama öbür taraftan bu parayı verebilecek durumu olmayan insanlar da var. Bu konu gerçekten enine boyuna tartışılıp kararlaştırılması gereken bir durum .
2.Güç zehirlenmesi ile ilgili olarak ise tamamen kavramsal doğru söylüyorsun ama şu an Başkanımız özelinde bunun emarelerini ben pek görmüyorum ve umarım asla görmeyiz.
3.Borcu 100 milyona indircez dedi TL yada Avro belirtmedi diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim eğer 100 milyon avroya indirme hedefi varsa bana gerçekçi geldi...