Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270083 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Hocam senin de verdiğin bilgiye göre:

13.4 Doping Kontrol Görevlileri futbolcunun ya da kulübün Madde 12 uyarınca TFF‟ye nerede olduğunu bildirdiği yere önceden haber vermeden giderler.

TFF'ye bildirmesi gerekiyor ki bildirmemişler kontrol yapacaklarını...

güzel yakalamışsınız  :claps:
usulsüzlük olduğu ortada...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Yapamazlar. Tek yapabilecekleri şey içine bir şeyler eklemek. Ki onlarda normalde testlerde çıkar yarılanma ömründen.

İmkansız aslında bir şey yapmaları ama yedek alınması çok akıllıca.

inşallah gerçek haberdir inşallah yedek alınmıştır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yalnız yani çivisi çıkmış be.

Önce Gomez haberleri, sonra bu. Bakın Gomez haberleri de kesildi bir anda. Bu kadar pislik bir adam olamaz bu adam biz göndereceğiz şampiyon ola ola.
Şaşırdın mı :), ben bu ülkede bundan sonra yaşananlara şaşıracağımı hiç sanmıyorum, üzülürüm sadece

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

inşallah gerçek haberdir inşallah yedek alınmıştır.
Alınmıştır kesin rahat ol hiçbir şey çıkmaz mide bulandırmak amaç şampiyonluk sevincimi de kursağamızda bırakmaya çalışıyorlar 

Çevrimdışı cisse557

En ayar olduğum şey insanların saf yerine konulması. Üye aidatlarının görüşülmeye başlaması ile birlikte Bjktv reklama girdi. Hala reklam devam ediyor. Bunları dile getirince kötü oluyoruz sonra.

Çevrimdışı FARUK

Bu örnekler basit bir örnek kabı ile taşınmıyordur arkadaşlar
İlk kapatıldıktan sonra eğer müdahale olursa tekrar kapanmayan veya müdahaleyi belli eden kaplardır.
Ayrıca A ve B numunesi denilen olaylarda  var.

Alınmıştır kesin rahat ol hiçbir şey çıkmaz mide bulandırmak amaç şampiyonluk sevincimi de kursağamızda bırakmaya çalışıyorlar

Küfür edemiyorum lanet olsun böyle lig'e futbol'a.

Her maça çıkarken bıktım artık sürekli hakemleri'de yenmek zorundayız demekten her seferinde hakemi yenmek zorunda olan takım biz oluyoruz.
Sürekli medya'nın bizim üzerimize oynamasından bıktım sürekli bizim oyuncular gidiyor gomez,oğuzhan,sosa hatta şenol hoca ve bu oyuncular gidince Beşiktaş hemen bitiyor.
Antremanda ufacık bir sürtüşmede hemen yumruk yumruğa kavga etti oluyoruz.Van pörsük hocasına git yerine otur diyor diego,gökhan sahada kapışıyorlar onlar hiç konuşulmuyor.
Gökhan gönülde doping çıkıyor üstü kapatılıyor bize gelince Türkiye'de  bir ilk yaşanıyor maçtan 2 gün önce gelip Tff'den habersiz numune alınıyor sonra adamlar kovuluyor ancak alınan numuneler yinede yollanıyor.
Hem hakemlerle,hem medya ile,hem tff,mhk,ligtv vallahi sıkıldım artık biz neden adam gibi bir maç yapamıyoruz lanet olsun artık cinnet geçireceğim.

Çevrimdışı Necmi

Adamların resmi olarak hakkı var uygulamada keşke diplomalarına elkonsa ama malesef yönetmelige uygun davranmışlar.
hakları olmadığı için dün gece görevlerinden alındılar bu istifa değil yd direk
istifalarını istedi gece kendi rızalarıyla istifa etmediler. Ettirildiler.
Günlerdir size maça odaklanın daha şampiyon olmadık diyoruz
anlamışsınızdır şimdi neden ısrarla dediğimizi.
öyle numune değiştirmek vs gibi şeyler kimsenin yiyeceği halt değil sadece
diplomalarından olmakla kalmazlar işin ucunda hapisde var. bu resmen
Beşiktaşın geleceğine bir saldırıdır.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Amaçları moral bozmak ve Beşiktaş'ın olağanüstü başarısına leke sürmek. Doping çıktı diyerek şampiyonluğumuzu elimizden alacak diyenler siz buna nasıl inanıyorsunuz öyle bir şey yapmaya cesaret edemezler. Çünkü denemeye kalkarlarsa önümüzdeki sezon ligler oynanamaz.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

hakları olmadığı için dün gece görevlerinden alındılar bu istifa değil yd direk
istifalarını istedi gece kendi rızalarıyla istifa etmediler. Ettirildiler.
Günlerdir size maça odaklanın daha şampiyon olmadık diyoruz
anlamışsınızdır şimdi neden ısrarla dediğimizi.
öyle numune değiştirmek vs gibi şeyler kimsenin yiyeceği halt değil sadece
diplomalarından olmakla kalmazlar işin ucunda hapisde var. bu resmen
Beşiktaşın geleceğine bir saldırıdır.

ben bu olayda bir pislik görüyorum abi adamlar görevden alınacağını bile bile neden böyle bir işe kalkıştılar aklıma 2 şey geliyor  ;

1.cisi çok başarılı oyuncularımızdan numune  alarak belki birşey yakayabiliriz diye düşünmüş olabilirler.
2.cisi bu numune üstünde oynarak birşey çıkartacaklar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaşlı yöneticiler gerekli önlemleri almışlardır. Yarın maçtan , şampiyonluk geldikten sonra yapılması gerekenler varsa da yapacaklardır. O konuda herkes rahat olmalı . Şu an herkesin tek odaklanması gereken Osmanlı maçı. Yapabilecekleri tek şey konsantrasyonumuzu bozmak olur ki onu da beceremeyecekler. Karşılarına aldıkları camia, insanlar böyle tuzaklara düşecek değil.

Çevrimdışı mylife1903

vaaay TFF'den kelle alabilen kulupler arasina katilmis sonunda Besiktas'imiz da  :tabe:
Bizimkiler hicbir sey yapamaz tffde. Osmanlispor almistir kelleleri, bizimkiler guclu olsa 10 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu.

Çevrimdışı Necmi

Yapamazlar. Tek yapabilecekleri şey içine bir şeyler eklemek. Ki onlarda normalde testlerde çıkar yarılanma ömründen.

İmkansız aslında bir şey yapmaları ama yedek alınması çok akıllıca.
Beni tek korkutan daha önce yiyeceklerine doping içeren bir şey katılmış olabilir. @Çağrı
minareyi çalan kılıfını uydurur. ama izinsiz olması ve kurulun komple görevden alınması daha doğrusu
istifa etmeleri ki burda istifa etmeleri görevden alınmalarından daha iyidir. Buda komplo kurulduğu
iddasını besler. Burdan bir şey çıkmaz ama leke sürer.
Olaydan sonra yaşanan süreç yanlız yönetim başarısıdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 13:05:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyonluktan sonra medyasından, bu işi kurgulayanlara, herkese Fikret Orman gerekli cevabı tek tek verecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar hep hatali tespit yapiyoruz. Boyle olaylarda parayi ve iliskileri takip edeceksin.
Mesela cem papila olayinda cem papilanin sansunspor sonrasi musterilwrine bakildi mi?
Bu tarz insanlar menfaatcidir, garantileri olmadan hic bur hareket yapmazlar, koltuklarini kaybetmekten korkarlar. Kendi golgesinden korkan insanlardan bahsediyoruz.

Bu olay irdelenmelidir, bu adamlar ne para aldi, kimden aldi yok para almadiysa hangi koltuk icin so aldilar ve kimden.

Boyle bir rezillige kimse cesaret edemez, karailiksiz olarak

Çevrimdışı Arena_

Şampiyonluktan sonra medyasından, bu işi kurgulayanlara, herkese Fikret Orman gerekli cevabı tek tek verecektir.

NTV Spor'a çıksın konuşsun Başkan. Rıdvan'a kapak yapması çok hoşuma gidiyor  :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

Bizimkiler hicbir sey yapamaz tffde. Osmanlispor almistir kelleleri, bizimkiler guclu olsa 10 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu.
yoo biz aldık kellelerini dün gece öğrendikte net olmadan açıklama yapamadık.
Siz bu seneki yönetimin geri planda yaptıklarını hep görmemezlikten geliyorsunuz en azından
gs nin bu kadar galibiyete ihtiyacı varken maça atanan hakem bizim en barışık olduğumuz hakem olmasıdamı tesadüf
eskiden olsa o maçın hakemi Bülent Yıldırım falan olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Beni tek korkutan daha önce yiyeceklerine doping içeren bir şey katılmış olabilir. @Çağrı
minareyi çalan kılıfını uydurur. ama izinsiz olması ve kurulun komple görevden alınması daha doğrusu
istifa etmeleri ki burda istifa etmeleri görevden alınmalarından daha iyidir. Buda komplo kurulduğu
Ben de ondan korkuyorum @Necmi abi. Bir nuri alcoluk yapmis olabilirlet yoksa kodaman kodaman adamlar kariyerlerini riske etmezdi

Çevrimdışı mylife1903

yoo biz aldık kellelerini dün gece öğrendikte net olmadan açıklama yapamadık.
Siz bu seneki yönetimin geri planda yaptıklarını hep görmemezlikten geliyorsunuz en azından
gs nin bu kadar galibiyete ihtiyacı varken maça atanan hakem bizim en barışık olduğumuz hakem olmasıdamı tesadüf
eskiden olsa o maçın hakemi Bülent Yıldırım falan olurdu.
Insallah hakkimizi koruyan bir yapiya evrilmistir yonetim. Bu olayda tffdeki besiktasli gecinenlerin de
Kasimpasadakiler kadar besiktasli oldugu anlasilmistir.

Çevrimdışı sallapati

Nevzat demir e demi girdi bu adamlar... Ulan aziz bu islere kafani calistiracagina futbola odaklansan simdi sampiyon olmustun...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Nevzat demir e demi girdi bu adamlar... Ulan aziz bu islere kafani calistiracagina futbola odaklansan simdi sampiyon olmustun...

girerler her zaman diyorum renklilerde görev yapmış ne sporcuyu nede görevliyi
tesislerin kapısından içeri ziyaretci olarak bile sokmayacaksın renklilere faydası olmayanın sana
ne faydası olacak bu güne kadar kimi aldıysak başımıza iş geldi en son sağlık ekibinden ders alınsın
tarihimizin en büyük sakatlıklarını bu sağlık ekibi yüzünden verdik.

Çevrimdışı Arena_

Aziz'in kafası sadece g.t.une calısıyor. Emziği veriririz yarın ağzına birde CSKA verir bunlara. Ohh miss  :biggrinking:

Çevrimdışı sallapati

Kayseri ve gs maclarinda hangi 4 oyuncumuz teste girdi cok onemli... Eger haftaici yemeklere birsey konduysa burdan anlasilabilir