Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281563 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:50:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bilmiyorum sağda solda bununla ilgilide negatif duyumlar var...

Gomez konusunda esas sıkıntı babası arkadaşlar bunu da bir kenara yazın giderse sebep babasıdır...

Gelirken yok muydu babası :D 25  gol atınca mı ben babanım aslında senin demiş  :evillol:

Şaka bir yana kalacaktır şu kupayı kaldıralım bir önce.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

falcaodan yediği o golü dünyada yiyecek 2. bir kaleci olduğunu sanmıyorum. para kazandırıp gitti darısı ismayl ve pettemeğe  :money:

cenk o golü yerken eski açıktaydım, utanmaktan tepki bile verememişti hiç himse

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:52:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Size bir komplö teorisi üreteyim ozaman.Dikkatli okuyun bu ülkede olmayacak işler değil bunlar.

Bu hikaye ılık bir istanbul akşamında başakşehirde geçiyordu.Yılgın fenerbahçeye karşın rahat ve oyunu kontrol eden bir başakşehir vardı.Fenerbahçeli futbolcular daha önce oynadıkları 3 haftaya inat sahada yokmuşçasına mücade ediyorlardı.İlk yarı neredeyse pozisyonsuz geçti.2. yarı kaptırılan topla gelen golle silkensede hala o yılgın görüntüsünde değişme yoktu.Fenerbahçeli futbolcular ne kadar oynamak istemesede hakemin itelemeleriyle pozisyonlar buluyorlar ama gecenin uçan tek canlısı volkan adeta kalesine ağ örmüş bir örümcek gibiydi.
GELELİM İNCE DETAYA
Maçtan sonra beşiktaş şampiyon ilan edildi.Fenerbahçe teknik direktörü viktor pereria şampiyonluğa beşiktaşa hediye ettik dedi.Nani takım olamadık son 1 kaç maçtır toplanmamızda yetmedi ve hedefimizden uzaklaştık denildi.Buraya kadar herşey güzel hoş.Tüm tv programları ve gazetelr beşiktaş şampiyon başlıkları atmaya başladılar.Quaresma şampiyon beşiktaş yazısını alnına yazdı.Herşey güzel gidiyordu ama hesaplamadığımız bir komplönün içerisinemi girmiştik.
Aslında istenende tamda bumuydu.Beşiktaşı yakalamayacağını hesaba katan aziz yıldırım yoksa bilerek puan kaybettirip beşiktaşın şampiyon olmuş gibi davranmasını rehabete kapılmasını ve 5 gün içerisinde oynayacakları 2 maçtan olumsuz sonuç almalarınımı ummmuştu.Olmayacak birşey değil.Genel olarak görüş beşiktaş %99.99 şampiyon ama gerçekte istenilen bu duygunun oluşmasımı.2li averajı hesap ederek osmanlıspora karşı alınabilecek bir mağlübiyetle 3 gün sonraki konyaspor maçındanda olumsuz bir sonuç çıkabileceğinimi umdurlar.Beşiktaşı yakalama planları yoksa bu muydu.Takımın golcüsünü hergün ayrı takımlara göndererek gümdede tutarak,şampiyonluk havasına sokarak,fenerbahçe bitti hisiyatı vererek yoksa bumu hedeflendi.Şampiyonluklarını beşiktaşın zorlu 2 maçında rehabete sokarak kazanmayımı hedeflediler.Anlayacağınız matematiksel garantilemeden ipleri elden bırakmamak gerekir burası türkiye ..

Yazan arkadaş MİT fanı sanırım komplo teorisinin bu kadarı.

Tabi ki her şey bitmedi ancak kendi sahamızda Osmanlıspor önünde alacağımız 1 puan mı, Konya deplasmanına yenilmemek için çıkmak zorunda olan Beşiktaş mı deseler Aziz Yıldırım 9817183 defa ikincisini seçerdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Gelirken yok muydu babası :D 25  gol atınca mı ben babanım aslında senin demiş  :evillol:

Şaka bir yana kalacaktır şu kupayı kaldıralım bir önce.

zaten gelirken 2 yıllık kiralık sözleşmesini son anda bozan ve kontrat 1 yıllık olsun karşılıklı memnuniyete göre değerlendirelim diyen terörü ogünlerde önümüze koyan tazminatsız 1 yıl sonrası fesih hakkı olsun diyen kişi babasıdır. bunu erdal torunoğulları bizzat kendisi asporda katıldığı söyleşide açıklamıştı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:54:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Beni maç filan ürkütmüyor ama bu ruh hali ürkütüyor. İş hala bitmedi aşırı bir gevşeme var herkeste.

Ben 1 günde biter sanıyordum hala sürüyor bu durum ve  çok can sıkıcı. Şenol Güneş takımı 2 gün kampa alması gerek tüm medya ve sosyal medya yasak olacak şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Size bir komplö teorisi üreteyim ozaman.Dikkatli okuyun bu ülkede olmayacak işler değil bunlar.

Bu hikaye ılık bir istanbul akşamında başakşehirde geçiyordu.Yılgın fenerbahçeye karşın rahat ve oyunu kontrol eden bir başakşehir vardı.Fenerbahçeli futbolcular daha önce oynadıkları 3 haftaya inat sahada yokmuşçasına mücade ediyorlardı.İlk yarı neredeyse pozisyonsuz geçti.2. yarı kaptırılan topla gelen golle silkensede hala o yılgın görüntüsünde değişme yoktu.Fenerbahçeli futbolcular ne kadar oynamak istemesede hakemin itelemeleriyle pozisyonlar buluyorlar ama gecenin uçan tek canlısı volkan adeta kalesine ağ örmüş bir örümcek gibiydi.
GELELİM İNCE DETAYA
Maçtan sonra beşiktaş şampiyon ilan edildi.Fenerbahçe teknik direktörü viktor pereria şampiyonluğa beşiktaşa hediye ettik dedi.Nani takım olamadık son 1 kaç maçtır toplanmamızda yetmedi ve hedefimizden uzaklaştık denildi.Buraya kadar herşey güzel hoş.Tüm tv programları ve gazetelr beşiktaş şampiyon başlıkları atmaya başladılar.Quaresma şampiyon beşiktaş yazısını alnına yazdı.Herşey güzel gidiyordu ama hesaplamadığımız bir komplönün içerisinemi girmiştik.
Aslında istenende tamda bumuydu.Beşiktaşı yakalamayacağını hesaba katan aziz yıldırım yoksa bilerek puan kaybettirip beşiktaşın şampiyon olmuş gibi davranmasını rehabete kapılmasını ve 5 gün içerisinde oynayacakları 2 maçtan olumsuz sonuç almalarınımı ummmuştu.Olmayacak birşey değil.Genel olarak görüş beşiktaş %99.99 şampiyon ama gerçekte istenilen bu duygunun oluşmasımı.2li averajı hesap ederek osmanlıspora karşı alınabilecek bir mağlübiyetle 3 gün sonraki konyaspor maçındanda olumsuz bir sonuç çıkabileceğinimi umdurlar.Beşiktaşı yakalama planları yoksa bu muydu.Takımın golcüsünü hergün ayrı takımlara göndererek gümdede tutarak,şampiyonluk havasına sokarak,fenerbahçe bitti hisiyatı vererek yoksa bumu hedeflendi.Şampiyonluklarını beşiktaşın zorlu 2 maçında rehabete sokarak kazanmayımı hedeflediler.Anlayacağınız matematiksel garantilemeden ipleri elden bırakmamak gerekir burası türkiye ..

vay vay rvp bilerek mi penaltıyı kaçırdı o zaman volkan babacan hayatının kurtarışını bilerek mi yaptı o zaman geçin bunları efendim geçin :D

Biz osmanlı'yı dağıtırken gençlerbirliğide fener'i dağıtacak fener taraftarıda hem aziz'i hem oyuncularını hem peirara'yı dağıtacak :D

Çevrimdışı SLYKRT

Yazan arkadaş MİT fanı sanırım komplo teorisinin bu kadarı.

Tabi ki her şey bitmedi ancak kendi sahamızda Osmanlıspor önünde alacağımız 1 puan mı, Konya deplasmanına yenilmemek için çıkmak zorunda olan Beşiktaş mı deseler Aziz Yıldırım 9817183 defa ikincisini seçerdi.
Kendimce amatör yazılar ve kitabım var.Bilim kurgu,macera ve gizem alanında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Bu yazıda denemelerimden bir kesit  :evillol: :evillol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:57:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Önce şampiyon olacağız.

Sonra Gomez ile 3 yıllık net bir sözleşme imzalayacağız.

Ardından rahat rahat transfer konuşup, Euro 2016'yı izleyeceğiz. Medyanın da ne kadar iğrenç olduğunu bu sene tam anlamıyla gördük.

Adamlar şampiyonluk huzuru bile vermemek için Gomez'i kullanıyorlar. O imza atacak bu kez Oğuzhan'ı yazacaklar. Keyfimizin kaçmaması için yönetim direk yalanlaması lazım şampiyonluktan sonra her gün sonunda toplu şekilde biraz da gazeteleri aşağılayarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:58:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Kendimce amatör yazılar ve kitabım var.Bilim kurgu,macera ve gizem alanında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Bu yazıda denemelerimden bir kesit  :evillol: :evillol:

:kop: :kop: :kop:

Beşiktaş'tan uzak dur!  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

vermez, verir mi? orda yanlis anlasilma olmasin. quaresma tipi sirk futbolcularindan hic hoslanmam ben, sevmem. benim derdim baska. quaresma icin baska planlari olmasi lazim besiktasin ayni atiba gibi.
Cinliler adamin istatistigine baksa para vermez zaten, quaresma bu yetenegine ragmen tabela yapamayan bir oyuncu. cok pazarlayamazsin bu yasta. Besiktasin tanitimi icin cok onemli quaresma. o adi gecen ben arfa falan, quaresmanin markasinin yaninda, marka degil. yahu @Ensar yurtdisinda yasiyorsun daha iyi anlaman lazim, hadi turkiyede yasayanlar anlamiyor.

mesela ben yazin formanin arkasina ya quaresma yazdiririm yahut alexis delgado, ispanyada kim tanir toreyi falan. sen bak kahirede dene arkasina formanin gomez yazdir. berazilyali topcu sanirlar, quaresma yazdir oyle gez.

Naniye 20 veriyorlarsa q17 30 eder.

Çevrimdışı Ensar

hiç bir spor gazetesini okumuyorum hiç bir spor programını izlemiyorum sırf yancı sinir bozucu söylemleri yüzünden , gomez gitmişmiş de yerine transfer hazırmış felan. bu forumda buna çanak tutuyor. kaç defa iyi niyetle söylendi ama kimsenin dikkate aldığı duyarlı davrandığı yok. size iyi forumlar.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

hiç bir spor gazetesini okumuyorum hiç bir spor programını izlemiyorum sırf yancı sinir bozucu söylemleri yüzünden , gomez gitmişmiş de yerine transfer hazırmış felan. bu forumda buna çanak tutuyor. kaç defa iyi niyetle söylendi ama kimsenin dikkate aldığı duyarlı davrandığı yok. size iyi forumlar.

nereye? @Ensar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

nereye? @Ensar
gerçekten çok moralim bozuluyor abi , bi süre uzak durmak en iyisi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

bu kadar ciddiye almamanı bir büyüğün, seni ve üslubunu seven bir abin olarak öneriyorum. hayat futboldan da haberlerden de forumdan da daha ciddi çoook şeyle dolu. buraları boş zamanında keyifli vakit geçireceğin bir platform olarak gör ve tadını çıkar eğlencene bak. @Ensar

Çevrimdışı firewater

@Çağrı 10 puanlık uzman sorusu:

30 nisan olan 1000 euroluk opsiyon süresi doldu. şimdi fiorentina bonservis isteyebilir mi bizden???

Hayır abi. Biz gomezi zaten 2yıllık kiraladık. Gomez memnun kalırsa devam edecek veya italyaya geri dönecek. O 1000euro meselesi gomez ben burada devam edcem der ve yeni sözleşme isterse italyanlara göstermelik ödiyeceğimiz rakam. Şayet gomez yeni sözleşme isyemefen kaldı ozaman seneye boşa çıkıyor ve istediği yere gidiyor.
Olay bu kadar basit ama bizim medya ya çok kalın kafalı yada anlamazlığa geliyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dede Brezilyalı değildir evrenseldir, evrensel stoper, stoperlerin en iyisi, Dede bir başka, sahip çıkın Dede'ye  :evillol:

Hahahahaha :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı firewater

Saçmalama @Ensar bu yazılardan dolayı forma küsülürmü? Daha şampiyonluk kutlayacağız  :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 13:20:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın Alman süperstarı Mario Gomez, Playbol dergisine yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini belirtti.

Konuyu spekülasyonlara kapatalım artık kendimizi üzeriz boş haberler için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Beşiktaş'ın Alman süperstarı Mario Gomez, Playbol dergisine yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini belirtti.

Yataktada poz vermiş. Renklilere seneyede burdayım msjı galiba  :D

Çevrimdışı tangaz

Hayır abi. Biz gomezi zaten 2yıllık kiraladık. Gomez memnun kalırsa devam edecek veya italyaya geri dönecek. O 1000euro meselesi gomez ben burada devam edcem der ve yeni sözleşme isterse italyanlara göstermelik ödiyeceğimiz rakam. Şayet gomez yeni sözleşme isyemefen kaldı ozaman seneye boşa çıkıyor ve istediği yere gidiyor.
Olay bu kadar basit ama bizim medya ya çok kalın kafalı yada anlamazlığa geliyor.

10gün kadar önce erdal torunoğulları aspora konuk olduğunda açıkladı programı bulup izleyin. kısaca özet geçeyim size. ilk başta evet 2 yıllık kiralanıyor kontrat maaş vb ona göre yapılıyor son anda babası devreye giriyor terör korkusunu dile getiriyor ve ekliyor kontrat 1 yıllık olsun hatta karşılıklı tazminat maddesi de olmadan fesih hakkı olsun diyor bunun üzerine kontrat değişiyor satınalma opsiyonlu 1 yıllık kiralama deniyor opsiyon yazılacağı zaman adamlar ne yazalım diyor torunoğullarıda başkanı arıyor abi kontrata bir rakam yazmak gerekiyor ne diyelim diyor başkanda 1000 lira diyor torunoğulları abi ciddimisin diyor başkanda madem formaliteden hukuk yerini bulsun die bir rakamsa evet diyor ve 1000 euro rakamı böyle ortaya çıkıyor... 2.yıl  fiorentinaya dönerse ve fio satara %50-50 para kırışılıyor bizde kalırsa ve biz satarasak da %60-40 kırışılıyor... torunoğulları tv.de bunları anlattı medya uydurması değil...

Çevrimdışı tangaz

Yataktada poz vermiş. Renklilere seneyede burdayım msjı galiba  :D

itfaiyeci hortumunu da kullanmış mı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Playboy'a vermemiş iyi ki röportajı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 13:28:44
  • Beşiktaş / Bodrum
10gün kadar önce erdal torunoğulları aspora konuk olduğunda açıkladı programı bulup izleyin. kısaca özet geçeyim size. ilk başta evet 2 yıllık kiralanıyor kontrat maaş vb ona göre yapılıyor son anda babası devreye giriyor terör korkusunu dile getiriyor ve ekliyor kontrat 1 yıllık olsun hatta karşılıklı tazminat maddesi de olmadan fesih hakkı olsun diyor bunun üzerine kontrat değişiyor satınalma opsiyonlu 1 yıllık kiralama deniyor opsiyon yazılacağı zaman adamlar ne yazalım diyor torunoğullarıda başkanı arıyor abi kontrata bir rakam yazmak gerekiyor ne diyelim diyor başkanda 1000 lira diyor torunoğulları abi ciddimisin diyor başkanda madem formaliteden hukuk yerini bulsun die bir rakamsa evet diyor ve 1000 euro rakamı böyle ortaya çıkıyor... 2.yıl  fiorentinaya dönerse ve fio satara %50-50 para kırışılıyor bizde kalırsa ve biz satarasak da %60-40 kırışılıyor... torunoğulları tv.de bunları anlattı medya uydurması değil...

Şuan Mario'nun lisansı Türkiye'de 2 yıllık. Kendi ayrılmak isterse bozabilir ancak satın alma opsiyonunu kullanmasak bile sözleşme zaten 2 yıllık. Seneye de sözleşmesi bitiyor zaten Fiorentina ile.

O yüzden burada kalacağım derse her türlü bedel ödemeden alacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Tamam işte aynı şeyleri söylüyoruz abi  :D :D :D

Medya bunların hepsini çorba edip kafa karıştırıyor. Olay gomezde bitiyor ve kalıyorum diyecek. Şampiyonadan sonra bize gelen tekliflere göre satılıp satılmayacağı konuşulacak. 35-40milyona kimse dayanamaz mesela :D :D

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı 10 puanlık uzman sorusu:

30 nisan olan 1000 euroluk opsiyon süresi doldu. şimdi fiorentina bonservis isteyebilir mi bizden???
florentinayla opsiyonumuz yok iki yıllığına kiraladık bedelide 1000 Euro
ve satış hakkı bizde Gomezlede 2+1 yıllık kiralık anlaşması yaptık
florentinanın bonservisi başkasına verme gibi bir hakkı yok
Bir tek koşul var Gomez bizde oynamak istemezse florentinaya gidebilir ama başka takıma gitme hakkı yok.
Başka takım isterse bizimle anlaşma yapmak zorunda florentina satamaz
ikinci bir maddede bizde oynamak istemezde florentinaya giderse ve daha sonra florentina onu başka bir takıma satarsa
bize bonservisinin %50 sini vermek zorunda bizde kalırda biz satarsak biz bonservisin %40 ını florentinaya
ödemek zorundayız 1000 Eura iki yıllık kiralık anlaşmasının bedeli oluyor