Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269803 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şuan üsküdar iskelesinden beşiktaşa geçeceğim her yerde işportacılar çakma bayrak, forma vs satıyorlar bayağı bir  insanda alıyor sinir oldum  az al ama kartal yuvasından al olur mu öyle şeh

Çevrimdışı mylife1903

mali olarak keinlikle avantaj bizde artık. İnşallah yarın akşamdan sonra bizi tutmaları çok zor. fener zaten başına geleceği biliyor. o yüzden de yapmadıkları pislik kalmadı. yeni takım kurmaları neredeyse mümkün değil. Çok net söyleyebilirim yarış adil olursa bizi tutmaları çok zor.
Kadroyu korumamiz halinde gecerli olur bence. Baskan bir gazla satmaya baslarsa, 3 sene once oldugumuz yere doneriz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim tüm bu borçlara rağmen en büyük avantajımız oturmuş kemik kadro, düşük oyuncu ücretleri ve temliklerin çok olmaması.

Galatasaray ve Fenerbahçe neredeyse yeni baştan kadro yapacakken bizde bu durum yok. Zaten bonservise kısıtlamadan ötürü para ödemiyoruz. Oyuncu maaşları da 120-130 milyon TL seviyesinde kalacak. Vergileri ile 150 milyon TL civarı.

Bundan sonrası artık kulübün diğer gider kalemleri ve borçlar.

Seneye 450 milyon civarı bir gelir gözüküyor. 300 milyonu net bu kalemlere gidecek. Ama tör branşlar, personel giderleri, tesis bakımları vs kalemler toplanınca az bir rakam çıkmıyor ortaya.

Ancak optimum bakarsak 150-200 milyon civarı bir düşme sürpriz olmaz gibi duruyor. Bir bu kadar da avanslar silinirse 1 milyarın altını umarım göreceğiz. ( Net değil brüt, alacaklarla net olarak daha da inecektir )

Bu bu senenin planı. 2017 için de sermaye durumu biraz düzelirse 2. yüksek bir sermaye arttırımı ve Fulya teminat verilerek düşük faizli bir kredi anlaşması yapabilirsek 4-5 sene içinde baya baya yol alırız gibi duruyor.
Denizbankla anlaşmamız var , Sppnsorlukta verdik yapsınlar bi güzellik versinler dusuk faizli krediyi @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Necmi

Kadroyu korumamiz halinde gecerli olur bence. Baskan bir gazla satmaya baslarsa, 3 sene once oldugumuz yere doneriz
yanlış bir düşünce sürekli kan değişimi gerekir satacaksın alacaksın hem artıya geçeceksin
hem takımı güçlendireceksin yeterki doğru adımları at. satmadan oyuncu zaten alamayız o nedenle ederini bulan
satılmalı yerinede daha ekonomik ama doğru isimleri getirmeli  bunu yaparken takım iskeletini bozmassan bu işden
güçlenerek çıkarsın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanlış bir düşünce sürekli kan değişimi gerekir satacaksın alacaksın hem artıya geçeceksin
hem takımı güçlendireceksin yeterki doğru adımları at. satmadan oyuncu zaten alamayız o nedenle ederini bulan
satılmalı yerinede daha ekonomik ama doğru isimleri getirmeli  bunu yaparken takım iskeletini bozmassan bu işden
güçlenerek çıkarsın.
Necmi abi bende öyle düşünüyorum değerini bulanı satacaksın sadece aidiyet duygusu yüksek olan oyuncular dışında olmak koşuluyla

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Bu hafta şampiyonluğun ilan edilmesi halinde son maçın Vodafone Arena’da yapılmasını teklif eden Beşiktaş, Torku Konyasporlu yetkililerin 5 milyon Euro talep etmesi üzerine geri adım attı.

Konya başkanı kendi söz vermemişmiydi? Şimdi para mı istiyolar?

Çevrimdışı Anıl1903

Şuan üsküdar iskelesinden beşiktaşa geçeceğim her yerde işportacılar çakma bayrak, forma vs satıyorlar bayağı bir  insanda alıyor sinir oldum  az al ama kartal yuvasından al olur mu öyle şeh

Kayserispor maçına gittiğimde hem Üsküdar'da hem de stad çevresinde işportacılar çoktu ve talepte fazlaydı anlamıyorum insanları kulübe bu şekilde hiçbir katkınız olmuyor ama alıyorlar yinede  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı 38life

Sakın handikap oynamayın tek farklı galibiyetle biter bu maç , bir ihtimal 1'den 0 beraberlikte olabilir !

Eğer yurtdışı sitelerden oynuyorsanız +2 handikap oynayın beyler...

Çevrimdışı ilhan mansız

sırf bu olaylar yüzünden hiçbir zaman Beşiktaşa üye olmayı düşünmedim. Ben açıkçası Beşiktaşı sıradan bir taraftar olarak seviyorum, bir sürü insan kulisler, herkes birinin adamı. saçma sapan işler. Ayrıca üyelik ücretinin yükseltilmesini de kesinlikle doğru buluyorum. Bu ajite edilse de ücretin yüseltilmesi bence kesinlikle doğrudur. Allah Başkana kolaylık versin, içeriden dışarıdan..

Çevrimdışı OrhanAker

Genel kurulu tekrar izleyeceğimiz bir adres varmı bulamadım ben.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllardır Hic cakma urun almadim hep kartal yuvasindan aldim , Bunca sene sonra Gecen gun ilk defa Cakma bayrak aldim 20 Tl ye sonradan ogrendimki ayni boyut bayrak Kartal yuvasında 30 tl imiş , Simdi gidip bir tane de kartal yuvasından alicam..

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş, tarihinin en başarılı bir kaç sezonundan birini geçirirken Beşiktaş başkanına küfür eden bir kongre üyesinin gerçekten Beşiktaşlı olduğunu düşünecek kadar aptal olan bir insan var mıdır acaba?

Bu başarıların bir artısı da içerdeki fenerlilerin tespitinin kolaylaşmasıdır...

Çevrimdışı Paletli Vinç

Genel kurulu tekrar izleyeceğimiz bir adres varmı bulamadım ben.

Fikret ormanın konuşmaları dışında yayın kesilip durdu o yüzden tam izleyemezsiniz şurda fikret ormanın konuşmaları var

https://www.youtube.com/watch?v=JfxB4DZkKJk&feature=youtu.be

Çevrimdışı 38life

Küfür Fikret Orman'a değil Alper Bahadır isimli üyeye edilmiş diyorlar. Başkan da yumruk falan atmamış.

Beşiktaş, tarihinin en başarılı bir kaç sezonundan birini geçirirken Beşiktaş başkanına küfür eden bir kongre üyesinin gerçekten Beşiktaşlı olduğunu düşünecek kadar aptal olan bir insan var mıdır acaba?

Bu başarıların bir artısı da içerdeki fenerlilerin tespitinin kolaylaşmasıdır...
:claps: :claps: :claps:

Küfür Fikret Orman'a değil Alper Bahadır isimli üyeye edilmiş diyorlar. Başkan da yumruk falan atmamış.
Baskan oyle yumruk atacak bi adam degil zaten ama tabi her insaninda bir sınırı var..

Çevrimdışı OrhanAker

Fikret ormanın konuşmaları dışında yayın kesilip durdu o yüzden tam izleyemezsiniz şurda fikret ormanın konuşmaları var

Eyvallah hocam.

Çevrimdışı 38life

Çok teşekkürler.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Paletli Vinç

5  bin tl oylamasının ardından hemen gidenler oldu gelme sebepleri buymuş demekki.Ahmet nur çebiye dolandırıcı muamelesi yapan Atıf keçeçi kongreyi yönetti.Metin albayrak yine birinin üstüne yürüdü.Bjk tv de tuğrul yenidoğan zihniyeti devam ediyormuş onu gördük.Fikret orman ve tugay güzel adlı bir üye kavga etti.Atıf keçeci ben burdan görüyorum parmakları arkadaşlar merak etmeyin derken asıl sana güvenmiyoruz diyenler oldu.

Şampiyonluğu neredeyse kesinleşmiş yeni stadına kavuşmuş Beşiktaşımızın kongresi böyle geçiyor. Kim suçlu ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 17:42:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Samed Kılıç diyorlar... @Çağrı

Fransa 2'yi izlemeye sabrım yetmedi ilk 5 haftadan sonra aşırı ağır bir lig illallah dedirtiyor..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli