Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7272744 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ben gerçekten çok sinirliyim ve mantıklı düşünemiyorum. Hala art niyetli olduklarını düşünüyorum.  '' kişisel bir yorum katılarak yapılmış ve maksadını aşan bir uygulama olmuştur.'' deniliyor fakat hala '' alınan numuneler tüm dopingle mücadele uygulamalarında olduğu gibi test laboratuvarlarına gönderilmiştir.'' . Beşiktaşa ne haksızlıklar yapıldı bugüne kadar hangi biri çıkıp istifa etti. Şimdi olayın ertesi günü istifa ettiriliyor belki bunlar görevini tamamladı.Ben bunların uzattığı zeytin dalını bile alır bir yerlerine ...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

İşte TFF'de yapılan açıklama:

TFF Dopingle Mücadele Kurulu tarafından dün Beşiktaş ve Osmanlıspor kulübü futbolcularına yapılan müsabaka dışı doping kontrolleri kamuoyu nezdinde tartışma yaratmıştır. Müsabaka dışı doping kontrolleri bu sene test aşamasında olan bir uygulamadır. Dün kulüplerimize yapılan müsabaka dışı uygulama, Dopingle Mücadele Talimatı'nın 13. Maddesi'ne kişisel bir yorum katılarak yapılmış ve maksadını aşan bir uygulama olmuştur.

Konuyu değerlendiren TFF Dopingle Mücadele Kurulu başkan ve üyeleri istifalarını vermiş ve istifaları TFF Yönetim Kurulu tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde kabul edilmiştir. Dün alınan numuneler tüm dopingle mücadele uygulamalarında olduğu gibi test laboratuvarlarına gönderilmiştir.

Haber Kaynağı: TFF

Çevrimdışı tangaz

CSKA'nın pazar günü daha beter sokmasını istiyorum artık bunlara...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SLYKRT

TFF Dopingle Mücadele Kurulu tarafından dün Beşiktaş ve Osmanlıspor kulübü futbolcularına yapılan müsabaka dışı doping kontrolleri kamuoyu nezdinde tartışma yaratmıştır. Müsabaka dışı doping kontrolleri bu sene test aşamasında olan bir uygulamadır. Dün kulüplerimize yapılan müsabaka dışı uygulama, Dopingle Mücadele Talimatı'nın 13. Maddesi'ne kişisel bir yorum katılarak yapılmış ve maksadını aşan bir uygulama olmuştur.

Konuyu değerlendiren TFF Dopingle Mücadele Kurulu başkan ve üyeleri istifalarını vermiş ve istifaları TFF Yönetim Kurulu tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde kabul edilmiştir. Dün alınan numuneler tüm dopingle mücadele uygulamalarında olduğu gibi test laboratuvarlarına gönderilmiştir.

Her ihtimale karşı kendimizin numuneleri alıp özel bir kurumda veya doping kurulunun gönderdiği lavabatuarlara bizimde göndermemiz gerekiyor.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Her ihtimale karşı kendimizin numuneleri alıp özel bir kurumda veya doping kurulunun gönderdiği lavabatuarlara bizimde göndermemiz gerekiyor.

bende bunu diyorum bunlara güven olmaz pislik bunlar.

Çevrimdışı AmaralGürses

Su fenerli ihtiyar doktor vardi bunlarin basinda onun tezgahi anlasilan. Umarim bir capanoglu cikartmazlar suradan.

Çevrimdışı SLYKRT

bende bunu diyorum bunlara güven olmaz pislik bunlar.
Ben fazla büyütülecek bir olay gibi görmesemde sonuçta burası türkiye 0.0000000000000000000000001 ihtimal bile olsa önlem almakta fayda vardır.

Su fenerli ihtiyar doktor vardi bunlarin basinda onun tezgahi anlasilan. Umarim bir capanoglu cikartmazlar suradan.

adamlar görevini yaptı istifasını verdi belkide zaten bırakacaktı gider ayak son birşey yapayım dedi nerden bilicez değiştirmiyeceğini üzerinde oynama yapılmayacağını ?

Gökhan gönülde doping çıktı hemen üstü kapandı neden çünkü doping kurulu başkanı fenerli bizim kinde birşey yoksa bile birşeyler çıkartırlar öylesine ş.refsiz bir ligde oynuyoruz.

Çevrimdışı mrred

Abicim neden küfür ediyorsunuz küfür etmeden tepki gösteremiyor muyuz biz anlamıyorum sizi ...
The great gig in the sky

Ben fazla büyütülecek bir olay gibi görmesemde sonuçta burası türkiye 0.0000000000000000000000001 ihtimal bile olsa önlem almakta fayda vardır.

Biz işimizi sağlama alalım riske girmeye gerek yok.

Fifa'ya da nereye bildirmemiz gerekiyorsa da bildirelim TFF'den habersiz doping testine geliyorlar.

Biz kendi numune alınan oyuncularımızdan alıp gönderelim resmi bir şekilde ben bunların Allah bir dediğine bile inanmam.

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar olay işte tam da bu. Sonunda istifa etmeni gerektirecek bir olay olduğunu bile bile, neden yapıyorsun??

Olayın maliyeti ne: istifa. Olayın çıktısı ne peki: numunelerin bir şekilde teste gönderilmesinin sağlanmış olması!!

Çevrimdışı AmaralGürses

Sinek kucuk ama mide bulandiriyor... yarin sampiyonluk macimiz var gundemi neye cevirdi adi herifler hemen

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca gelen heyete de sokup çıkarmış eline diline beline sağlık hocam  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Kulüp mevcut numunelerin iptalini isteyip gözlemci eşliğinde yeni testler yapılması gerektiğini söylemesi lazım Tff'ye. Bu işin altından bir  b.kluk çıkacak hissediyorum.

Arkadaşlar olay işte tam da bu. Sonunda istifa etmeni gerektirecek bir olay olduğunu bile bile, neden yapıyorsun??

Olayın maliyeti ne: istifa. Olayın çıktısı ne peki: numunelerin bir şekilde teste gönderilmesinin sağlanmış olması!!

+ para,ev,araba vs.

Bide hile hurda yapmıyacakları malum.

Çevrimdışı doctore

Ayak oyunları... geç kaldınız renkliler geeeçç..
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı yapılıyor (CANLI)

http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv/

Çevrimdışı OrhanAker

Tff toptan istifa etmelidir böyle yönetim olamaz arkadaş.Klüp niye sessiz ya ortalığı yıkmaniz lazım şuan.çıkıp konuşun.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Üyelik girişleri yine 5000 lira olsun diye önerge verdiler. Bu ne kardeşim her kongrede bunun oylaması mi yapılacak? Anlaşılan bu 5000 lira olana kadar istenecek bu.

Çevrimdışı SLYKRT

Shakhtar donetskli  fredle başlayan bu doping olaylarında  kazandıkları bilgilerle  acaba bizim üzerimizde ince oyunlarmı kurgulandı.
Benim bile hikayeleştirip yazamayacağım bu denli ince detaylarlar tff nin açıklamasından sonra ne kadar üzerinde düşünmeye gerek yok desemde şeytan dürtmüyorda değil zaten hep araştırmadığınızdan kaybetmediniz mi diyor bilemedim.
En önemli  detay  şu kaç oyuncuda yasaklı madde çıkarsa kulüp turnuvadan ihraç edilir ?
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 11:12:51 SLYKRT ]

Çevrimdışı RevivaL

Acıbadem Fulya'da görev yapıyormuş. Haddini bildirmek lazım aslında

Çevrimdışı tangaz

Shakhtar donetskli  fredle başlayan bu doping olaylarında  kazandıkları bilgilerle  acaba bizim üzerimizde ince oyunlarmı kurgulandı.
Benim bile hikayeleştirip yazamayacağım bu denli ince detaylarlar tff nin açıklamasından sonra ne kadar üzerinde düşünmeye gerek yok desemde şeytan dürtmüyorda değil zaten hep araştırmadığınızdan kaybetmediniz mi diyor bilemedim.
En önemli  detay  şu kaç oyuncuda yasaklı madde çıkarsa kulüp turnuvadan ihraç edilir ?

kulübün sağlık heyeti başında ülkenin en iyi sporcu sağlığı tıp doktorlarından biri var, kimsede doping çıkmayacaktır. velev ki bir ilaç vb çıkarsa da bunların spor hukuku usul ve esaslarında belirtilen prosedürlere titizlikle riayet edilerek kullanıldığı hususunda müsterih olun arkadaşlar...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Usulsüz iş yapılıyor ama numuneler aynen laboratuvara gönderiliyor.O zaman yarın cüneyt çıkıp kalemize bilerek 3 gol atsın sonra istifa etsin.Bu işten şüphe duymayan işini sağlama almayan kim varsa yarın bir gün bunun hesabını veremez.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SLYKRT

kulübün sağlık heyeti başında ülkenin en iyi sporcu sağlığı tıp doktorlarından biri var, kimsede doping çıkmayacaktır. velev ki bir ilaç vb çıkarsa da bunların spor hukuku usul ve esaslarında belirtilen prosedürlere titizlikle riayet edilerek kullanıldığı hususunda müsterih olun arkadaşlar...
Abi zaten bizim futbolcularımızdan ve sağlık ekibimizden bir gram şüphemiz yok akıllarda kılçık bırakan tek sorun kulüpten çıkıp lavabatuara kadar uzanan yolda deyiştirilebilecek veya eklenebilecek bir durumun oluşmuş olabilmesi.

Çevrimdışı cisse557

Pazar günü küfürsüz bir şekilde Tff haddini bildirmek gerekiyor. Doping yapsana doping yapsana Yıldırım Demirören doping yapsana gibi.