Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269965 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Arena_

girerler her zaman diyorum renklilerde görev yapmış ne sporcuyu nede görevliyi
tesislerin kapısından içeri ziyaretci olarak bile sokmayacaksın renklilere faydası olmayanın sana
ne faydası olacak bu güne kadar kimi aldıysak başımıza iş geldi en son sağlık ekibinden ders alınsın
tarihimizin en büyük sakatlıklarını bu sağlık ekibi yüzünden verdik.

Azize daha iyi bilir Necmi Abi. Aslı çakır alptekin ile Gamze bulut madalya aldıklarında Fenerbahçeliler övünüyordu. Doping yapınca hepsi sus pus kaldılar. Bunların kanlarında var şike doping  :biggrinking:

Çevrimdışı sallapati

Senol gunese yapilanlar.. Kendinizi son 5 yilda bu adamin yerine koyun... Psikopat bir sizofrenle ugrasiyor..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hadi en uç noktadan düşünelim.Diyelim ki birileri Beşiktaşlı oyuncuların yiyeceğine birşeyler attı . Bugüne kadar başına böyle birşey gelmemişken birden böyle bir durumun çıkması sadece 'Beşiktaş'ın üzerine komplo kurulması' ile açıklanabilir. Böylesi bir durumda sorumlu da Beşiktaş tutulmaz. Bu durum Beşiktaş'ı da aşan uluslararası bir rezalet boyutuna ulaşır. Böylesi bir durumda baş müsebbib  Beşiktaş'ın yolunu ahlaksız yollarla tıkamaya çalışan A.Y. ilan edilir ve A.Y. Türk futbolunun Neron'u olur.
Burada amaç konsantrasyonumuzu bozmak on binde bir ihtimal varsa o ihtimali de değerlendirebilmek. Evham yapmaya lüzum yok.

Çevrimdışı Necmi

Neyse arkadaşlar şampiyonluk hedefimizden sapmayalım burda amaçlardan biride
bizi bu hedeften uzaklaştırmak şimdi en büyük görev bize düşüyor.  Oyuncularımızı hırslandırıp maça
ısındırmak gerekiyor. Yarın şampiyonluk maçımız var biz nelerle uğraşıyoruz.
Direk onların yapmak istediği amaca hizmet ediyoruz. Hele bir şampiyon olalım bu konuları
konuşacak çok zaman olacak  Bence şu anda yapılması gereken sosyal medya hesaplarınızdan şampiyonluğu
ve yarınki maçı gündeminize alıp başkada bir şeyle uğraşmamak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 13:26:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Osmanlı maçı oranımız değişmiş.

1.15 olan oran 1.25 olmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Hadi en uç noktadan düşünelim.Diyelim ki birileri Beşiktaşlı oyuncuların yiyeceğine birşeyler attı . Bugüne kadar başına böyle birşey gelmemişken birden böyle bir durumun çıkması sadece 'Beşiktaş'ın üzerine komplo kurulması' ile açıklanabilir. Böylesi bir durumda sorumlu da Beşiktaş tutulmaz. Bu durum Beşiktaş'ı da aşan uluslararası bir rezalet boyutuna ulaşır. Böylesi bir durumda baş müsebbib  Beşiktaş'ın yolunu ahlaksız yollarla tıkamaya çalışan A.Y. ilan edilir ve A.Y. Türk futbolunun Neron'u olur.
Burada amaç konsantrasyonumuzu bozmak on binde bir ihtimal varsa o ihtimali de değerlendirebilmek. Evham yapmaya lüzum yok.
Numunesi alınanların hepsi milli oyuncu bu tip bir şey hiçde kolay değil zaten istifa ederek komplo olduğunu kanıtladılar.

Çevrimdışı Necmi

osmanlının oranıda düştü ilk dokuzdu sanırım şimdi 6.50

Çevrimdışı Necmi

osmanlı hocası tv ye çıktıktan sonra değişti oran yanlış bilmiyorsam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 13:29:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu anda Beşiktaş'ın borcunun içerisinde kombine var. Çünkü önümüzdeki seneler için kombineler veriliyor. Onları borcun içerisinde gösterdik. İstikbal ile kullananların hepsi borcu içerisinde

Başkan tahmin ettiğimizi yapıyor. Borçta 6 ay sonra ciddi bir azalma olacak bu rakamlar düşüldüğünde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 13:30:24
  • Beşiktaş / Bodrum
osmanlının oranıda düştü ilk dokuzdu sanırım şimdi 6.50

Neyseki patlayan oranlardan biri değil 1.30 çok patlıyor :D

1.25 ya kazanır ya berabere kalır %90
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SLYKRT

İyi ya handikapıda 1.80 veya 1.95 tir kuponlarda tamamlayıcı maç olur.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 13:32:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu hafta şampiyonluğun ilan edilmesi halinde son maçın Vodafone Arena’da yapılmasını teklif eden Beşiktaş, Torku Konyasporlu yetkililerin 5 milyon Euro talep etmesi üzerine geri adım attı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

biz türk halkı ne ara  zengin olduk böyle 5000 TL Kongre üyesi olmak için çok para değil mi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 13:35:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene olanlar hiçbir şey değil. Asıl mücadele seneye olacak o yüzden herkes farkında olmalı.

2004'te bizi yaka paça indirdiler. O zaman da Galatasaray krize girmişti ve 5 yıl yok diyorduk. Nitekim 7 yılda 1 kez şampiyon olabildi Galatasaray.

Tek rakip Fener'di. Mali olarak çok güçlülerdi ama biz de güçlüydük. Kadrolar kuruldu 11 puan fark yaptık sonra Bilgi ve malum süreç başladı.

Seneye bize vermemek için elinden geleni yapacak Aziz Yıldırım. Çünkü seneye alırsak en az 3 sene seri yapacağımızı biliyorlar. Çok çok önemli bir sezon olacak.

Başarırsak Beşiktaş'ın kaderi değişir. Üst üste 5 yıl olsak neden olduk demem o kadar eminim jenerasyondan. Rakamlar bir anda eşitlenir.

2004'te de spor yazarları dillendiriyordu Beşiktaş 4-5 yıl süpürür Lucescu ile diye altttan alttan mesaj veriyorlardı önlerini kesin bunların diye. Yine başladı aynı tarz yorumlar.

Hoşunuza gidecektir ama asıl amacın mutlaka farkına varın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Bu hafta şampiyonluğun ilan edilmesi halinde son maçın Vodafone Arena’da yapılmasını teklif eden Beşiktaş, Torku Konyasporlu yetkililerin 5 milyon Euro talep etmesi üzerine geri adım attı.

Bende gördüm haberide gözlerime inanamadım.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

Bu sene olanlar hiçbir şey değil. Asıl mücadele seneye olacak o yüzden herkes farkında olmalı.

2004'te bizi yaka paça indirdiler. O zaman da Galatasaray krize girmişti ve 5 yıl yok diyorduk. Nitekim 7 yılda 1 kez şampiyon olabildi Galatasaray.

Tek rakip Fener'di. Mali olarak çok güçlülerdi ama biz de güçlüydük. Kadrolar kuruldu 11 puan fark yaptık sonra Bilgi ve malum süreç başladı.

Seneye bize vermemek için elinden geleni yapacak Aziz Yıldırım. Çünkü seneye alırsak en az 3 sene seri yapacağımızı biliyorlar. Çok çok önemli bir sezon olacak.

Başarırsak Beşiktaş'ın kaderi değişir. Üst üste 5 yıl olsak neden olduk demem o kadar eminim jenerasyondan. Rakamlar bir anda eşitlenir.

2004'te de spor yazarları dillendiriyordu Beşiktaş 4-5 yıl süpürür Lucescu ile diye altttan alttan mesaj veriyorlardı önlerini kesin bunların diye. Yine başladı aynı tarz yorumlar.

Hoşunuza gidecektir ama asıl amacın mutlaka farkına varın.
Bence ligten ziade şu 3 yıl içerisinde en kötü uefa kupası şart.Bunları tamamen bitirmenin yolu avrupada başarı.Ne kadar başarı rakiplerimize o kadar harcama demek.Ne kadar rekaber bizede daha kaliteli oyuncuların gelemesi demek
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 13:41:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan 3 sene sonra borcu 100 milyonun altına indirmek hedef demiş ve kusura bakmasın yine uçmuş.

Bunları söylüyor daha sonra kullanıyorlar. Borç 3 yıl sonra 500-600 seviyesinde olsun fazla fazla yeterli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

İyi ya handikapıda 1.80 veya 1.95 tir kuponlarda tamamlayıcı maç olur.

Sakın handikap oynamayın tek farklı galibiyetle biter bu maç , bir ihtimal 1'den 0 beraberlikte olabilir !
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mehmetthedum

100milyona düşüreceğiz dedi ama para birimini söylemedi :D

Muhtemelen 100 milyon dolara yakın bir meblağa indirmek başarı olacak.

(Vaad edilmiş sezonluk kontrat bedelleri  toplamı zaten 80/100 milyon avro olacaktır. Onlar hariç.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 14:05:29
  • Beşiktaş / Bodrum
100milyona düşüreceğiz dedi ama para birimini söylemedi :D

Muhtemelen 100 milyon dolara yakın bir meblağa indirmek başarı olacak.

(Vaad edilmiş sezonluk kontrat bedelleri  toplamı zaten 80/100 milyon avro olacaktır. Onlar hariç.

3 yılda 1 milyar borç indirmek demek bu :D Avansları silsek 800 milyon..

Senede 250 milyon. Zaten gelirimiz 500 milyon anca olacak bu sene Şampiyonlar Ligi ile. Çok büyük iş olur ama ihtimal vermiyorum pek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Sakın handikap oynamayın tek farklı galibiyetle biter bu maç , bir ihtimal 1'den 0 beraberlikte olabilir !

fenerbahçe'ye gelince fenerbahçe şöyle iyi takım böyle iyi takım diyorsun :)

Beşiktaş'a gelince 2 gol atamaz beşiktaş diyorsun hatta ilk yarı Beşiktaş yenerken maç sonu berabere diyorsun neden güvenemiyorsun takımına sürekli böylesin :)

Çevrimdışı cursedofdragon

3 yılda 1 milyar borç indirmek demek bu :D Avansları silsek 800 milyon..

Senede 250 milyon. Zaten gelirimiz 500 milyon anca olacak bu sene Şampiyonlar Ligi ile. Çok büyük iş olur ama ihtimal vermiyorum pek.

:D :evillol:

Biraz uçuyor ama seviyorum başkanımızı adam gibi adam :)  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Önemli olan borcumuzu kademeli olarak azaltmak.